Sale at My little Square

Vinkaanpas, että ranskalaisessa My Little Square kaupassa on meneillään mid season sale aina tämän kuun loppuun saakka. Kaupasta löytyy mm seuraavia merkkejä: Mini&Maximus, Bobo choses, Mini Rodini, Gro company, the BRAND yms ja postikulutkin ovat inhimilliset 6e ulkomaalaisiin tilauksiin. Sivut voi valita myös englanniksi, joten tilaaminen on suht simppeliä. Alen saa syöttämällä kassalla koodin VM30.

Itselläni on yksi onnistunut kokemus kyseisestä kaupasta, kimppatilaus tosin, mutta meille tuli tilauksessa tämä kuvissa näkyvä Mini&Maximuksen hai-lippis. Kyseistä merkkiä ei ainakaan vielä saa suomesta mistään, joten näitä joutuu katselemaan ulkomaalaisista kauposta. Tykkään kovasti merkin uusimmasta surffihenkisestä mallistosta ja muutaman vaatteen lisäksi olen täysin ihastunut tuohon kollaasissa olevaan hai peittoon! Love it!

  • Jennies
    27.5.2013 at 12:19

    Teilläkin on pieni ruuvari-mies, meillä viihdytään samoissa puuhissa ja isin kanssa rakennetaan ja korjataan, ruuvarista ei malttaisi ikinä luopua. tosi kiva tuo lippis, sääli kun tuntuu olevan loppu joka paikasta. Kiitos muuten aiemmasta Lindex-vinkistä, kävin ostamassa vähän raitoja itselleni 🙂

Lue lisää