Raidallinen rantakassi & babiators vinkki

Kesällä täytyy ehdottomasti olla kunnon kokoinen rantakassi! Sellainen, johon mahtuu eväät, pyyhkeet, uikkarit, vaihtovaatteet ja lähes koko omaisuus. Löysin itselleni kivan rantakassin domdomista, tämä on House Doctorin ja todella tilava! Kahvat ovat nahkaa ja kassin sisäpuoli on laminoitu, joten kosteus ei pääse läpi vaikka sinne nakkaakin märät uikkarit ja pyyhkeet.

Kassi on itseasiassa kaunis ihan sisustuksessakin, tuonne voi laittaa vaikkapa ylimääräiset lehdet tai säilyttää siinä leluja. Niitä rantakelejä odotellessa kassi saattaakin majailla tuolla lastenhuoneessa pehmojen säilytyspaikkana tai jospa sen sijoittaisi eteiseen ja laittaisi sinne niitä harvemmin käytettyjä kenkiä. Tai ehkä siinä käy niin, etten malta tätä rantakassi tarkoituksena käyttääkään ollenkaan 😀

House Doctorilla on muutes todella kivoja sisustustavaroita ja olisipa kiva päästä visiitille heidän liikkeeseensä. Nyt olen ihaillut valikoimaa vain heidän nettikatalogissaan.

kuva: www.domdom.fi

Meillä on molemmilla lapsilla käytössä nuo babiators aurinkolasit ja olen tykännyt niistä kovasti (samoin lapset). Jos teillä on aurinkolaseille tarvetta niin kannattaa tsekata Stockmannin sivut, siellä on nimittäin just nyt kaikki lastenvaatteet, -jalkineet ja lelut -20% alennuksessa eikä postareita. Ja tuolta sivuilta bongasin myös noita babiatorsin laseja alessa, lasit löytyy täältä. Niin ja siellähän nyt oli heti ne cientatkin  edullisemmin kun just ehdin tilata, reiman angry birds mallistosta löytyi vielä hajakokoja ja esim Guessilta ihania kesävaatteita. Kurkatkaa täältä!

 • -Satu-
  22.5.2013 at 07:12

  Tuollaiselle rantakassille olisi meilläkin käyttöä. Todella kauniisti toimii myös sisustuksessa. Voih, tuo lastenhuone on aivan upea – juuri mun makuun 🙂

  • Sini
   22.5.2013 at 07:29

   Tuo on kyllä kesän pelastus, mahtuu ihan kaikki! Kiitos, teltta on kokenut vähän kovia ja se pitäisi korjata 🙂

 • Lara
  22.5.2013 at 07:15

  Ihana kassi. Onko noi raidat ihan mustat? Keksin sille heti sata käyttötarkoitusta muutenkin kuin kassina joten ehkäpä täytyy hankkia 😉

  • Sini
   22.5.2013 at 07:30

   Juu, kassi on mustavalkoinen ja sopii kyllä moneen tarkoitukseen!

 • Meirän Maja
  22.5.2013 at 10:14

  Melkein jo lähti Babiatorsit tilaukseen, mutta alehan olikin vain kantiksille, en jaksanut ruveta liittymään. Oispa ollut myynnissä niitä isompiakin, jos ois samasta paikasta saanut molemmille arskat niin olis voinut ottaa ton kanta-asiakkuudenkin, nyt täytyy joka tapauksessa tilata toiselle jostain muualta.

  • Sini
   22.5.2013 at 10:38

   Joo stockalla nuo kampanjat on usein vaan kantiksille. Siihen on kyllä helppo liittyä netissä ja alen saa heti käyttöön ja kortti tulee sitten postissa myöhemmin. Harmi kyllä kun noita laseja ei ollut isommille, tuo pienten koko on musta aika reilu ja menisi meilläkin Eeville, mutta otin kuitenkin isommat jos menisi pidempään.

 • Myrmeli
  22.5.2013 at 10:26

  Harmi, kun Babiatorseja ei ollut sitä isompaakin kokoa myynnissä. Olisin kaivannut sitäkin.

  • Sini
   22.5.2013 at 10:38

   No niinpä!

 • Tessa
  22.5.2013 at 10:26

  Hah, mäkin just eilen tilasin Cientat, kun meijän Prismassa oli koot loppu 😀 No onneksi kyse on vaan kuudesta eurosta;) Tuolla ei ollukkaan, kun niitä pienten Babiatorseja muuten olisi tilaukseen lähtenyt Sisulle..

  • Sini
   22.5.2013 at 10:39

   No mä kanssa, mutta onneksi nuo ei kovin kalliita ole normihinnallakaan! Joo harmi kun ei ollut niitä isompia ollenkaan!

 • Anonyymi
  22.5.2013 at 14:40

  Vau, onpas hyvänkokoinen kassi :). Ja kiitos alevinkistä, pitääkin käydä katsomassa valikoima läpi.

  Ja hieno uusi banneri sinulla :)!

  • Sini
   22.5.2013 at 14:59

   Kassi on kyllä oikea tilaihme! Ja kiitos!

 • Tarjas Snowland
  22.5.2013 at 18:00

  Iki-ihana kassi!
  Mä menetin sydämeni tuon raitakassin vetoketjulliselle storage bag -serkulle, se on myös House Doctorin. Täällä juttua:

  http://tarja-snowland.blogspot.fi/2013/05/taydellinen-storage-bag-sekoaminen.html

  • Sini
   22.5.2013 at 18:21

   Kävin kurkkaamassa ja sama laukku siis kyseessä!Ja kuten sunkin postauksessa kirjoitit niin tuumin kanssa, että tuossa voi säilyttää vaikka mitä, vaikka siis tarvetta oli oikeasti rantakassille. Mun oman ostin reilu kk sitten kotimaisesta domdomista, näytti olevan siellä vieläkin saatavilla!

 • Nanna - Luumutar
  23.5.2013 at 13:12

  Hei, kiitti vinkistä. Juurikin raidallista ranta-/kesäkassia kaivanneena tämä tuli tarpeeseen. Käynpä kurkkaamassa kauppaan. 🙂

Lue lisää