Sininen takki

Olen yrittänyt löytää kevääksi itselleni jotain rennompaa sinistä kevättakkia ja kokeeksi tilasin itselleni tällaisen Elvine merkkisen ”safaritakin” (tämä). Omani tilasin Stockan nettikaupasta silloin kun sieltä sai kaisesta sen 20% alennusta, nyt noita takkeja ei enää näyttänyt siellä enää olevan, mutta liikkeistä saattaa vielä löytyä. Olin todella positiivisesti yllättynyt takista nähtyäni sen livenä ja materiaali on mukavan notkeaa puuvillaa, mutta siinä on päällä jokin pieni käsittely, että kestää ehkä jonkimoista tihkusadetta myös. Malli on juurikin sellainen hakemani rennompi tennareiden kanssa pidettävä ja aika kivasti meneekin noiden vaaleanpunaisten vagabondin cortona tenskujen kanssa. Hihoja voi pitää joko täyspitkinä tai sitten napilla kääntää ne hieman lyhyemmiksi.

Sovituskuva napattu eilen illalla myöhään salaman kanssa, joten se nyt ei mikään parhain taaskaan ole 🙂

 Elvine Peggy dark Navy
Tänään kävimmekin tosiaan Seinäjoella siellä Muksuexpo-tapahtumassa ja sieltä nappasin muutaman kuvan kun olimme pois päin lähtemässä. Loput kuvat olivatkin enemmän tai vähemmän tärähtäneitä, mutta siis tapahtumassa oli erilaisia kojuja, joissa myytiin lastenvaatteita, -tarvikkeita ja leluja ja lisäksi lavalla esitettiin ohjelmanäytöksiä ja lapsille tarjottiin mm kasvomaalauksia. Messuilta poistuttiin Hello Kittyt naamassa ja useampi ilmapallo käsissä. Aatu raukka ei uskaltautunut kasvomaalausta ottamaan, mutta hänelle ostin suloisen pandalippiksen Pikku Minean kojusta ja siinäpä se messujen saldo sitten olikin. Messuilla oli kyllä ihan hyviä tarjouksia ja esimerkiksi Supersportin pisteessä oli Molo kidsin välikausihaalareita 20% alennuksella ja farkku- sekä rainbowkuosia löytyi ainakin joka koossa.

 • anna
  6.4.2013 at 16:34

  hieno takki! Aattelin kans että kevääksi pitäis jotain uutta takkia mutta en oikein tiedä minkälaista.. Käväisin kanssa messuilla ja ostin yhden Skip hopin repun..

  • Sini
   6.4.2013 at 19:19

   Ai säkin olit siellä!

 • Nikka
  6.4.2013 at 18:18

  No voi höh, miten mä kokonaan unohdin nuo messut!

  Täällä myös takkipohdintoja, rentoa kevättakkia kaipaillaan. Hyvältä näytti tuo takki!

  • Sini
   6.4.2013 at 19:20

   Ne on hei vielä huomennakin! Tuo oli kyllä päällä kiva ja nettikaupan kuvissa ei oikein päässyt edukseen.

 • Elina Eliina
  6.4.2013 at 18:42

  Kiva takki, itselläkin tummansininen takki etsinnässä.

  • Sini
   6.4.2013 at 19:20

   Onneksi tummansinistä löytyy tänä keväänä paljon!

 • Anonyymi
  7.4.2013 at 05:19

  On hieno takki ja muutenkin sinulla on hyvä maku vaatteiden suhteen. Yksi kommentti minulla olisi – miksi sinä upea hoikka nainen et käytä värikkäitä vaatteita? Nyt on kevään mallistoissa ihania värikkäitä housuja, paitoja, takkeja, huivia, hameita. Itse ole pullero, joten en voi laittaa esim. värikkäitä housuja jalkaani, mutta yläosat pyrin pitämään värikkäinä. Jos minä olin noin upeakroppainen kuin sinä, käyttäisin kyllä yhtä ihania värejä kuin lapsesikin!! Ja loppukommenttina vielä kirjoitan, että koko elämäni olen yrittänyt hoikistua, mutta minusta ei valitettavasti koskaan tule noin upeaa kuin sinä olet. Eli ystävä hyvä – nauti upeasta ulkomuodostasi ja korosta sitä kauniilla väreillä!

  – Jonsku

  • Sini
   8.4.2013 at 12:16

   Moikka! Kyse ei ainakaan mun kohdalla ole ihmisen koosta vaan siitä millaisissa vaatteissa viihtyy. En juurikaan pidä kovin värikkäistä vaatteista ja lempivärini on aina ollut tummansininen ja tykkään käyttää semmoisia vaatteita, joissa koen oloni mukavaksi 🙂

 • Vera
  7.4.2013 at 05:36

  Ihania kuvia <3 toi takki on kyllä kiva =)

  • Sini
   8.4.2013 at 12:16

   Kiitos ♥

 • Tanja
  7.4.2013 at 05:38

  Mä ostin eilen noi samat tenskut ja pohdin kaupassa, olenko liian vanha vaalenpunaisiin kenkiin. Mutta kotiin ne kannoin – joten pitää kai todeta ettei koskaan voi olla liian vanha vaaleanpunaiseen :). Kiva takki!

  • Sini
   8.4.2013 at 12:17

   No eihän niihin voi olla liian vanha 😀

 • titti
  7.4.2013 at 06:16

  Tosi hieno takki ja sopii sinulle hyvin 🙂

  • Sini
   8.4.2013 at 12:17

   Kiitos!

 • Krista
  7.4.2013 at 11:08

  Elvinellä on kyllä todella ihania takkeja! Aina niitä ihastelen, mutta itselleni en ole vielä raaskinut ostaa. Mies sen sijaan on uskollinen elvineläinen eikä kevään takkikaan tehnyt poikkeusta 🙂

  • Sini
   8.4.2013 at 12:17

   Mä en ole ennemmin koskaan noteerannut tätä merkkiä, mutta tämän perusteella kyllä kivoilta vaikuttavat!

 • MakeetMuksut
  8.4.2013 at 18:36

  Moikka! Mä niin tykkään tuosta Mini Rodinin kuosista jota on lapsesi pipossa. Meillä käytössä body pienellä, mutta pitäisi ehkä tilata tuo pipokin. Ihanaa kun saa siirtyä noihin ohuisiin malleihin, enemmän valikoimaa :).

  • Sini
   8.4.2013 at 20:25

   Moi!Se on minustakin aivan ihana! Ostin samaa kuosia myös t-paidan muodossa 🙂 Huutiksessa oli muutes uutena tuo nallepipo ja huivi!

 • Marika
  9.4.2013 at 07:39

  Ihana kuva Aatusta ja isistä ♥

Lue lisää