Sininen asu

Rakkauteni tummansiniseen ei ole varmaankaan jäänyt huomaamatta ja lupasin skarpata näiden omien vaatepostausten kanssa, joten tässäpä muutama kuva erään päivän tummansinisestä asusta. Lähdimme Aatun kanssa asioille heti aamutuimaan ja mittari näytti vain vähän päälle 10 astetta, joten pitikin pukea päälle vähän enemmän kuin mitä tässä kuluneen viikon aikana oli tottunut.

Tummansininen sopii omasta mielestäni tosi hyvin konjakinruskean kanssa ja tässä asusteena yksi luottokasseistani, nahkainen suuri tote, johon mahtuu oikeastaan kaikki tarvittava. Olen etsinyt hiukan erimallista, rennompaa ja yksinkertaista, konjakinväristä kassia ja nyt se oikea taisi löytyää! Palaan tähän vielä myöhemmin mikäli laukku näyttää livenäkin yhtä kivalta kuin kuvissa.

Lindexin Holly&Whyte mallisto on alusta saakka ollut kovasti omaan makuuni ja tämän kevään mallistosta siis kuvan jakku. Kuten jo aikaisemmin mainitsinkin niin ainakin omissa kyseisen malliston vaatteissa on hinta-laatusuhde ollut kohdallaan, mites teillä muilla?

 Jakku: Lindex // Paita: Vero Moda // Housut: Dr. Denim // laukku: TH // Kengät: Vagabond

Päivällä sitten olikin jo lämpöisempi keli ja sai vaihtaa vähän kevyempää päälle. Tässä kuvassa on viime kauppareissulla ostamani Lindexin Holly&Whyte trikoohame, joka ei muuten ollut hinnalla pilattu, sillä maksoi vain 9,90e!

Ja tosiaan nuo kuvan pöksyt on (taas) Dr.Denimit ja näissä virallinen väri on mustansininen. Mikäli jollain on tarvetta oikein tummansinisille pillihousuille, jotka ovat myös supermukavat jalassa, niin suosittelen näitä ehdottomasti! Farkuistahan löytyy tummansinisiä pesuja vaikka kuinka, mutta ne ovat kuitenkin aina niin ”farkunnäköisiä” ja nämä antavat ehkä vähän siistimmän lookin, koska sävy on ihan tasaisen tummansininen. Kyseistä merkkiähän myydään vaikka missä, mutta omani olen tilannut stockmannilta täältä .
(sis mainoslinkin)

 • Sara.
  25.5.2013 at 09:50

  Voi nainen, kun sä olet kaunis! Kiva asu muuteskin. Tummansininen kun iskee tännekkin. Nä ostin vuosi sitten H&W:n bleiserin kirkkaanpunaisena ja se on pysynyt tosi hyvänä. Samoin valkoinen kauluspaita myöskin ja itseasiassa kaikki muut sarjan vaateet paitsi sen ekan malliston raidallinen maximekko joka on tosi tumasti nyppääntynyt viskoosia kun on.

  • Sini
   25.5.2013 at 12:18

   Voi kiitos! Ai multa on mennyt ihan ohi, että niitä on ollut punaisenakin, varmasti tosi kaunis! Sinistä kauluspaitaa just katselin, vaikutti kivalta!

  • Sara.
   26.5.2013 at 07:41

   Juu oli silloin ekassa mallistossa. olisin silloin jo halunnut tummansinisen, mutta James syntyi siinä niin, että ne ehdittiin myymään loppuun ja Liam osti mulle lohdutukseksi sen punaisen 😀 Se on oikeastaan kyllä vieläkin ihanampi. Se kauluspaita minkä mä bongasin oli ensimmäinen, mikä mun hassulle yläkropalle istui (isot rinnat, kapeat hartiat) ja siinä oli muutenkin tosi kivat leikkaukset. Nyt vaan sitten täytyy odotella, että tämä mahavaihe menee ohi, että sitä pääsee käyttämään 😉

 • Evelina
  25.5.2013 at 10:53

  Hyvältä näyttää! Millainen se Korsin laukku oli livenä? Oliko hyvä?

  • Sini
   25.5.2013 at 12:20

   Kiitti!Olihan se kaunis, mutta aika painava kun siinä oli ne kultaiset ketjut hihnoissa ja siinä mua häiritsi, että se laukku piti ääntä siis kun ne ketjun liukui vapaasti semmoisten metallirengaiden läpi 😀 Mulle ehkä sit kuitenkin liian bling bling ja kaipaisin vähän yksinkertaisempaa laukkua..

 • Sarppu
  25.5.2013 at 11:00

  Ihana yhdistelmä ja sopii sinulle loistavasti 🙂

  • Sini
   25.5.2013 at 12:20

   Kiitos!

 • Rea H
  25.5.2013 at 14:26

  mä tykkään kans tummansinisestä , se on jotenkin niin turvallinen ja helppo väri 🙂 kotona ollessa on paljon toppi / legginssi linjaa ja kyllä, niissäkin tummansininen aika valloillaan.

  • Sini
   26.5.2013 at 10:48

   Niin on, ja sopii monen kanssa!

 • Maria et Co
  25.5.2013 at 17:51

  Täällä toinen tummansinis-fani! Huomasin tänään kaupunkireissulla että meillä oli koko jengi puettu tummansiniseen, myös vaunut tummansiniset. Tuli jo vähän tyhmä olo 😉 Kauniita vaatteita, tyylikäs olet!

  • Sini
   26.5.2013 at 10:49

   😀 Mut hei oli ainakin sävy sävyyn! Kiitos!

 • Anonyymi
  25.5.2013 at 21:06

  No näyttääi kivoilta housuilta, mut taitavat olla melko kapealahkeiset. Vyötärö vaikuttaa mukavan korkealta.

  T: reisiä ja peppua omaava 🙂

  • Sini
   26.5.2013 at 10:50

   Juu lahkeensuut on aika kapeat, mutta tosiaan tuo materiaali itsessään joustaa tooodella paljon ja kun housuja katsoo liikkeessä niin ne näyttävät ihan pikkuriikkisiltä, mutta hyvin niihin kuitenkin sujahtaa 🙂 Mä käytän noita enemmän legginssien korvikkeena jonkun pidemmän tunikan tai paidan kanssa, musta tuo malli kyllä sopii reitevämmällekin!

Lue lisää