Lökäpöksyt

Alennusmyynneistä nappasin mukaani yhdet hieman epätyypilliset housut minulle, nimittäin tuollaiset ohuet lökäpöksyt. Yleensä kuljen pillifarkuissa tms hiukan istuvammissa housuissa ja vähän epäilin kuinka osaan tällaisia käyttää, mutta oikeasti nämähän tuntuivat jalassa heti omilta! Olisin mieluusti yhdistänyt näihin myös valkoisen löysemmän yläosan, mutta semmoista ei etsinnästä huolimatta tullut mieluisena vastaan. Kaikkiin oli isketty jotain timantteja tai helmiä ja olisin halunnut samanlaisen yksinkertaisen kuin tuo kuvissa oleva Vilan keltainen, josta pidän tosi paljon.

Kaapissani ei tosiaan ole tuontyylisiä paitoja kuin kaksi (keltainen ja korallinvärinen) joten niistä toinen sitten pääsi housujen pariksi ja itseasiassa yhdistelmä olikin lopulta aika hauska. Ehkä hieman Heja Sverige- meininki, mutta ainakin tosi kesäinen 😀 Vai mitäs sanotte?

Mulla oli hiukan hankaluuksia tuon itselaukaisun kanssa enkä onnistunut oikein tälläämään itseäni keskelle kuvaa, mutta älkää anatako sen häiritä. Hiukset on kunnon surffi-lookilla ihan miten sattuu, onneksi kampaajani palaa kohta lomalta ja pääsen tekemään näille jotain!

 

// Paita:Vila // Housut:Lindex // Kengät:Crocs // Laukku:COS //

Ps. Finnish Design Shopissa alkoi juuri ale!

(postaus sis. mainoslinkin)

8 Comments

 • Reply
  Sara.
  27.6.2013 at 08:22

  Ylläri – tykkään! Mulla on (toinen ylläri) kaapissa ne H&Whyte rennot shortsit tuota samaa kuosia odottamassa mahatonta kesää 😀 Ja nämä kuvat oli just kivoja, vaikka ja ehkä just siksi ettet ollutkaan ihan keskellä 🙂

  • Reply
   Sini
   27.6.2013 at 18:22

   Ylläri 😀 Oi ne shortsitkin on tosi kivat!

 • Reply
  Anonyymi
  27.6.2013 at 11:40

  Mutta miksi olet aina kuvissa niin myrtsin näköinen? Hymyä, kaunis nainen 🙂

  • Reply
   Sini
   27.6.2013 at 18:23

   Miksi kuvissa pitää aina hymyillä? 🙂 Musta vaan tuntuu niin hassulta poseerata pelkälle kameralle, että ilmeet on ihan perus 😀

 • Reply
  Evelina
  27.6.2013 at 11:46

  Ihanalta näyttää, niin kesäiseltä! Mä oon niin kateellinen kun sulla on se itselaukaisin, mun kameraan ei nimittäin saa sitä?? Joudun aina värväämään siis Mikon ottamaan kuvia.. Mulla on muuten sama paita :)!

  • Reply
   Sini
   27.6.2013 at 18:24

   Toivotaan, että se mun oma sopis sun kameraan, saat antaa Mikolle vapaata 😀 Toi keltsi on kiva ja sopii sulle niin tosi hyvin!

 • Reply
  Rea H
  27.6.2013 at 11:58

  Kävin itsekin tänään aleilla kiireessä, yksin onneksi mutta mitään ei oikein löytynyt , lökiä kokeilin minäkin, mut jotenkin niin tuskasen kuuma ( ihanaa , en valita ) että ei nyt kolahtanut. nuo on nätit. naiselliset mut rennot!!

  • Reply
   Sini
   27.6.2013 at 18:24

   Joo helteellä se sovittaminen on ihan tuskaa, inhoan muutenkin sitä puuhaa 🙂

Leave a Reply

Lue lisää