Casual

Tykkään pukeutua aika rennosti ja suurinosa housuistani on farkkuja, joten melkein päivittäin sellaiset jalastanikin löytyy. Tässä vähän arkista asukuvaa, tuo Elvinen takki on osoittautunut tosi hyväksi ostokseksi ja on kiva ohutta matskua, joten voi pitää kesän viileämmilläkin keleillä. Suomen kesässä ainakin illat tahtovat olla kuitenkin sen verran viileitä, että jotain pitkähihaista tarvii ja tässä voi tosiaan kääräistä noita hihoja hieman lyhyemmiksikin.

Kassi on pari kesää mukana kulkenut race marinen kangaskassi, tästä olen tykännyt tosi paljon ja hihnat alkavat olla jo aika kuluneet, mutta eiköhän se vielä tämän kesän menot kestä. Sopivan suurikin, että sinne saa mukaan kaiken tarvittavan.

Ray-Ban // Elvine // TH // Only // Vagabond // Race Marine

 • Sari - MrsAgatha
  18.5.2013 at 05:58

  Tosi kiva asu! 🙂

  • Sini
   19.5.2013 at 10:07

   Kiitos!

 • Hanna
  18.5.2013 at 06:01

  Kivan näköinen takki, nuo vagabondin tennarit on ihan parhaat, onneksi sain ne kivalla alella silloin 🙂

  • Sini
   19.5.2013 at 10:07

   Ne on kyllä ihan parhaat!

Lue lisää