Juhannusta, pompin paketti ja furbyn voittaja

Moikka moi ja hyvää juhannusta! Täällä eilen oli ihan mahtavat kelit ja vietimmekin juhannusaattoa ystävän luona grillaillessa. Suunnitelmissa oli tänään suunnata heti aamupäivästä picnicille ja uimaan rannalle, mutta täälläpä satoi vettä koko aamun joten kökittiin vain sisällä. Nyt alkaa aurinkokin tulla esiin ja jahka tuo pikkumies herää päiväunilta niin suuntaammekin ulos ja täytyyhän sitä taas vähän grillatakin. Kummasti nykyään juhannuksen kohokohta on se syöminen!! 😀

Kameraa ei eilen ollut mukana, joten tässä vähän kuvia kännykän syövereistä. Sain vihdoin päivitettyä tuonne sivuun nuo blogin seuraamisvaihtoehdot eli blogiani voi seurata facebookissa, Bloglovin’issa, Blogilistalla sekä Instagramissa. Tuossa vielä linkit ja samat löytyy tuolta sivupalkista, instagramissassa meidät löytää tunnarilla @kaikkimitaolen. Instan puolelta löytyy myös jo pikainen sovituskuva NopsuPopsun rusettimekosta!

Meidän grilliperinteisiin kuuluu aina nuo kuvissa näkyvät perunanyytit, osa tehtiin mustapekkajuustolla ja osa aurajuustolla. Rakastan myös grillattuja maisseja ja sipuleita, no oikeastaan mulle uppoaa lähes mikä tahansa ruoka 🙂

Laitanpa tähän samaan kuvat tuosta Pomp de Luxin alepaketista. Yllätyin kuinka paljon alessa olikin vielä kokoja jäljellä ja tilaamani tuotteet olivat kyllä aivan ihania taas. Klikkailin eri juttuja edestakaisin korissa, mutta lopulta päädyin sitten ottamaan vain muutamat vaatteet molemmille, tuleehan se syksynkin mallisto sitten taas jo kohta myyntiin. Ainut mikä harmitti oli, että Aatun harmaat baggyhousut tulivat 86 koossa vaikka tilasin ne 98 koossa. Onneksi toiset olivat kuitenkin oikean kokoiset.

Vivian t-shirt off white+rose // Joan leggings off white //Shelly skirt off white //
Nuo Vivian t-paidat ovat tosi kivaa materiaalia, sellaista superjoustavaa! Ne menevät hyvin yläosina siistimmissäkin menoissa, mutta eivät ole liian juhlavia pidettäväksi arkenakin ja tosiaan erittäin mukavan tuntuisia käteen. Shelly hametta oli jäljellä Eevin koossa enää valkoista, toisaalta siihen on helppo yhdistää minkä värinen yläosa tahansa.

Harper short suit rose // James little LS grandad grey+blue // Hannibal little pants navy //
Itselle käy monesti Pompin alennusmyynneissä niin, että jotkut tuotteet näyttävät niin kivoilta ja mietinkin miksen niitä ole aikaisemmin tilannut!Näin kävi esimerkiksi tuon harper shortsipuvun kanssa. Kuosissa on suloisia pieniä sydämiä ja se oli todella nätti Eevin päällä, neiti itsekin ihastui tähän settiin eniten. Tilasin saman myös khakin värisenä ja se oli tosi kaunis myös, mutta tuo valitsemani koko 110/116 oli just ja just sopiva, joten ehkä toista pukua samassa koossa ei ehdittäisi käyttää. Aatulle tilasin pari kappaleita noita hyväksi todettuja ribbipaitoja sekä kahdet baggyhousut, joista ne toiset olivat siis väärän kokoiset.

Tässä vielä muutamia (vähän tärähtäneitä) sovituskuvia noista alevaatteista. Eevillä kaikki kokoa 110/116 ja Aatulle otin vaatteet koossa 98 syksyä silmälläpitäen.  
Sorruitteko te muut pompin aleen? Mitäs te tilasitte?

Loppuun vielä Furby-arvonnan voittaja! Arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä ”Anskuli” ja musta Furby lähtee seuraavanlaisella kommentilla uuteen kotiin:  
Anskuli 13 kesäkuuta, 2013 09:23

mukana ollaan, kyllä tänne meteliin vielä yksi mahtuu 😀
Laittaisitko Anskuli minulle jossain vaiheessa yhteystietosi osoitteeseen kaikkimitaolen(ät)gmail.com ja pistetään Furby postiin!

Mukavaa juhannuspäivää!
 • -Hanna-
  22.6.2013 at 13:58

  Moi!
  Mä voin ostaa ne 86 koon housut sulta alehinnalla+postit jos myyt ne 🙂

  • Sini
   22.6.2013 at 18:21

   Moikka! Voi hitsi, mä ehdin jo teippailla tuon palautuspaketin niin tiukasti kiinni ja lätkäisin tarrankin jo päälle, että en taida viitsiä enää alkaa sitä purkamaan. Muuten olisin ilman muuta myynyt ne sulle!

  • -Hanna-
   22.6.2013 at 20:33

   Ok. 🙂 Nää vaatteet on ihania 🙂

 • Rea H
  22.6.2013 at 15:09

  Tuo alku kuullostaa hyvin samalta kuin täälläkin ( eteläsuomessa kun ollaan niin sää tietty samanmoista) eli rannalle ei mekään tänään päästy , mutta huomenissa olisi suunniteilla.

  Kiva paketti alesta , raita kuosi pojalle iskee.

  • Sini
   22.6.2013 at 18:22

   Me asutaan Etelä-Pohjanmaalla, mutta sää kyllä sama ollut sitten täälläkin 🙂 Me päästiin illalla rannallekin, en taaskaan uskaltautunut uimaan 😀

 • Melina / Minishow
  22.6.2013 at 18:13

  Kyllä lähti aletilaus meiltäkin (vähän niin kun ties minne muuallekin) ja kuumeisesti jo pakettia odottelen. Minealla on toi shortsiasu pitkillä lahkeilla ja nämä sovituskuvat nähtyä täytyy sanoa, että olis pitänyt tilata myös lyhyillä.

  • Sini
   22.6.2013 at 18:23

   Eiköhän se sieltä kohta tule! Tuo lyhyt versio on kyllä kiva kun menee talvellakin sukkisten tai leggareiden kanssa!

 • Anonyymi
  22.6.2013 at 18:37

  Nuo pompin vaatteet kyllä ovat kovasti teidän Eevin näköisiä, kauniita, herkkiä ja tyttömäisiä :). Meidän rimpsukammoiselle tytölle (ja äidille :D) en näitä vielä osaa kuvitella, mutta ehkä näidenkin aika tulee :).

  • Sini
   23.6.2013 at 19:05

   Ne on kyllä nättejä! Meillä löytyy kaapista vähän kaikkia tyylejä 😀

 • Willa Foxin Satu
  22.6.2013 at 20:52

  Meille on tulossa Sagalle tuo sama shortsiasu. 🙂 ja vissiin samat paidat pojille (siniset) kuin teille ja aika paljon muutakin.. 😉

  • Sini
   23.6.2013 at 19:05

   Juu tuo toinen on harmaa ja toinen sininen, tosi nätit sävyt!

 • Anskuli
  23.6.2013 at 15:36

  Vaude, kerranki Mua on onni potkaissut 🙂 Ollaan vielä juhannuksen vietossa mökillä, eli laitan sulle huomenna mailia kun pääsen koneelle 🙂

  • Sini
   23.6.2013 at 19:06

   Jee!Laittele vaan rauhassa, nappaan ensi viikolla postiin!

 • Anonyymi
  23.6.2013 at 18:01

  Kauniita vaatteita! Mutta pakko kyllä kysyä että ehdittekö te käyttää noita kaikkia ostamiasi vaatteita? Mielestäni meillä on paljon vaatetta ja niistäkin paljon meinaa jäädä lähes kokonaan käyttämättä, ja tuntuu että teillä tätä shoppailua harrastetaan paaljon enemmän 🙂

  • Sini
   23.6.2013 at 19:07

   Kyllä meillä kaikki ihan käyttöön ostetaan, joitain käytetään enemmän ja joitain vähemman. Juhalavaatteet jää tietysti vähemmälle käyttömäärälle muihin nähden, mutta niitä ei muutenkaan kovin paljoa ole.

 • Anskuli
  25.6.2013 at 08:49

  sähköpostia laitettu 🙂

 • Vimmuliina
  10.8.2014 at 21:40

  Heippa! Olisikohan teillä myydä tuota Harper short suitia tai saisinko lainata kuvaa ostoilmoitukseen? Se on IHANA <3

  • Sini
   11.8.2014 at 09:55

   Moi! Ei ole valitettavasti enää tuota pukua, mutta kuvaa saat toki lainata!

Lue lisää