Fashionstoren ale

Huomasin tuossa juuri, että Fashionstore.fi kaupassa oli alkanut ale. Kävin kurkkaamassa valikoimaa ja suurin osa tuotteista oli -30% alennuksessa, kellot olivat 20% alessa. Normaalihintaisia taisi olla ainoastaan aurinkolasit.

Poimin muutamia tuotteita tännekin, nudenvärisiä pikkulaukkuja olen jo pidemmän aikaa ihaillut ja tuo kollaasin nahkainen flap bag on kyllä aika täydellinen! Sen kanssa sopii hyvin myös vieressä oleva ranneke sekä alapuolella olevat beiget paljettiballerinat. Lisäksi mielestäni aika kivan näköinen on kuvissa oleva konjakinvärinen clutch, jossa on solmu tuossa kantohihnassa ja laukkua on mahdollista suurentaa vetskarilla. Ehkä kauneimmat näkemäni korkokengätkin löysin, vaikka en yleensä korkkareita juurikaan edes käytä enkä niitä ikinä oikein missään ihailekaan, mutta nuo rusettikengät ovat kyllä melkoisen kauniit yksilöt! Tuolla myydään mm paljon kehuttuja Liu-Jo:n farkkuja sekä Hilfigerin laukkuja ja nekin ole alessa.

Löytyikö teidän makuun mitään?

(postaus sis. mainoslinkin)

  • Rea H
    25.6.2013 at 19:55

    Lähes kaikki voisin kotiuttaa:)

Lue lisää