Taas juhlittiin

Viikonloppuna juhlimme sukulaistytön rippijuhlia ja onneksi sunnuntai olikin lämmin ja aurinkoinen päivä, vaikka muuten täällä on joka päivä satanut. Siistimpää vaatetta kaivettiin taas kaapista esille ja itselläni oli päällä hullareilta ostamani Marc O`Polon mekko ja sen kaverina beigensävyiset luottokenkäni Vagabondilta, elikkäs malli Poppy.

Omistan noita kenkiä neljässä värissä ja en oikeastaan muita korkkareita osaa käyttääkään, malli sopii jalkaani niin hyvin ja kengät eivät ole mielestäni liian juhlavat, joten tulee pidettyä muulloinkin. Omat beiget olen ostanut Nahkapaikasta, mutta samaa väriä näkyi olevan myös esimerkiksi Brandoksella myynnissä täällä. Tuolla oli muutes Vagabondilta osa malleista alennettukin, esimerkiksi kauniit Micro-sandaalit.

 Gant//Guess//Marc O`Polo

Siristelykuvaa kamerasta 🙂 Meillä olisi tänä kesänä vielä toisetkin rippijuhlat sekä kahdet häät tiedossa ja ajattelinkin suunnata juhannuksen jälkeen alennusmyynteihin katselemaan löytyisikö sieltä jotain päällepantavaa. Mistä te yleensä löydätte kivoimmat juhlamekot?

Alennusmyynneistä vielä puheenollen, sain sähköpostia iiniMiini kaupan Miialta, että nettikaupassa olisi nyt käynnissä ennakkoale -30% kaikista normaalihintaisista tuotteista, mikäli haluaisin tästä blogissani vinkata. Alen saa koodilla ”kesä” ja se on voimassa 23.6.2013 saakka.
Ja kun mainitsin tuosta Babyshopin alesta aikaisemmin, niin itseäni harmitti kun silloin ei heti ollutkaan kaikki tuotteet alennettuina, vaikka ale-kategoriassa olivatkin. Esimerkiksi Nova Starit eivät olleet ollenkaan, mutta nyt kun tsekkasin uudestaan niin ale näkyi ja niistä saa nyt kaikista -30 pinnaa pois. Sama ale on myös Molo Kidsin välikausivaatteissa ja sieltä tilasinkin jemmaan muutamia juttuja, joista kerron lisää myöhemmin kun saapuvat. Piti vielä kysyäkin, että onko teillä minkalaisia kokemuksia Nova Starin verkkareista? Katselin niitä tuolla alessa ja hinta ei ollut kovin paha enää, mutta nyppyyntyvätkö helposti?
(Postaus sis. mainoslinkkejä)
 • Sara.
  18.6.2013 at 05:55

  Nätit asut teillä 🙂 Vilassa on mun mielestä yleensä aika nättejä mekkoja.

  • Sini
   18.6.2013 at 08:33

   Kiitos!Vilasta pitääkin tsekata, tykkään niiden vaatteista!

 • H
  18.6.2013 at 06:47

  Ostin viime kesänä aleista Novastarin verskahousut ja olin ihan yllättynyt kun ne nyppääntyivät jo ekoissa pesuissa. En ole nimittäin ikinä ennen törmännyt, ainakaan niin nopeasti nyppääntyvään verryttelypukukankaaseen, eli olivat valitettavasti hiukan pettymys.

  • Sini
   18.6.2013 at 08:34

   Muistelinkin, että joskus ainakin materiaali on ollut huonoa, ei ilmeisesti ole parantunut vuosien saatossa 🙁

 • Saija
  18.6.2013 at 07:05

  Meillä oli pojalla Nova Starin verkkarit viime vuonna ja menivät heti ensimmäisen käytön jälkeen niin nyppyisiksi, että ne piti laittaa reklamaationa takaisin. Harkitsisin siis kahdesti ennen tilaamista, vaikka edullisesti saisitkin.

  • Sini
   18.6.2013 at 08:35

   Joo, jää kyllä tilaamatta. Mietin, että onko materiaaliin tullut parannusta, mutta ilmeisesti ei.

 • Anonyymi
  18.6.2013 at 08:18

  Joo Nova Starin verkkarit oli ainakin viime vuonna todella heikkoa laatua, varmasti kympin markettiverkkaritkin kestää paremmin. Menivät heti kauttaaltaan nyppyisiksi ja muistaakseni menivät vielä melko pian rikkikin. En ottaisi enää vaikka ilmaiseksi saisin.

  • Sini
   18.6.2013 at 08:35

   Voi hö! Jää kyllä tilaamatta. Kiitos kommentistasi!

 • Evelina
  18.6.2013 at 11:10

  Ihania asuja kaikilla :)! Mistä olet nuo ihastuttavat henkarit ostanut ja tuon rekin?

  • Sini
   18.6.2013 at 13:51

   Kiitos! Henkarit on Hayn ja ostettu finnish design shopista ja vaaterekki on ikeasta. Maksoi vajaa 7e 😀

 • Anonyymi
  18.6.2013 at 13:24

  raskaana???

  • Sini
   18.6.2013 at 13:57

   Käytöstavat???
   Hmm…kuvassa kyllä näkyy vatsan alueella jonkinmoista turvotusta, joka johtuu varmaan osittain myös juhien erittäin hyvistä tarjoiluista. Olisin voinut myös valita eri kuvakulmasta otetun kuvan, mutta miksi esittää muuta? Ihan tavallinen ihminen minäkin olen kaikkine pömpötyksineni ja olen ihan tyytyväinen nykyiseen vartalooni, vaikkei se varmasti täydellinen olekaan. Jos jonkun mielestä näytän raskaana olevalta niin big deal, pääasia kun itse tunnen hyväksi tässä kropassani. En aio ensi kerrallakaan vetää vatsaani sisään 😀

 • Anonyymi
  18.6.2013 at 15:47

  Aikaisempien vuosien Nova star verkkareiden laatu huippua, mutta viimevuotisten ihan kuraa. En tiedä miten tämän vuotisten kanssa, luulisi että olisivat ottaneet opikseen?

  • Sini
   18.6.2013 at 21:47

   Voi harmi, enpä taida kyllä uskaltaa sitten tilata.

 • *Laura*
  18.6.2013 at 18:44

  Vagabondin kengät on muuten ihan ehdottomia suosikkejani. Aloin juuri pohtimaan, että minähän olen tässä kevään/kesän aikana hankkinut itselleni jopa neljät (!) Vagabondin kengät. Töissä tarvitaan, oli perusteluni… 🙂

  • Sini
   18.6.2013 at 21:48

   Sama minulla! Ja sullahan on ollut todellakin hyvä syy, minkäs mä keksisin?! 😀 Ei vaan, käytän kyllä yleensä nuo mun suosikit ihan puhki saakka eli tarpeeseen kait tulevat!

 • -Satu-
  18.6.2013 at 19:29

  Kivoimmat juhlamekot löytyvät siskon vaatekaapista ;D Musta tuntuu ettei mulla itsellä ole mitään kivoja vaatteita, joten usein tulee hyödynnettyä pikkusiskon garderobia.

  Tosi kivat kengät. Juuri sellaiset, jotka voisin itselleni kuvitella. Täytyy käydä kurkkaamassa tuolta Brandosilta.

  • Sini
   18.6.2013 at 21:49

   Voi ollapa samankokoinen sisko! Nuo poppy-malliset on mun suosikkeja, kannattaa ehdottomasti sovitella jossain, että tykkäätkö!

 • piikkisiili
  19.6.2013 at 17:58

  oo,, mikä toi sun tatska on? Onko sinulla muita kuvia? 🙂

  • Sini
   20.6.2013 at 12:16

   Siinä on pari lintua, kirsikkapuun kukkia ja lasten nimet. Toinen löytyy selästä ja suunnitelmissa olisi kolmas 😉

 • Elwiira
  20.6.2013 at 11:54

  Moi,
  Osaatko kommentoida Poppyjen kokoa? Siis mitä kokoa käytät normaalisti ja mikä sulla on Poppystä käytössä?

  • Sini
   20.6.2013 at 12:16

   Moi! Mun mielestä vastaavat aika hyvin kokoaan. Mulla on nuo koossa 38 ja samaa kokoa käytän muutenkin.

Lue lisää