”Kassi-Almat”

Meillä asustelee täällä kaksi varsinaista pientä ”Kassi-Almaa”. Kumpaisellakin on hieman eri tyyli käyttää näitä kasseja; isompi valikoi harkitusti kassin sisälle muutamia tärkeitä lelujaan ja varjelee kassin sisältöä kuin kalleinta aarrettaan. Tytös vs. Pojat sisällissotaa on muutaman kerran jouduttu todistamaan kun pikkuveli on päässyt käsiksi tähän kultakimpaleeseen ja tietysti ottanut nopeasti jalat olleen heitellen samalla kassin sisällön ympäri kämppää.

Pienempi taas käyttää kassia enemmänkin kuljetusvälineenä roudatakseen epämääräisen kasan leluja paikasta a paikkaan b. Kassi lapataan täyteen legoja, junaradan osia ja pikkuautoja ja sitten koko sisältö kipataan olohuoneen lattialle. Ja sama homma uudestaan. Harmillista, että tämä leikki ei toimi ollenkaan toisinpäin, kummasti innostus lakkaa kun olohuoneesta pitäisi kantaa leluja takaisin omille paikoilleen.

Ai niin joo, ja meillä tosiaan ollaan nyt sisällä aina hattu päässä 😀 Ja hakisi vielä kumpparitkin eteisestä jalkaan mikäli äiti antaisi, semmoisia juttuja täällä..

Kuvissa näkyvät pikkuiset jenkkikassit lapset saivat iiniMiini kaupasta. Nämä kassit tuovat monelle varmaankin muistoja lapsuudesta, aika söpöjähän nuo retrokassit ovat! iiniMiinistä löytyy nyt nimikoituja kasseja monissa eri väreissä (täältä voi kurkata vaihtoehdot) ja nyt viikonlopun ajan kaikki kaupan normaalihintaiset tuotteet saa -25% alella koodilla ”kassi”. Kauppaan oli muutes tullut täydennystä Nova Starin vaatteisiin ja mikäli viimeksi jäit ilman hupparia tai farkkuja niin kannattaa käydä kurkkamassa löytyisikö nyt oikeaa kokoa.

Mukavaa viikonloppua!

10 Comments

 • Reply
  Hanna
  17.5.2013 at 06:05

  Kassit on niin suloiset:) Mukavaa viikonloppua!

 • Reply
  Anonyymi
  17.5.2013 at 07:36

  Ihanat nuo kassit! Minkä kokoiset nuo teidän kassit on, kun eikös noita ole useampaa kokoa? Meillä asustelee myös kassi-Almoja:)

  T: Heidi

  • Reply
   Sini
   17.5.2013 at 09:58

   Juu noita on useampia kokoja, meidän omat on ne pienimmät. Ovat kyllä aika pienet, että just pikkuiset eväät mahtuu. Ehkä monikäyttöisemmät olisi ne vähän isommat, saisi vaikka vaihtovaatteet tms mukaan niihin.

 • Reply
  EBBA
  17.5.2013 at 12:37

  Toi Mini Rodinin lippis on kyllä niiiin ihana. Oon miettiny et tilais sen meiän melkee 2v:lle kans 🙂

  • Reply
   Sini
   19.5.2013 at 10:06

   Se on kyllä suloinen, kannattaa hankkia!

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  17.5.2013 at 16:13

  Tutun näköiset kassit! Noita oli silloin kun olin pieni, ihania! 🙂

 • Reply
  -Auroran&vaavin äiti-
  17.5.2013 at 19:41

  Meillä kanssa asustaa pari kassin kantajaa, huomiselle 6 tunnin mummolareissulle on pakattuna valmiiksi 2 reppua ja 3 kassia 😉
  Ihanat nuo teidän kassit!

  • Reply
   Sini
   19.5.2013 at 10:06

   Hih, kuulostaa tutulta!Ei yksi kassi piisaakaan 🙂

Leave a Reply

Lue lisää