Kuriskelit, alevinkit ja arvonnan voittaja

Täällä on nyt viikon verran ollut ihan täysin kurapuku kelit. Meidän piha on soraa ja sisältää muutaman megaluokan lammikon, joten olen todennut nämä asut kaikista käytännöllisimmiksi juuri nyt. Alle on puettu aamuisin vielä fleecekerrastot kun luntakin kuitenkin löytyy aika paljon ja ihan sopivan lämpöiseltä on vaikuttanut tämmöiset setit. Meillä on aina ollut Ticketin kurapuvut käytössä, joten kokemuksia muista merkeistä ei ole, mutta nämä ovat meillä kestäneet kyllä käyttöä hyvin ja tykkään kun materiaali on kivan notkeaa ja lapsen on puvussa helppo liikkua. Varmasti muilta merkeiltäkin löytyy ihan yhtä hyviä, näitä tiksun pukuja kun saa yleensä aika hyvin alesta niin yleensä olen aina jemmaan ostanut isommat koot. Kurahanskoja meillä ei nyt ole erikseen vaan lapset ovat käyttäneet popin kuorihanskoja, hyvin ovat nuo ainakin pitäneet meillä vettä. Viime vuonna Aatulla oli reiman kurarukkaset, taisi olla ainut merkki jolta löytyi niin pieniä ja olin niihin kyllä tosi tyytyväinen ja voin suositella.

Autotallista on kaivettu esiin myös Eevin vanha potkupyörä ja tässä vähän testailtiin joko jalat ylettyisi maahan. Hyvinhän ne ylettyi ja nyt saakin ruveta treenaamaan potkuttelua, vielä kun tuo piha vähän enemmän tuosta sulaisi. Tämä potkupyörä on Puky merkkinen ja vaikka Eevi sillä ahkerasti pari vuotta potkutteli, ei siinä juurikaan mitään käytönjälkiä ole. Todella kestävä peli siis! Ja ainakin silloin kun Eeville näitä oltiin hankkimassa, oli tuo Puky ainut merkki, jolla oli tarpeeksi pieniä pyöriä valikoimissa. Tässä taisi olla käyttäjän minimipituus 85cm eli juuri sopiva nyt Aatulle. Parin vuoden aikana markkinoille on tosin saattanut tulla muitakin valmistajia, mutta tämmöiset kokemukset meiltä tästä Pukysta.

Pari alevinkkiä tännekin jakoon elikäs Reimalla alkoi varastotyhjennys ja verkkokaupassa on toppa- ja välikausivaatteita alessa superisoilla prosenteilla! Esimerkiksi kuvan kollaasissa on osa tuotteista jopa 70% alessa ja suurimmassa osassa aleprossa taisi olla noin -60%. Tästä pääsee suoraan katsomaan nuo Outlet-tuotteet ja kollaasin alla on vielä linkit noihin poimimiini tuotteisiin.

1. Bedrock välikausitakki 2. Juneau toppatakki 3. Tromso toppatakki  4. Longitude toppatakki
5. Catch rukkaset  6. Trapezoid toppahousut  7. Larimar softshell  8. Sekunti takki
9. One toppahaalari  10. Reykjavik toppahousut

Booztilla on juuri käynnistynyt myös alepäivät ja tuolta löytyy siis kevään uutuuksia -25% alennuksella. Ainakin aika kivoja laukkuja oli valikoimissa, kannattaa kurkata! Kollaasin alla linkit tuotteisiin, tuota ekaa mekkoa oli muutes tummansini/valkoisenakin, mutta se ei ollut valitettavasti alessa. Aika ihana 🙂
(sis mainoslinkin)

1. Mekko/Karen Miller  2. Laukku/Coccinelle  3. Paita/Day Birger et Mikkelsen
4. Laukku/Mimic Copenhagen 5. Laukku/Pieces 6. Laukku/Adax  7. Housut/FilippaK
8. Kengät/Mentor  9. Laukku/Mimic Copenhagen

Footwayn kenkäarvonnan arvat on nyt laskettu ja kiitos kaikille osallistumisesta! Random.org arpoi voittajaksi kommentin:

11 huhtikuuta, 2013 18:12
Kiva arvonta! Ostaisin varmaankin tytölleni muutamat kevätkengät. Yhdellä arvalla mukaan.
-Heidi ja Hertta

Hei nimimerkki Heidi ja Hertta, laittaisitko sähköpostia minulle osoitteeseen kaikkimitaolen(ät)gmail.com

 • Satu
  17.4.2013 at 05:41

  Liputan myös noille PUKYn pyörille. Meillä on pojalla toinen merkki ja tytöllä puky ja tuo puky pesee kyllä mennen tullen pojan pyörän. Tyttö ei suostu luopumaan tuosta pienestä M koon potkupyörästä, joten hankittiin vielä meille se XL koko Puky:sta uutuusvärissä kulta 🙂 Oli tosi makee. Kiitos reima vinkistä. Molemmille lapsille lähti laskettelukamppeen ensi talveksi.

  • Sini
   17.4.2013 at 06:10

   Ui, sitä löytyy kullanvärisenäkin!Mä olen kanssa ollut tosi tyytyväinen tuohon Pukyyn. Kiva jos vinkistä oli hyötyä, tilasin kanssa sen Juneau takin eilen ja silloin oli vielä voimassa se 10% alekoodi niin tosi edulliseksi tuli!

 • Tiia
  17.4.2013 at 05:51

  Onnittelut voittajalle 🙂

  Ihana tuo kuvissa oleva pipo, minä olen etsiskellyt meillekkin samaisen kurapuvun kaveriksi punaista.

  • Sini
   17.4.2013 at 06:11

   Tuo on PimPamin pipo, läytyy vaikka millä kuvioilla! Suosittelen 🙂

 • Sari - MrsAgatha
  17.4.2013 at 08:00

  Meilläkin on Pukyn potkis, tosin astetta isompi kuin tuo teidän ja käsijarrulla (jota ei kyllä ole tarvinut ollenkaan). On kyllä tosi hyvä! Ainoa miinus on se että se on melko painava jos sitä joutuu kantamaan kun lapsi kyllästyy potkutteluun… 😉

 • Sara.
  18.4.2013 at 18:44

  Ihania leikkikuvia 🙂 täälläkin läiskytellään lammikoissa. Meillä on Tuptup potkupyörä ja se kyllä kanssa kiva, kun satulaa saa säädettyä eri pituisille.

  Nuo Mentorin korkkikset on aivan IHANAT!

Lue lisää