01/05/13

Vappupäivänä täällä suunnattiin innokkaana ja kevein askelin kohti joka vuotista vapputapahtumaa. Eevi muisti hyvin viime vuotisen reissun ja odotti tätä koko viikon jo malttamattomana. Samaisessa tapahtumassa olen itsekin lapsena ollut joka vuosi ja tästä on jäänyt hyvät muistot, ihanaa kun samoja mukavia muistoja saamme olla nyt luomassa omien lapsiemme kanssa. Tapahtuma on pysynyt joka vuosi aika samanlaisena, samoine kojuineen ja rehellisesti sanottuna minusta ihana niin! Ehkä siinä piileekin tapahtuman taika, vaikka nykypäivänä tuntuu, että ihmiset odottavat asioissa aina uusia ja hienompia juttuja.

Tänäkin vuonna aika kului hyvin yllärionginnan, juna-ajelun, ratsastuksen sekä paloauton ihmettelemisessä. Välillä käytiin syömässä munkkeja ja haettiin popparikojulta naposteltavaa. Ja ensi vuonna sitten taas uudestaan! Lapsukaisilla päässä messuilta hankitut trikoopipot; Eevin oma on Papun uudesta mallistosta ja Aatun tupsupipo on Raida- merkkinen ihanuus. Raidan verkkokauppa aukeaa muutes 15.5 (tänne) ja merkin vaatteita voi myös ostaa MiniQ:n verkkokaupasta, kyseessä on siis uusi kotimainen lastenvaatemerkki.

Koti on täynnä ilmapalloja, suurin osa jo poksahtaneita tai muuten vain leikkien tiimellyksessä rähjääntyneitä. Nuo ruokapöydän tuolit kun ovat hiukan normaalia matalemmat niin ostimme Eeville kuvassa näkyvän Ikean korkeamman lastentuolin ja nyt syöminen onkin pöydän ääressä taas helpompaa. Näitä tuntuu olevan kovin vaikea löytää kun valmistus on lopetettu, mutta kovasti kaipailisin Aatulle samanmoista ja mikäli joltain tällainen löytyisi ylimääräisenä, niin mielelläni meille ostaisin.

Musta olisi se mieluisin, mutta muutkin värit käy ja ei tarvitse olla uudenveroisessa kunnossa, kunhan vain edelleen on tukeva. Tällaisen postittaminen varmaankin onnistuu (?), mutta myös nouto pääkaupunkiseudulta tai täältä lähikunnista olisi mahdollista. Mikäli tällainen pyörii kotona ylimääräisenä niin minut tavoittaa kaikkimitaolen(ät)gmail.com

Mitäs teillä touhuttiin vappuna?

 • Anonyymi
  2.5.2013 at 17:19

  Me oltiin vappuna kotosalla, vappupäivän torikin jäi välistä hyytävän tuulen takia. Meilläkin on L:llä tuo Ikean tuoli ja metsästän myös toista. Tykkkään tuosta todella :). Ja nuo teidän ruokapöydän tuolit voisin kyllä mielelläni ottaa myös ;).

  • Sini
   3.5.2013 at 11:43

   Tuuli on kyllä ollut niin petollinen täälläkin!Mittari näyttää reilusti yli kymmentä, mutta tekisi vetää vielä toppatakkia niskaan! Tuo Ikean tuoli on kyllä kivan mallinen, harmi kun ei niitä enää tehdä!

 • Rea H
  2.5.2013 at 18:06

  Meilläkin juhlittiin perheen kesken , palloja on vieläkin , mahtaa olla suuri ilo pitkäksi aikaa.
  Hei minkä merkkinen tuo keltatupsuinen pipo? ja ihana tuo Papun pipo tytön päässä 🙂 hauskaa loppuviikkoa!

  • Sini
   3.5.2013 at 11:44

   Meillä ainakin noita palloja pyörii täällä jokapaikassa 🙂 Pipo on Raida-merkkinen. Niitä saa merkin omasta nettikaupasta 15.5 lähtien ja nyt taitaa löytyä myös miniq kaupasta jo.

 • Sari - MrsAgatha
  3.5.2013 at 04:21

  Täällä olikin tutun näköinen asu! 😉 Hyvin sopii pipo ja takki Aatullekin! Tuo pipo on kyllä ihana. 🙂

  • Sini
   3.5.2013 at 11:44

   No eikös 😀 On nuo niin kivat kyllä yhdessä!

 • Oliviah
  3.5.2013 at 06:20

  Täällä oli myös Vappuna aivan järjettömän kylmää. Eilen satoi vielä lunta;) Muutama viikko sitten, kun olin MLL:n kirppiksellä myymässä naapuripöydässä oli tuollainen Ikean musta tuoli 10 eurolla myynnissä, mutta en ostanut, kun oli meille väärän värinen. Miksiköhän Ikeassa poistetaan tosi suosittuja tuotteita mallistosta. Meilläkin jäi toinen Leksvik malliston sänky ostamatta, kun ehti sopivasti poistua mallistosta ennen kuin meillä oli tarvetta toiselle lasten sängylle.

  • Sini
   3.5.2013 at 11:46

   Ai te ootte saanut lunta vielä siellä!Topat on onneksi vissiin saanut jo laittaa pois 🙂 Voi höh, olisinpa ollut samalla kirpulla! Harmi kyllä kun kaikki kivat ja toimivat jutut poistuu mallistoista, mikähän logiikka siinäkin on!

 • Anonyymi
  10.5.2013 at 10:18

  hei, löysyitkö jo ikean tuolin, tänään tipahti postilaatikosta laulumaan mainos ja heillä vähän samantyylinen emilia lasten pinnatuoli kuin tuo ikean. tuo laulumaahan löytyy ainakin täältä Vaasasta kalustekeskuksesta.
  terv.vakkarilukija sanna

  • Sini
   12.5.2013 at 21:27

   Kiitos vinkistä! Täytyykin tsekata se ja täältä päin löytyy myös laulumaan kalusteita tuosta Seinäjoelta!

Lue lisää