Rusettirakkautta ja PikkuOtuksen paketti

Rusetit ovat aina olleet yksi suurin heikkouteni lastenvaatteissa ja olipa kiva juttu, että Mini Rodinin kesän mallistosta löytyi useampikin rusettivaate! PikkuOtus kaupasta meille tuli viime viikolla iso paketti, joka sisälsi muutamia vaatteita Mini Rodinin ja Beau LOvesin uusista mallistoista. Ajatuksena oli kuvata näitä vaatteita tänne blogin puolelle, jolloin ehkä hieman paremmin tulisi esiin miltä vaatteet näyttävät käytössä ja millaista mitoitus on. Sain valita pakettiin muutaman vaatteen meille omaksi ja loput lähetettiin minulle vain kuvattaviksi tänne blogiin. Niin, tietysti minulla oli myös mahdollisuus ostaa kuvissa käytettyjä vaatteita meille ja Aatulle ostikin noita Beau LOvesin kesävaatteita.

Näissä kuvissa on käytetty myös joitain meille jo aikaisemmin hankkimiani vaatteita, mutta kaikkia taitaa kyllä löytyä tuolta PikkuOtuksen valikoimistakin. Mitoitusasiaan sen verran, että Eevi on nyt varmaankin n. 105cm ja Aatu n. 87cm pitkä.

Mini rodini bow sweatshirt 116/122

Ensimmäisenä kuvissa Mini Rodinin rusetticollege, joka oli kyllä paljon kivempi luonnossa kuin mitä malliston kuvista olisin ajatellut. Materiaali on hiukan joustavaa eikä minusta kovinkaan paksua, joten sopii pidettäväksi ihan kesälläkin. Eevillä on päällä 116/122 ja halusin, että paita olisi aluksi hieman oversize, joten siihen nähden kokoarvio osui oikeaan. Malli on sellainen, että sitä voi hyvin pitää aluksi vähän reiluna ja käyttöikä on siten aika pitkä.

Rusetteja hiuksiin: h&m&cailap

Beau LOvesin kesämallisto on ollut todella suosittu ja monesta paikkaa tuotteet onkin myyty jo loppuun. PikkuOtukseen on tulossa ihan lähiaikoina täydennystä näihin, joten kannattaa kurkkia heidän sivujaan vielä myöhemmin mikäli joku tietty juttu olisi mielessä! Tässä kuvassa Aatulla on ihana auringonkeltainen kolmiotoppi ja harmaat baggymallin kolmioshortsit, molemmat ovat kokoa 3. Mielestäni ovat ihan oikean kokoiset ja menevät varmasti koko kesän. Materiaali on molemmissa joustavaa ja tosi pehmeää, vaikuttavat vaatteilta, jossa lapsen on mukava olla. Aatun mielestä varmasti kivoin juttu on se, että shortseissa on taskut, joihin voi laittaa kaikkia pieniä aarteita. Shortseja löytyy samalla mallilla mallistosta myös punavalkoraidallisina, mustina sekä keltapohjaisina kolmioina.

Näissä kuvissa Aatulla on päällä toppi, joka on kuin karkki eli Beau LOvesin raidallinen superhero vest sekä punaiset Davenport baggymallin housut, molemmat kokoa 3. Housuista postailinkin jo aikaisemmin, mutta ne sopivat niin hyvin tuon topin kanssa, että laitoin ne yhdessä näihinkin kuviin.

Nämä kyseiset vaatteet taisivatkin olla niitä malliston suosituimpia ja tosiaan lähipäivinä pitäisi tulla lisää, mikäli toimitus viivästyy niin voin vielä myöhemmin vinkata täällä kun niitä on taas saatavilla.

PikkuOtus tarjoaa nyt ilmaiset postikulut kaikkiin tilauksen koko huhtikuun ajan! 
Postarialen saa koodilla ”keväinen” ja tästä pääsee itse kauppaan.
Lopuksi vielä kuvia mun pandapojasta! Tuo lippis ei minun mielestäni mikään erityisen kiva ollut malliston kuvissa, mutta kun sovitin sitä messuilla Aatun päähän, näytti hän niin söpöltä noiden kiharoidensa kanssa, että ehdottomasti lippis oli kesäksi hankittava. Kuvissa myös papukaija paita sekä siniset santiago slim housut, joissa pituutta kyllä on aika reilusti vielä, mutta pienempi koko olisi varmaan ollut jo liian nafti. Kesällähän sitä voikin hyvin kulkea lahkeet huolettomasti kääräistynä, joten minusta tässä mallissa ei pieni reiluus haittaa mitään!

Mini Rodini panda cap/ parrot shortsleeve tee/ santiago slim 92/98

Mitäs te tykkäätte näistä?
 • Sari - MrsAgatha
  11.4.2013 at 06:18

  Ihania ovat sekä vaatteet että mallit! 🙂

  • Sini
   11.4.2013 at 14:25

 • Pikku hiiri
  11.4.2013 at 06:46

  Kivoja vaatteita, erityisesti tuo rusetticollege!
  Söpöt mallit ja pikku varpaat ♡

  • Sini
   11.4.2013 at 14:25

   Rusettipaita on kyllä ihana!
   Kiitos!

 • Anonyymi
  11.4.2013 at 07:17

  Niin oli hieno Aatun päällä tuo beau lovesin punainen setti, että piti varata se myös omalle pojalle. Alemman kuvan mini rodinin vaatteet meiltä löytyykin 😉 Tuo papukaija paita sopii hyvin myös viime kesän mini rodinin mallistossa olleiden vihreiden farkkujen kanssa.

  • Sini
   11.4.2013 at 14:26

   Joo nuo on kyllä livenä sitten vielä kivempia, hyvä valinta 🙂
   En muistakaan tuollaisia vihreitä farkkuja, mutta varmasti sopii tosi hyvin niidenkin kanssa!

 • Sara.
  11.4.2013 at 11:14

  Tuo Eevin rusetti-college on aivan ihana. Muuten en enää ole näistä uudemmista rodineista niin henk. koht. tykännyt. Beau lovesit tuntuvat kanssa omaan silmään vierailta, mutta sitähän tämä on – makuasioita 🙂 Hurmaavat vain nuo teidän pienet mallit. Aatun ihanat kiharat saavat mut kaipaamaan Fionnin pitkiä hiuksia <3

  • Sini
   11.4.2013 at 14:27

   Makuasioista ei sovi tosiaan kiistellä 🙂 Onneksi nykyään on valinnanvaraa joka lähtöön! Nuo kiharat on aika villit, en tiedä koskahan niitä malttaisi leikata!

 • titti
  11.4.2013 at 11:16

  Mä himoitsin tota panda lippistä, mut joka paikasta meidän koot loppu. Täytyykin katsoa olisko tuolla valikoimissa 🙂 Ihana toi rusetticollari!

  • Sini
   11.4.2013 at 14:27

   Voi harmi. Tuota Aatun kokoa on vielä monessa paikassa, se on se keskimmäinen mutta ne isoimmat taitaa kyllä tosiaan olla aika kivenalla.

 • Mammis
  11.4.2013 at 12:55

  Ihanan pirteitä vaatteita! Itse en vaan lämpene noille roikkuhaarushousuille.

  • Sini
   11.4.2013 at 14:28

   Oi, mä taas nykyään tykkään niistä eniten!

 • Anonyymi
  11.4.2013 at 18:33

  Tuo rusetti-college on tosiaan paljon ihanammannäköinen kuin katalogikuvissa :). Samoin innostuin nyt noista Beaun shortseista. Ihania kuvia sulla jälleen :)!

Lue lisää