Keiju-noita ja Herra-noita

Kävin Eevin kanssa ennen pääsiäistä seuraavanlaisen keskustelun:
– Mikä sä haluaisit olla kun menet virpomaan?
– Keiju!!
– Tai mä meinasin, että niinku pupu, kissa tai noita…?!
– Hmph! No Keiju-noita tietenkin!Kyllä keijutkin voi virpoo!
– No ei kai siinä sitten…mikähän se Aatu olis?
– Se on Herra-noita!

Niinpä lauantai-aamuna pihasta starttasi kaksi maailmanvalloittajaa, Keiju-noita ja Herra-noita.
Rupesin sitten itsekseni miettimään, että mikäs se miespuolinen noita on? Velho? Vai voiko miehiäkin sanoa noidiksi? Nämä on taas näitä elämän suuria kysymyksiä..

Pääsiäinen meillä muuten meni valitettavasti sairastaessa ja nyt pikku hiljaa alkaa ehkä jo vähän helpottamaan. Tarkoituksena oli käydä yhtenä päivänä vierailulla Ti-Ti Nallen talossa, mutta sinne täytyy sitten mennä joku toinen kerta. Mitään ihmeempiä ei touhuttu, syötiin hyvin, herkuteltiin ja Eevi kävi iskän kanssa piipahtamassa myös pääsiäiskokolla.

Laitoin tännekin ohjeen tuosta appelsiinibroilerista, jota teimme yksi päivä. On ihan superhyvää ja suosittelen kyllä kokeilemaan! Jälkkäriksi tehtiin yhteishyvän ohjeesta bongattua mango-valkosuklaarahkaa ja leivottiin myös juustosarvia.

Loppuun vähän kuvasaldoa pääsiäiseltä!

lempparimekko just nyt: Henri Lloyd

 • annna
  3.4.2013 at 07:44

  No jos naispuolinen noita on noita-akka niin eikö miesnoita vastaavasti noitaukko? Ja sukupuolineutraali noita sitten vain ehkä noita?? Oisko? 🙂

  • Sini
   4.4.2013 at 10:15

   Niin se vois olla! Mut aina kaikissa saduissa ne noidat on naisia?! 😀

 • Anonyymi
  6.4.2013 at 08:46

  Tosi söpöjä noitia! Ranskaksi noita-sana on olemassa maskuliini- ja feminiinimuodossa eli kyllä herra-noita käy ihan hyvin:) Ihana myös tuo sun mekko! Pitikin kysyä että millaista mitoitusta nuo Henri Lloydin mekot on kun bongasin hullareiden kuvastosta sellaisen? Kivaa viikonloppua!

  T: Heidi

  • Sini
   6.4.2013 at 18:11

   Joo sovitaan, että se on herra-noita! Tuo on kyllä kiva, kuten muutkin Lloydin mekot. Ne vastaa mun mielestä aika hyvin kokoaan ja monet on hiukan slim malleja ja ne ei ainakaan musta ole reilua. Mulla on normaalisti vaatteissa xs/s ja Lloydin mekot on s koossa ihan sopivia.

 • -Satu-
  7.4.2013 at 19:32

  Hihiih, aina ei tarttee mennä sen perinteisen kaavan mukaan. Keiju-noita ja herra-noita ovat oikein suloisia ♥

Lue lisää