Suomen kesä

Eilen kävimme taas pyörähtämässä mökillä ja mitkään uintikelit ei todellakaan tällä kertaa ollut! Vaikka helteestä on tällekin kesälle saatu jo nauttia, mutta on se vähän tympeää kun piti kaivaa taas välikausivaatteitakin esiin. Vähän päälle 13 astetta plussaa ja kova tuuli, niin pipotkaan eivät olleet yhtään liioittelua. Useampi tunti puuhailtiin pihalla, Aatu kävi mm ihmettelemässä naapurissa olevaa vanhaa traktoria ja me Eevin kanssa tutkittiin pihassa kasvavia erilaisia luonnonkukkia. Hiukan lämpimämpää säätä toivottaisiin tänne kyllä loppukesäksi!

 

Lähdin kamera kourassa luontoon kävelemään ja koitin ottaa kuvia vähän erilaisilla asetuksilla, eipä sitä opi muuta kuin tekemällä ja harjoittelemalla. Suomen luonto on kyllä mielestäni todella kaunis, varsinkin kesällä kun kaikki tuntuu olevan elossa! Kameran avulla kauneutta löytää usein yllättävistäkin paikoista ja välttämättä siihen ei tarvita kuin yksi kukka oikeassa paikassa. Silmällä katsottuna kukka hukkuu ison puskan sekaan eikä sitä edes meinaa huomata, mutta kameran avulla kukka pääseekin pääosaan ja hehkuu kauniina pimeyden keskeltä. Laitoin muutamia harjoitus kuvia tänne blogiinkin..

    Lue lisää