Vaahtokarkki

Olen useamman kerran kaupassa hipelöinyt Marimekon ”vaahtokarkki”- mekkoa, mutta joka kerta jättänyt sen vielä kauppaan odottelemaan mahdollisia aleja. Eilen odotus palkittiin ja vihdoin mekko oli alennettu ja oma kokokin sattui vielä löytymään. Aikaisemmin en ollut sovittanut mekkoa (koska aavistelin, että sen jälkeen en malttaisi sitä takaisin rekkiin laittaa) ja tosiaan on se aivan ihana päällä! Materiaali on melko ohutta ja joustavaa ja mekossa on kivat puhvihihat ja kuminauha tuolla helmassa, joten se jää hiukan pussille. Uskoisin tässä olevan potentiaalia tulevaksi lempimekokseni, toivottavasti laatu on yhtä hyvää kuin aikaisemmissakin marimekon vaatteissani.

Tänään on vielä viimeinen tilaisuus osallistua PikkuJalkojen TOMS-arvontaan (täällä) ja NopsuPopsun 20% alekoodi on myös voimassa vielä tänään. Koodilla ”vappu” saa siis 20% alennusta kaikesta NopsuPopsun verkkokaupassa.

8 Comments

 • Reply
  Riikka - Hunajaista
  5.5.2013 at 10:27

  Mulla on toi ja oon ollu tyytyväinen 🙂 SAanut myös paljon kehuja ylläni.

  • Reply
   Sini
   6.5.2013 at 21:03

   Tuo on kyllä ihanan!

 • Reply
  RIIKAN BLOGI
  5.5.2013 at 16:15

  ihana!!!

  • Reply
   Sini
   6.5.2013 at 21:03

   Mäkin tykkään!

 • Reply
  Lastentarhanopettaja-äiti
  5.5.2013 at 20:26

  I love it!

 • Reply
  -Satu-
  6.5.2013 at 20:51

  Tuo mekko sopii varmasti moneen tilanteeseen.

  Tykkään aivan hirveesti näistä kuvista. Ihanasti muokattuja!

  • Reply
   Sini
   6.5.2013 at 21:04

   Musta on huomaamatta tullut iha mekko ihminen, ennen en juurikaan käyttänyt. Kiitos, välillä pitää leikkiä noilla muokkausjutuilla 😀

Leave a Reply

Lue lisää