Liukuvärjätty & epäsymmetrinen

Sama kaava, silti aivan erilaiset. Liukuväri näyttää nyt hyvältä niin vaatteissa kuin sisustuksessakin ja omasta kaapistani nyt muutama dip dye vaate löytyykin. Tänä kesänä paljon näkyy noita epäsymmetrisesti leikattuja helmoja ja itse pidän eniten näistä versioista, joissa helma on takaa pidempi. Kotiimme voisin ajatella muutamaa liukuvärjättyä tyynyä tuomaan vähän väriä…

Mites teillä, liukuvärjäys, yes or no?

Pippaloihin musta mekko beigellä helmalla, samaa löytyi myös pinkillä helmalla, mutta omaa kokoani ei enää ollut jäljellä. Olisin varmaan muutenkin kallistunut tähän beigeen versioon, sillä tähän löytyy myös kaapista sopivia asusteita valmiiksi.

 

Ihanan helppo ja rento höntsäilyhame kotiin ja lämpöisiin kesäpäiviin, yhdistää voi vaikka oversize toppiin tai hiukan slimmimpään malliin tilanteen mukaan. Tässäkin takana pidempi helma ja materiaali joustavaa trikoota. Kaipaavat näköjään silittämistä, mutta en jaksanut 🙂

Mekko ja hame löytyivät Vero Modasta aleostosreissulla, normaalihintaisina tietenkin 😀 Käykö muille yleensä noin? Kävimme eilen ystäväni kanssa Ideaparkissa alennusmyynneissä ja toki muutaman vaatteen löysin alestakin, mutta kummasti aina päädyin vilkuilemaan niitä normaalihintaisia tuotteita. Nuo olivat kyllä muutenkin tosi edullisia, että hyvillä mielin ne kassalle kiikutin.

 • Kissis
  24.6.2013 at 09:02

  Eih, pakko ehkä tehdä piipahdus Vero Modaan, tuo mekko on ihana! Olen vastaavanlaista kuolannut jo pidempään, Dieselin valikoimasta, mutta yli 200 euron hinta ei tällä hetkellä ainoastaan kirpasis, vaan paljon pahempaa. 😀 Oliskohan noita vielä…

  • Sini
   24.6.2013 at 09:21

   Ideaparkin myymälässä oli ainakin kaikkia kokoja ja hintakaan ei tosiaan ollut paha, 39.90e! Vero Modalla on mun mielestä myös nettikauppa tai useammaskin kaupassa taidetaan myydä, kannattaa vaikka googlettaa tolla Noisy may- sanalla, tuo kun on siitä mallistosta.

  • MIIU
   24.6.2013 at 11:00

   Hyvä Sini! Just olen huomen menossa väriostoksille kun tarkoitus on tuunaa liukuvärjätyt tyynynpäälliset, oon ihan koukussa HAY:n lakanoiden jälkeen <3 ihania!!! Tuo mekko on tosi upea!

  • Kissis
   25.6.2013 at 07:13

   Joo, näköjään S-kokoa on nettikaupassa jäljellä…pitänee tsekata tänään Kamppi XS:ää etsien. Tai sitten tilaan sen S:n ja syön makkaraa! 😛

  • Sini
   25.6.2013 at 07:30

   MIIU ne hayn lakanat on ollut mun haaveena kanssa, onko ne laadukkaat? Hei kuvia kehiin sit tuunauksesta!

   Kissis: Mä otin kanssa S koon kun pienempää ei ollut, mutta oli ihan pidettävä vaikka normaalisti olen xs tai S riippuen vaatteesta..

 • H
  24.6.2013 at 10:42

  Tosi kivan mekon oletkin löytänyt, ja nyt tosiaan on muotia nuo epäsymmetriset helmat, sen olen jopa huomannut minäkin 🙂 Piipahdapa osallistumassa Pomp De Lux-aiheiseen pikku arvontaan blogissani: http://pienikauniselama.blogspot.fi/2013/06/arvonta-pdl-huivi.html

  • Sini
   25.6.2013 at 07:31

   Kiitos, pitääkin piipahtaa!

 • Evelina
  24.6.2013 at 11:09

  Todella kaunis mekko Sini! Mulla ei kumma kyllä osunut tuo mekko aamulla silmään :)! Vaikka yleensä käy siis juurikin niin kuin mainitsit, normaalihintaisena löytyy vaikka mitä ;)! Tänä aamuna olin tosin niin minuuttiaikataululla liikenteessä että ehdin just ja just koluta ne alerekit vaan läpi :D. Ihan hyvä näin, kerrankin!

  • Sini
   25.6.2013 at 07:31

   No niinpä! Nyt vaan uusi kierros jos löytyisi vielä!

 • Chenille
  24.6.2013 at 14:28

  Aivan ihana mekko!

  • Sini
   25.6.2013 at 07:31

   Kiitos, niin minustakin!

 • *Laura*
  24.6.2013 at 15:15

  Joo, sama juttu, harvoin löytyy mitään kivaa alesta vaan ne normihintaiset näyttää paljon kivemmilta…! 🙂 Hyvän näköinen mekko!

  • Sini
   25.6.2013 at 07:32

   No niinpä 😀

 • Rea H
  24.6.2013 at 18:58

  mä en vielä ( näin pienten lasten kanssa ) jotenkin saa höntsäily – mekko fiiliksiä. Jotenkin pakko olla aina tukka nutturalla, toppi päällä ja jotkut kivat housut nyt yleensä shotsit. Illasta collegea ym löysää :)) Tietysti on niitä poikkeuksia kun tulee vieraita tai haluaa muuten vaan tsempata tosissaan niin saa ehkä tunikaa päälle tms. :)) Onneksi ensi la. mulla on bile-iltamat ja aivan taatusti saan helmat heilumaan 😉

  ihana mekko!

  • Sini
   25.6.2013 at 07:32

   Joo hyvin helpoilla asuilla täälläkin mennään kotona, kohta sitä pitää taas alkaa vähän skarppaamaan kun työt alkaa!

 • Willa Foxin Satu
  25.6.2013 at 07:22

  Helman epäsymmetrisyys yes, liukuvärjäys no. Mut mä oon niin hitaasti syttyvää tyyppiä, et mulla varmaan liukuvärjäyksiä sit parin vuoden päästä. 🙂 siis ei voi olla totta, taisin nähdä sut Ideaparkissa sunnuntaina?! Katsoin pitkään, että oletko sinä, mut ajattelin, et kyseessä vain samannäköinen ihminen, kun ajattelin et asute niin kaukana että et mitenkään voi olla sinä. Olis vaan pitänyt tulla nykäseen hihasta. 🙂

  • Sini
   25.6.2013 at 07:33

   Juu minä se sit varmaan olin! Lähdettiin kaverin kanssa viettämään lapsivapaata päivää 😀 Olisit ihmeessä tullut juttusille!

Lue lisää