Puotique loppuunmyynti

Tunnelmallinen pikkukauppa Puotique valitettavasti lopettaa toimintansa ja kivijalkaliikkeessä sekä nettikaupassa on menossa loppuunmyynti. Puotiquesta Anrinko kertoo, että Helsingin liikkeen vuokrasopimus päättyy huhtikuun lopussa ja nettikauppa sulkeutuu toukokuun loppuun mennessä. Päätöksen ovat vaikuttaneet henkilökohtaiset syyt ja Anrinko kertoo, että elämässä pitää puntaroida mikä sillä hetkellä on tärkeintä ja ehkä Puotique palaa joskus tulevaisuudessa vielä takaisin!

Puotiquessa on nyt kaikki tuotteet alennuksessa ja esimerkiksi Papu– merkin lastenvaatteista löytyy vielä kivasti kokoja ja hyviä alennuksia löytyy myös esimerkiksi kauniista Nouseva Myrsky koruista. Käykäähän ihmeessä kurkkaamassa nettikaupan valikoimaa täällä ja kivijalkaliike sijaitsee Helsingissä osoitteessa Eerikinkatu 9.

    Lue lisää