NopsuPopsu vapputarjous

Aikaisemmassa ruusukepipo postauksessa eräs lukija kyselikin, että olisiko NopsuPopsuun tulossa jotain alekoodia ja Sofia oli pistänyt toiveen korvan taakse, joten tässäpä se alekoodi nyt tulee! NopsuPopsu on varmasti tunnettu ihanista pipoistaan, mutta verkkokaupasta löytyy paljon muutakin kivaa esimerkiksi Molo Kidsin ja Racoonin välikautta, Sofian tekemiä applikaatiofarkkuja niin pitkinä kuin capreinakin, huppereita, koruja sekä lisäksi aikuisillekin asusteita. Lisäksi myöhemmin verkkokauppaan on tulossa vielä ainakin Nova Starin ja småfolkin tuotteita.

Uutuutena löytyy kollaasissakin olevat ruusukepannat, joihin ainakin itse ihastuin heti ja noita saa monissa eri väreissä!Aivan ihania ovat myös nuo raitapipot sekä mustavalkoraidallinen trikoinen tuubihuivi, kannattaa tsekata!

NopsuPopsussa on nyt vappu tarjouksena kaikki tuotteet 20% alennuksessa koodilla ”vappu” ja alennus on voimassa tämän viikon loppuun saakka. Verkkokaupassa on jo valmiiksi välikautta alessa ja tuo alekoodi käy myös jo alennettuihin tuotteisiin, joten osassa tuotteita aleprosentti on vielä isompi!

Verkkokauppaan pääset tästä.


  • Anonyymi
    1.5.2013 at 15:24

    kiitos koodista 😉 terv. Se eräs lukija

  • Kaisa
    6.5.2013 at 12:45

    Kiitos paljon! Koodia hyödynnetty 🙂 Nuo pipot on niin ihania. Meillä on isommalla tytöllä ollutkin sellainen ja nyt tilasin pienemmällekin. Blogisi kautta aikoinaan (olisiko ollut viime keväänä) löydetty ja tilattu 🙂

Lue lisää