Sirkuksessa ja TOMS arvonnan voittaja

Sirkus Finlandia oli taas kaupungissa ja Eevin kanssa käytiin katsomassa show. Tätä oli odotettu jo siitä asti kun nuo sirkusmainokset tuonne tienvarsiin ilmestyivät ja aika tuntui matelevan kuulemma niiiiin hitaasti. ”Koska se sirkus oikein on?” ”Montako yötä vielä?” ”Onko se jo tänään?”

Upeita esityksiä oli tänäkin vuonna ja hiukan saatiin jännitystäkin ilmaan kun nuorallakävelijä meinasi tippua sieltä yläilmoista. Onneksi sai viime tipassa käsillään kiinni vaijerista ja kapusi takasin orrelle. Melkoisia hurjapäitä nuo esiintyjät kyllä ovat ja vitsi miten lihaksikkaita tyyppejä, yhtään ei haitannut vaikka miesvoimistelijat riisuivat paidat siinä kesken esityksen 😀

Ensi vuonna sitten otetaan Aatukin jo mukaan ihmettelemään!

Papulla oli tässä kevään mallistossa toinenkin ihana rusettipipo, tuollainen polka dot- kuosinen hiukan erilaisella rusetilla oleva. Pidän tästä rusettimallista ehkä vielä enemmän kuin siitä toisesta ja meidän oman tilasin suoraan Papulta, mutta pipoja on tulossa myös jälleenmyyjille kunhan saavat teetettyä näitä lisää. Mitäs tykkäätte?

Lapset saivat jokin aika sitten iiniMiinistä tuollaiset nimikoidut jenkkikassit ja Eevi halusi pakata tuonne mukaan omat eväänsä. Mikään kovin iso tuo pienin koko ole, mutta vetää juuri sisäänsä pikkuiset eväät tai esim pari lelua. Kasseja löytyy monissa eri väreissä ja kasseista on myöhemmin tulossa vielä ihan oma postaus. Papu-merkistä myös lisää vielä tällä viikolla!

Ai niin ja tosiaan TOMS-arvonnan voittajan arvoin number generatorin avulla ja voittajaksi selvisi kirjautunut lukija Laura:

Laura 30 huhtikuuta, 2013 22:47
Kahdella
arvalla mukana, onpa kiva arvonta! Jos onni potkaisee, niin meille
saisi tulla nuo samat pinkit kengät kuin Eevilläkin on! 🙂
Onnea voittajalle ja laittaisitko minulle sähköpostilla yhteystietosi osoitteeseen kaikkimitaolen(ät)gmail.com niin välitän ne sitten eteenpäin PikkuJaloille.
 • Elina Eliina
  8.5.2013 at 07:42

  Söpö tuo Papun uusi pipo! Meille kotiutui juuri Papun huppari (blogistani löytyy kuva siitä ja vanhemmassa postauksessa on kuvia leggareista ja bodysta). Papun vaatteet on IHANIA!

  http://elinamaista.blogspot.fi

  • Sini
   8.5.2013 at 10:30

   Ihania kuvia, kävin kurkkaamassa!Meillä on myös hupparit molemmilla ja niitä eilen lämpöiusenä päivänä kuvailtiin, pistän tännekin kuvia vielä tällä viikolla!

 • Hanna
  8.5.2013 at 09:04

  Onnea voittajalle! Aivan ihan tuo uusi rusettipo saako niitä jo jostain ostaa?

  • Sini
   8.5.2013 at 10:32

   Niitä on tulossa myyntiin kauppiaillekin, mutta meidän oman varasin lapsimessuilla ja se tuli postissa suoraan papulta. Varmasti kohta löytyy monestakin kauppaa!

 • Mari
  8.5.2013 at 09:13

  Just ostin meille "vanhan" papun pipon lapsimessuilta, ja tää todellakin on vielä paljon kivempi. Onneksi toi ostettu on harmaa, ni täytyy ehkä musta vielä ostaa ;).

  • Sini
   8.5.2013 at 10:32

   Joo no sit voi hyvin ostaa mustankin 😀

 • Melina / Minishow
  8.5.2013 at 14:51

  Ihana tyttö <3

  Papun kaikki tuotteet on syötävän valloittavia!! Tosi positiivinen uusi merkki.

  • Sini
   8.5.2013 at 20:06

   Samaa mieltä!

 • Kultu
  8.5.2013 at 18:12

  Heh! Pakko kommentoida tuota trapetsilta melkein tippumista. Että meinasi tippua silloinkin, kun me oltiin näytöksessä huhtikuun puolessa välissä. Kuuluisiko sittenkin esitykseen?

  • Sini
   8.5.2013 at 20:08

   Eikä! Se näytti niin…vahingolta 🙂 taisi se sittenkin kuulua juoneen, muhun meni täydestä!

  • Kultu
   9.5.2013 at 07:21

   Niin meni muhunkin täydestä ja nyt vasta aloin epäillä. Täytyykin melkein kysellä tutuilta, jotka oli eri näytöksissä/paikkakunnilla katsomassa. Ne avustajien ilmeetkin oli jotenkin pelästyneet tai jotain. Ei se joka näytöksessä voi melkein tippua 😉

  • Sini
   9.5.2013 at 09:25

   Just vielä kaverin kanssa puhuttiin, että ne ilmeet oli niin aidot niillä avustajillakin! Mut siinähän oli se kohta kun meni se pussi päässä ja "tippui" sieltä ja jalat olikin kiinni, mut sit oli se toinekin tippuminen siinä ennemmin. Oliko teillä sama?

  • airamanna
   9.5.2013 at 13:22

   Taisi tosiaan kuulua ihan näytökseen tuo melkein tippuminen. Tuon jälkeen vielä se pussi päässä tippuminen. Riihimäellä olimme katsomassa näytöstä.

  • Kultu
   9.5.2013 at 16:04

   Joo. Ensin melkein tippui ja sai käsillä kiinni köydestä. Ja sitten tosiaan oli ne jalat kiinni siinä köydessä ja teki pyörähdyksen. Täytyi sen ekankin tippumisen kuulua siihen esitykseen, jos joka paikkakunnalla tippuu. Tai sitten olisi ehkä ollut syytä harjoitella pari kertaa enemmän 😉

 • Rea H
  8.5.2013 at 19:09

  Hieno pipo!! Nuo kassit onkin tuttuja , näppärät !

  • Sini
   8.5.2013 at 20:09

   Näppäriä tosiaan, ehkä,se seuraava koko olivi vielä kätevämpi!

 • Laura
  8.5.2013 at 19:17

  Voi mikä tuuri kävi, laitan sinulle viestiä! Kiitos etukäteen! <3

  • Sini
   8.5.2013 at 20:11

   Kiva ja onnea 😉

Lue lisää