Juhlamekoille tarvetta?

Jos on, niin kannattaa ihmeessä suunnata nyt Pikku Heleneen! Siellä on nyt nimittäin kiva kampanja meneillään ja kaikista normaalintaisista mekoista ja puolihameista saa 30%:n alennuksen 10.5.2013 saakka. Alennuksen saa syöttämällä kassalla koodin ”juhlat”.

Kesän ekat juhlat taitavat monilla olla valmistujaiset ja onneksi tässä on vielä hyvin aikaa nettitilauksillekin mikäli sopiva juhlamekko vielä uupuu. Meillä on tiedossa kesällä useammatkin juhlat ja ainakin osaan pääsevät lapsetkin mukaan joten juhlavaatteet pääsevät kyllä kesällä kovaan käyttöön!

Kokosin tähän omia suosikkejani Pikku Helenen valikoimista, yksi ehdottomasti kaunein mekko on tuo alemmassa kollaasissa oleva Guessin vaaleanpunainen satiinimekko. Kuvassa ei näy, mutta mekossa on sivulla isohko rusetti ja se on kyllä tosi nätti lapsen päällä.


Mitkäs teidän suosikit noista on? Ja onko kesäksi tiedossa paljon juhlahumua?

 • Tanja
  6.5.2013 at 10:59

  Kiitos vinkistä! Mä elän toivossa, että tytöjen valkoiset juhlamekot menisivät vielä – taitaa olla turha toivo..:/. Pitää kurkata PikkuHelenen valikoima. Guessiin voi kyllä luottaa, ne on ihania!

  • Sini
   6.5.2013 at 21:07

   Peukut pystyyn, että mahtuu!Mut noi Guessit on kyllä kauniita!

 • Rea H
  6.5.2013 at 19:34

  ei ole tarvetta , mutta ihastelin 🙂 ja hyvän tuntuinen ale.

  • Sini
   6.5.2013 at 21:07

   Juu tuo 30% on jo tosi hyvä ale!

Lue lisää