Babyshopin alesta

Minäkin tein muutamia aleostoksia ja tässä muutama kuva Babyshopista saapuneesta tilauksesta. Toimitus oli taas supernopeaa, kaksi päivää niin paketti oli postista noudettavissa! Melko värikäs sisältö vai mitä? 🙂

Rainbow-kuosi ei ole aikaisemmin koskaan iskenyt minuun, mutta tänä keväänä se näyttikin tosi kivalta. Mustat Molo Kidsin välikausihousut meillä on ollut aikaisemmin Eevillä ja tykkäsin niistä tosi paljon, hyvä parannus aikaisempiin vuosiin on tuo kiristysnauha mikä nyt löytyy housuista. Kurahousut olen tilannut jo aikaisemmin ja nyt tilasin alesta vielä siihen tuon takin. Molo kidsin kurapuvut ovat mielestäni ihanan notkeaa materiaalia ja ystäväni lapsella ovat ainakin kestäneet käytössä tosi hyvin. Meillä onkin joka vuosi ollut käyttöä kuriksille, piha kun on keväisin ja syksyisin lätäköitä ja kuravelliä täynnä. Hummelin kengät hurmasivat kirkkailla väreillään, oranssitkin olisivat minusta olleet ihanat, mutta keltaisista oli enää Aatulle sopivaa kokoa jäljellä.

Muutama muukin aleostos on tullut tehtyä, kimppatilauksena tehty Pomp De Luxin paketti odottelee tuossa vielä avaamistaan. Oletteko te jo aleshoppailleet vai odotteletteko vielä suurempia prosentteja?

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

(postaus sis mainoslinkin)

 • Tiia
  20.6.2013 at 13:09

  Ihania ja niin piristäviä ostoksia olet tehnyt 🙂

  Minä olen miettinyt esikoiselle myös tuota molon takkia, mutta en ole päässyt hypistelemään takkia, että onko leveää mallia, passaako hoikalle pojalle?

  • Sini
   20.6.2013 at 17:04

   Oliviah tuolla alempana jo kommentoikin, mutta tosiaan helmasta löytyy kiristysmahdollisuudet ja uskoisin siis opivan hoikemmallekin. Meillä Aatu taitaa olla aika normirakenteinen, ainakin hänelle sopi hyvin tuo malli.

 • Hanna
  20.6.2013 at 13:52

  Ihania pirteitä värejä!

  • Sini
   20.6.2013 at 17:05

   Eikös!

 • Anskuli
  20.6.2013 at 14:22

  kiitos alevinkistä, laitoin tilauksen menemään.. kesävaatteita tarvii vielä 🙂

  • Sini
   20.6.2013 at 17:05

   Kiva kun oli hyötyä! Mä suuntasin katseet jo syksyyn 😀

 • Pikku hiiri
  20.6.2013 at 15:47

  Kivan pirteät värit synkkään syksyyn! Onneksi nyt on vielä kesä 🙂

  • Sini
   20.6.2013 at 17:05

   Niinpä, onneksi ei ihan vielä tarvitse ottaa käyttöön!

 • Oliviah
  20.6.2013 at 16:06

  Meillä on nyt myös tuo sama sateenkaariraita takki käytössä. Pitkään mietin, että onko liian "värikäs", mutta onpahan kivaa vaihtelua käytännölliseen mustaan. Jostain syystä miellän tuon sateenkaarikuosin poikien "väriksi", joten tytölle en ole sitä koskaan osannut ostaa.
  Samassa väribuumissa tuli hankittua Po.pin punainen takki monivärivetskarein, keltainen windfleece ja molempiin takkeihin sopivat vihreät Po.pin housut. Toki ne mustat housutkin löytyy. Tuossa Molo Kidsin takissa on helmassa hyvä kiristyssäätö ja mielestäni on (meillä) hoikalle lapselle kivan mallinen. Molo Kidsin kurikset meillä on ollut pk:ssa, mutta eivät ole taineet olla kertaakaan käytössä, joten kestävyydestä ei ole oikein kokemusta.

  • Sini
   20.6.2013 at 17:06

   Juu sama mulla, en oikein osaisi tytöllä tuota pitää vaikka varmasti sopisi ihan hyvin kyllä hänellekin. Kuulostaapas hyvältä teidän setit, ihanan värikästä!

  • Tiia
   20.6.2013 at 17:31

   Kiva kuulla, että sopii hoikalle :). Laitoin tilaukseen meille niin saadaan mekin kunnolla väriä syksyyn :).

 • Rea H
  20.6.2013 at 18:42

  nuo Hummelit on ihanat . Meijän esikoisella jalka vasta nippa nappa 23 joten ei oo kokoja ihanuuksista 🙂 paitsi pienistä kivoista :O)

  • Sini
   24.6.2013 at 08:25

   Teidän pitää vielä hetken aikaa odottaaa, että pääsette noita käyttämään 🙂

 • Willa Foxin Satu
  20.6.2013 at 19:08

  Hauskat värit! 🙂 noita keltaisia kurahousuja mäkin harkitsen. 🙂

  • Sini
   24.6.2013 at 08:26

   Ne on ihanat!

 • *Laura*
  20.6.2013 at 20:23

  Meillä on pojalla nuo keltaiset kurahousut, harmillisesti tosin vaan pk-käytössä, joten en niitä itse pääse ihastelemaan… Jotenkin kotioloissa ei ole ollut tarvetta kuriksille, niin säilytetään niitä sitten sielllä pk:n naulakossa.

  Ja rainbow-kuosia löytyy myöskin jo syksyä ja jopa ensi talvea ajatellen… 🙂 Itsekin ajattelin alussa, että se on turhan värikäs, mutta viime talven aikana lämpenin!

  • Sini
   24.6.2013 at 08:26

   Kummasti sitä yhtäkkiä aina innostuukin jostain mistä ei ole aikaisemmin niin tykännyt! On ainakin värikäs syksy tulossa!

 • anna
  21.6.2013 at 05:51

  ihanan värikästä, tuo sateenkaarikuosi on tosiaan aika kiva. En vain oikein ole minäkään osannut ostaa sitä tytölle. Aika vähän on tullut ostettua alesta, ostin kuukausi sitten racoonin vk-takin alesta ja babyshopista tilasin myös Nova starin summer chinot (ennemmin ei ole meillä ollut) ja mini rodinin uimapuvun ja sitten muuten muutaman ihan pienen aleoston.

  • Sini
   24.6.2013 at 08:27

   Minäkään en ole tilannut kuin muutamasta paikkaa, meillä olisi tarvetta enemmän pitkähihaisille syksyä ajatellen ja niitä vähän huonosti nyt alesta löytyy.

 • Anni
  24.6.2013 at 06:16

  Tosi ihana setti syksyyn =) Mietin pojalle samaa takkia ja noita Hummelin kenkiä oransseina. Minkä kokoiset nuo Aatun kengät ovat? Ja mikähän niissä on sisämitta? Mietin että ottaako koon 26 vai 27 =/

  • Sini
   24.6.2013 at 08:29

   Aatun on kokoa 26, on sopivasti kasvunvaraa ja noissa tosiaan kärki kapenee aika paljon, joten se pienentää kokoa hiukan. En saanut mitattua noita kun en saa kättäni tungettua sinne sisälle kokonaan, mutta babyshopissa on ilmoitettu koon 26 sisämitaksi n 16,5cm ja koon 27 n. 17,0 cm.

 • Anonyymi
  9.7.2013 at 16:36

  Moikka. Minkä koon otit välikausvaatteista? Meillä ollut vaan molokidsiä haalarina, mietin onko ihan normaali mitoitus. Kiitos.:)

  • Sini
   10.7.2013 at 21:09

   Takki on 104 ja housut 98, tarkoitus oli näitä enemmänkin ensi kevääseen, mutta eivät olleet hullun kokoiset nyt sovitettaessakaan. Takissa oli hyvät kiristysnyörit ja koko musta hiukan niukkaa, housut ovat kapeaa mallia.

Lue lisää