Coolkids kaikki -20% koko viikon!

Heipä hei ja mukavaa maanantaita! Sain blogissani jaettavaksi mahtavan lukijatarjouksen Coolkids nettikauppaan, kaupasta löytyy hyvä valikoima papua, geggamojaa, mini rodinia ja monia muitakin merkkejä! Mikäli nuo aikaisemmin blogissa vilahtaneet papun hupparit tai leggarit jäivät kummittelemaan niin kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä ale, sillä harvemmin merkin tuotteita taitaa alesta löytääkään!

Coolkids tarjoaa blogini lukijoille koko viikon ajan 20% alennuksen kaikista tuotteista koodilla ”kaikkimitäolen” ja kauppaan pääsee tästä. Kannattaa tykätä myös kaupan facebook sivuista (täällä) ja osallistua arvontaan (täällä), arvonnassa voi voittaa papun nappikaupunkilegginssit.
Arvonta suoritetaan 28.5.2013

Toivottavasti tästä koodista oli iloa teille ja aurinkoista viikkoa!

  • mira
    14.5.2013 at 07:03

    Kiitos Sini!
    Ehkä tilasin.. 😉

Lue lisää