Kivat kirppislöydöt

Kävin taas pitkästä aikaa kirppiksellä pyörähtämässä ja muutama omasta mielestäni kiva löytö tarttui mukaan. Monethan etsivät kirppikseltä jotain tiettyä juttua esimerkiksi Arabian vanhoja astioita tms ja minä tunnun aina iskeväni silmäni vanhoihin säästöpossuihin. En nyt varsinaisesti niitä keräile, sillä kovin montaa niitä ei meiltä löydy, mutta aina silloin kun joku söpö säästölipas tulee vastaan, on sitä mahdoton sinne hyllylle jättää. Tällä kertaa löysin Handelsbankenin punaisen terrierin, joka sopii hyllylle hyvin punaisten pikkupossujen kaveriksi. Onko teillä joku tietty juttu mitä katselette kirppiksillä?

Eevi on kovasti toivonut itselleen leikkeihin kameraa. Meiltä löytyy yksi lasten leikkikamera, mutta sehän on ihan vauvojen juttu ja kameran täytyisi olla samanlainen kuin minulla. Siis paljon kaikkia nappuloita. Tuntuu, että kaikki kaupoissa myytävät on juuri niitä ehkä vähän pienemmille tarkoitettuja ja nyt nappasin parilla eurolla mukaani tuollaisen oikean filmikameran, joka on ihan omiaan leikkeihin. Täytyypä testata toimiiko kamera oikeasti ja joskus lykätä sinne filmi sisään, jännä olisi nähdä millaisia otoksia Eevi saisi aikaiseksi!

Tällä kertaa leluja olisi ollut tarjolla vaikka kuinka! Littles pet shop taloja oli useampi, samoin ponitaloja ja prinsessalinnoja. Iso Sylvanian families mökki ja paljon muuta. Eeville ostin tuollaisen pienen Littlest pet shop ”get well centerin” parin isomman talon kaveriksi. Tuo on kätevä napata mukaankin kun lähtee vaikkapa mummulaan yökyläilemään. Eräästä pöydästä myyjä oli viemässä juuri tavaroitaan pois ja siitä nappasin Aatulle polkumopon pihakäyttöön ja myyjä myi vielä kahdella eurolla mukaan tuon Puuha Peten ison Puskun.

Kirppislöydöistä tulee kyllä aina tosi hyvä mieli ja kivointa on, että koskaan ei tiedä mitä löytöjä tulee tekemään. Olen itsekin huomannut myydessäni, että tavarat joita en uskonut kenenkään ostavan, ovat menneetkin ihan ensimmäisinä. Toisen roska voi todellakin olla toisen aarre!

Huh huh mitkä helteet täällä on ollut. Eilen vietimme reilut kolme tuntia uimarannalla ja tänään taidetaan suunnata uudestaan. Täytyy nyt vielä näyttia näistä keleistä kun voi!

 • Meirän Maja
  3.6.2013 at 10:33

  Ooo, aika kivoja löytöjä! Terrieri on ihana <3

  Mä rakastan kirppareilla kiertelyä, mutta jos jollain kerta ei mitään löydykään niin mulle tulee hirveän paha mieli 😀 Melkein epätoivoisesti yritän löytää jotain ostettavaa! Itse olen kuitenkin "aarrehaukka", mulle pitää kirppareilla kaiken olla tosi halpaa, joten aika usein tulen tyhjin käsin…

  • Sini
   3.6.2013 at 20:32

   Hih, sama juttu! "Eikö täältä nyt jotain löytyisi…" 😀

 • H
  3.6.2013 at 10:35

  Kirppislöydöt on kivoja ja siinä tulee oltua myös pikkuisen ekologinen kun ostaa vanhaa sen sijaan että ostaisi kaupasta uutta. Tuleehan sitä kirpparillakin joskus heräteostoksia mutta ei ehkä niin helposti kuin tavallisessa kaupassa.

  • Sini
   3.6.2013 at 20:32

   No niinpä! Vaatetarjonta täällä on valitettavasti aika huonoa, mutta muita kivoja juttuja olen löytänyt edullisesti.

 • Tanja K
  3.6.2013 at 10:47

  Voi ihana tuota kameraa! Ostin tuollaisen ala-asteikäisenä omilla säästetyillä rahoillani ja voi, miten kivoja kuvia sillä saikaan ja kauan toimi.

  • Sini
   3.6.2013 at 20:33

   Voi mitkä ihanat muistot sulla on tuosta kamerasta!Eevi sanoi, että "mä rakastan tätä mun kameraa!!" Oli siis mieluinen löytö!

 • jessie
  3.6.2013 at 11:26

  Millä kirpparilla kävit? Suuntaan itse kohta katsastamaan Tapiolan uutta Toinen Kierros kirpparia. Helteitä pakoon hetkeksi!

  • Sini
   3.6.2013 at 20:33

   Ihan tuossa paikallisella täällä Etelä-Pohjanmaalla. Ai sinne on tullut uusi kirppis, pitää pyörähtää ensi kerralla mummulavisiitillä!

 • Hanna
  3.6.2013 at 11:53

  Mulla on ollut kirppispöytä nyt toista viikkoa, välillä vähän huvittaa kun saman verran tulee takaisin mitä sinne vien, no onhan sekin kierrätystä, tänään juuri löydettiin ihanan peppi tennarit pienimmälle neidille ja itselle nätin hameen. Rakastan kirppistelyä! Ihanat löydöt olette tehneet ! Mukavia hellepäiviä sinne, meillä oli juuri raju ukon ilma, sähkötkin meni poikki.

  • Sini
   3.6.2013 at 20:34

   Noin mullekin aina käy! Mutta kiva kun tekee mieluisia löytöjä ja lapsetkin oppii, ettei kaiken tarvitse aina olla uutta. Samoin sinne!

 • Tarjas Snowland
  3.6.2013 at 13:46

  Terrieri on ihan mun suosikki tässä postauksessa. Mainio.

  • Sini
   3.6.2013 at 20:34

   Se on kyllä söpö!

 • Eppusen kaapilla
  3.6.2013 at 14:04

  Ihana toi koira! <3

  • Sini
   3.6.2013 at 20:34

   Eikö, liikkis!

 • Terhi
  4.6.2013 at 22:21

  Toi teidän lastenhuone on kyllä niin kiva!

  Mun on pitänyt jo pitkään varata kirppispöytä, pienten vaatteiden pinot makkarissa senkun kasvavat..

 • Maria et Co
  5.6.2013 at 13:41

  Hei tosi kivoja löytöjä! Tuntuu välillä, että täällä Helsingissä on kirppiksetkin ylihinnoiteltuja…

 • Annika /Karkkipurkki
  5.6.2013 at 21:15

  Ihana terrieri! Tuommoisen haluaisin itsekin löytää! 🙂

  Annika/Karkkipurkki

 • Anonyymi
  6.6.2013 at 10:05

  Meillä on lapsella terrieri sekä punaisena että sinisenä niitä sai Handelsbankenista ainakin vielä 2006 vuonna.

Lue lisää