Eka oma matkalaukku

”Aatu menee muumimaahan!” kertoo hän ja pakkaa pikkuiset muumipehmonsa matkalaukkuun. Voi sitä reimun määrää kun meidän iso pieni muumifani sai tämän ihka ensimmäisen oman matkalaukkunsa, missäs muussa kuin muumikuosissa! Kiitos tästä ihanasta paketista kuuluu MiniMint kaupalle josta lähetettiin lapsille sisustuspainoitteinen paketti, postailen vielä myöhemmin muutamasta paketissa olleesta pehmeämmästä tavarasta. Tämä muumimatkalaukku löytyy nettikaupan uutuuksista, siellä on muumifaneille myös paljon muuta kivaa mm. pelejä ja leluja.

Laukku on kyllä ehkä enemmän leikkimiseen ja säilytykseen tarkoitettu kuin varsinaiseen matkailuun, mutta söpöhän se on kuin mikä ja uskon, että tämä pakko ottaa sinne muumimaan reissullekin mukaan. Tuo pikkuinen on vain niin söpö kun raahaa isoa laukkua mukanaan ympäri kämppää ja joka välissä pitää tyhjätä ja täyttää laukku uudestaan. Aina ei kyllä tiedä viekö poika laukkua vai laukku poikaa, aika isokokoinen siis tuo matkalaukku on. Toisaalta tuossa saakin kätevästi säilytettyä meidän kaikki muumipehmot, nuo kun tahtovat noissa lelukoreissa viedä aika paljon tilaa.

MiniMintissä on myös edelleen käynnissä ale ja muitakin erikoiskampanjoita löytyy mm. nyt kaikki myyrä-tuotteet -25% ja ilmaiset postikulut tilauksiin ajalla 8.-14.7.2013. MiniMinttiin pääsette kurkkaamaan tästä tai tuosta sivun ylälaidassa olevasta bannerista.
 • Alexandra
  10.7.2013 at 21:14

  Katselin tänään noita samaisia Muumi-matkalukkuja kaupassa. Ihan hauskan näköisiä, mutta ostamatta jäi, kun vaikutti tosiaan niin heppoiselta. Leikkimisen ehkä juuri ja juuri kestää, muttei kyllä kestäisi meidän kuopuksen käsittelyssä. 😉

  • Sini
   11.7.2013 at 12:19

   Juu ei tosiaan ihan ulkomaanmatkoilta varmaankaan ehjänä selviäisi 😀 Toivottavasti leikeissä kuitenkin kestää!

 • Hanna
  11.7.2013 at 03:35

  Oi kuinka söpö matkalaukku, ehdottomasti laukku pitää ottaa matkalle mukaan:)

  • Sini
   11.7.2013 at 12:19

   Ilman muuta!

 • RIIKAN BLOGI
  11.7.2013 at 04:38

  Kiva laukku!

  • Sini
   11.7.2013 at 12:20

   Aika söpö 🙂

 • Anonyymi
  11.7.2013 at 12:14

  Ihana matkalaukku! Entä mistä olet löytänyt tuon mustavalkoisen lelukassin?

 • Rea H
  11.7.2013 at 20:27

  Vau ihana salkku 🙂 vai laukkua hihhih. Toi Fermin kori taas niiiiin houkuttelee tuolla sun kuvissa, se on hieno!

  • Sini
   11.7.2013 at 20:36

   Mua houkuttelisi vielä se half moon kori, se olisi ihana kanssa!

  • Rea H
   12.7.2013 at 11:13

   hhihihihi mulla se half mooni, mut eihän noista osaa päättää mikä on ihanin , kaikki kaikki kaikki !!

Lue lisää