Fashionstoren paketit

Blogiyhteistyö:

Postailinkin jokin aika sitten jo Fashionstore nimisestä verkkokaupasta. Kyseisen verkkokaupan valikomista löytyy mm Guessin, Tommy Hilfigerin, Liu-Jo:n ja Ray-Banin tuotteita. Yhteistyön merkeissä sain valita yhden mieluisan tuotteen verkkokaupan valikoimista ja lisäksi tein itse vielä alen alkaessa pienen tilauksen kyseiseen kauppaan.  No koska päivät ovat taas tuntuneet menevän melkoista vauhtia ja viikonloput on menoja täynnä, laitankin molempien pakettien sisällöt tähän samaan postaukseen.

Tosiaan, sain siis valita itselleni yhden mieluisan tuotteen Fashionstoren valikoimista ja valitsemani tavara saapui tällaisessa pienessä pussukassa…

Ja mitäs siellä sitten olikaan? Valitsin itselleni jotain tarpeellista ja käytännöllistä ja pussukka piti sisällään tämän Guessin Vespa Gold Bracelet rannekellon. Olen itse kelloihminen, en osaa oikestaan kulkea ilman rannekelloa ja hassua, että kuitenkin omistan vain yhden ainoan kellon! Minun ainokainen kelloni on palvellut minua jo vuosia ja kun se jokin aika sitten oli korjattavana melko pitkään, oli olo aivan orpo ilman rannekelloa. En ikinä juuri mieti sopiiko kello jonkun asun kanssa, vanha musta kello ranteessa mennään lähes kaikkialla paitsi juhlissa! Mitkään sirot korukellot eivät ole oikein tyyliäni vaan pidän enemmän suuremmista melko yksinkertaisista kelloista ja saadakseni kello-osastolle hiukan vaihtelua päädyin sitten tähän. Kyseistä mallia ei sivuilla näyttänyt enää olevan, mutta muita Guessin kelloja oli 20% alennuksessa.

Tämä malli on aika iso, mutta ei mitenkään liian iso ja yllättävän kevyt! Olen muutaman kerran koruliikkeessä sovitellut isompia kullanvärisiä kelloja ja itseä on aina vähän häirinnyt, että ne painavat niin paljon eikä sitten sitä mieluisaa ole oikein löytynyt. Ehkäpä siihen painoonkin tottuisi ajan kanssa, mutta tämä tuntui ihan mukavalta ranteessa, joskin on toki painavempi kuin toinen nahkainen kelloni. Ulkonäkö on pelkistetty eikä siinä ole mitään ylimääräisiä koristeita, sopii oikein hyvin minun makuuni!

Sitten sieltä varsinaisesta alennusmyynnistä tilasin itselleni tämän nuden värisen nahkaisen pikkulaukun (Guess my G’s Crossbody Flap bag). Oma laukkukokoelmanikin on aika pieni, muutama suurempi laukku sekä pari arkista pienempää laukkua ja sitten oikeastaan yksi sellainen, jota voi pitää niin arjessa kuin juhlissakin. Ehkä kovin monella yksilöllä sitä ei kannata kasvattaakaan, sillä olen äärettömän laiska vaihtamaan laukun sisältöä toiseen ja yleensä ”laukkujen säilytyspaikassani” eli portaiden tolpassa roikkuu musta ja konjakinvärinen laukku ja jomman kumman niistä nappaan mukaani 🙂

Laukku näytti nettikaupan kuvissa tosi kauniilta ja monikäyttöiseltä, koska sinne mahtuu myös muutakin kuin avaimet ja puhelin. Nude väri myös sopii aika monen kanssa ja tämä menee mielestäni hyvin myös juhlissakin. Minulla on muutama kuva laukusta sen liukuvärjätyn mekon kanssa pidettynä, väri sattui olemaan ihan sävysävyyn ja voin jossain vaiheessa postata tännekin muutaman kuvan! Ja aivan kuin sillä olisi jotain väliä, mutta sopiihan nuo alesta ostetut pikkukukkaro ja puhelinsuojuskin ihan täydellisesti tämän kanssa 😀 Valitettavasti tämä ostamani laukku taisi olla viimeinen kappale, mutta samaa mallia oli muistaakseni myös toisessa värissä. Vaalea väri on kyllä todella arka ja onnistuin heti saamaan joitain tummia viiruja laukun takapuolelle, olisiko teillä vinkkejä millä niitä kannattaisi koittaa poistaa?

Laukku pääsikin silloin heti saapumispäivänään käyttöön kun tuossa muutama viikko takaperin olin ystäväni kanssa viihteellä. Ekassa kuvassa ihailin kuinka kivasti tuo uusi kellokin menisi asuun, mutta kun olin ollut niin saamaton etten ollut käynyt vielä lyhennyttämässä kellon ranneketta, piti sitten kuitenkin laittaa se vanha kello 😀

Vero Moda // DKNY // Dr.Denim // Vagabond

Semmoiset sisällöt paketeilla ja jos haluatte kurkata Fashionstoren alevalikoimaa niin sinne pääsette tästä.
(sis. mainoslinkin)

 • Melina / Minishow
  8.7.2013 at 05:57

  Onpa kaunis kello ja laukku! Laukun väri on ihan täydellinen nude ja käy varmaan tosi hyvin juurikin juhlavien maxien kaveriksi. Nyt on vielä kiva kun muodissa on kaikki pitkähihnaiset laukut kun ne on niin käteviä kantaa.

  • Sini
   9.7.2013 at 21:30

   Tuo väri on kyllä ihana!Ja pitkä hihna on käytännöllisen, jää kädet vapaiksi 🙂

 • Pikku hiiri
  8.7.2013 at 06:27

  Ihania juttuja! Ostin tuon saman laukun Fashionstoren alesta 🙂 Rakastan kaikkea nuden väristä! Olen vaan huomannut että siihen tarttuu tummansinisistä farkuista väriä 🙁

  • Sini
   9.7.2013 at 21:30

   Ai säkin ehdit napata!Joo, mullakin nappasi varmaan just farkuista jo väriä 🙁

 • anna
  8.7.2013 at 07:12

  aivan ihana tuo kello. Todella harvoin näen mitään rannekelloja mistä pidän, mutta tuo on kyllä todella kiva! Itse en vain oikein osaa rannekelloa käyttää. En koskaan ole osannut .. Mutta tuon voisin ostaakin 🙂

  • Sini
   9.7.2013 at 21:31

   Tuo oli oikein kiva ja ei mikään möhkäle kuitenkaan, vaikka tuossa kuvassa näyttääkin aika massiiviselta.

 • titti
  8.7.2013 at 10:30

  Kivoja juttuja :)!

  • Sini
   9.7.2013 at 21:31

   Kiitos!

 • La Petite Princesse
  8.7.2013 at 10:59

  Tosi kiva! ei kyllä yhtään minuntyylinen, mutta sopii sinulle hyvin 🙂
  Tai siis mieluusti ottaisin tuollaisen, mutta jotenkin ei vaan sovi ranteeseeni.. Ehkä vika on korvien välissä 😀
  Fashionstore on ihan uusi tuttavuus, tai siis olen kuullut, mutten koskaan käynyt. Näyttäisi olevan korkea aika!

  • Sini
   9.7.2013 at 21:32

   No mutta eihän kaikille sovi kaikki samat, tai siis en itsekään osaisi käyttää "väärän tyylistä" kelloa 🙂 Juu, siellä on kyllä kaikkea kaunista!

 • Annika /Karkkipurkki
  8.7.2013 at 11:28

  Tosi kiva kello ja aleostokset! Fashionstorella on kyllä kivoja juttuja 🙂

  • Sini
   9.7.2013 at 21:32

   Niin on!

 • kukkis
  8.7.2013 at 11:46

  ihania!!!! Kokeile pyyhekumilla varovasti poistaa mustia viiruja… joskus saattaa sillä lähteä… ihmesienellä voisi myös lähteä..

  • Sini
   9.7.2013 at 21:32

   Kiitos vinkeistä, kokeilen!

 • Terhi
  8.7.2013 at 22:27

  Mäkin tarvisin tollasen laukun! Ihania ostoksia molemmat.
  Ja voikun sä oot nätti, pieni ja siro 🙂

  • Sini
   9.7.2013 at 21:33

   Voi kiitos!

Lue lisää