Kesäinen päivä Kalajärvellä

Sadesäiden keskellä on kiva muistella niitä alkukesän lämpöisiä päiviä tässä hiukan kuvia meidän yhdestä hellepäivän retkestä Kalajärvelle. Me olemme viettäneet melkein jokaisen hellepäivän uimarannalla ja lapset ovat kyllä aivan kuin kotonaan siellä vedessä! Mikäli Seinäjoen suunnilla liikutte näin kesällä niin kannattaa ehdottomasti piipahtaa tuolla Kalajärvelläkin. Kyseinen paikka sijaitsee siis entisessä Peräseinäjoen kunnassa ja sieltä löytyy todella kiva ranta leikkipaikkoineen sekä paljon muutakin puuhaa kuten esimerkiksi minigolf-rata, tenniskenttä, luontopolku, pyöräreitti, leirintäalue ja ravintola. Paikka itsessään on tosi kaunis ja siisti ja ainakin meillä lapset viihtyvät kavereiden kanssa rannalla oikein hyvin. Itse ei kahden lapsen kanssa ehdi juurikaan maisemia ihailla, saati sitten mitään lehteä lukea, mutta lapsiperheiden lisäksi rannalla näytti viihtyvän hyvin myös varttuneempaakin väkeä.

Me pakkasimme retkelle mukaan eväät sekä miljoona uimalelua ja turvauduimme ravintolan palveluihin sitten lopussa vain jätskien muodossa. Olen varmasti aina aika huvittava näky kun lasten kanssa rannalle lähden, mukana on useampi kassi sekä jos jonkinmoista sankoa ja lapiota ja tietysti ne uimalelut, hillittömän kokoinen vasarahai jätettiin tällä kertaa kotiin 😀 Ja näiden kantamusten seasta koitan paimentaa vielä tuota vilkasta 2-vuotiasta, joka pinkaisee juoksuun heti kun pääsee autosta ulos, joskus tuntuu kyllä siltä ettei kädet piisaa millään. Niin ja meillähän on vain 2 lasta, muilla näyttää sujuvan useinmiten paremmin suuremmankin katraan kanssa 🙂

Alkukesästä mainitsinkin, että meillä on ollut noita Solamigosin uv-pukuja
testissä ja niitä on nyt tässä muutama kuukausi käytetty ja ihan
toimiviksi olen ne todennut. Meillä on aikaisemmin ollut muiltakin
merkeiltä asuja ja kaikki ovat kyllä hyvin aina asiansa ajaneet, näidenkin
kanssa totesin taas kuinka mukavan helppoa se on kun ei tarvitse sen
aurinkorasvan kanssa niin paljoa läträtä. Solamigosin puvut ovat lisäksi
erittäin värikkäitä ja se on ehkä mielestäni yksi plussa, oman lapsen
kun bongaa helpommin rannalta 🙂 Aatulla on ollut tuollainen
haalarimalli käytössä ja Eevillä kahta erilaista, näissä kuvissa on
pitkähihainen paita ja pitkät leggingsit eli rasvaamista ei oikeastaan
jää kuin kasvoihin. Jälleenmyyjiä merkillä ei vielä taida olla suomessa muita kuin Minimint.

Nyt taas sitä aurinkoa tänne kiitos!
 • titti
  15.7.2013 at 05:11

  Vaikuttaa tosi kivalle paikalle 🙂 Joskus kun pääsee kesälomareissulle, voisi käydä tsekkaan :)!

  • Sini
   16.7.2013 at 20:55

   Suosittelen!

 • Nikka
  15.7.2013 at 06:14

  Tuohan näyttää mukavalta paikalta, en ole tiennytkään! Meillä rantareissut suuntautuvat yleensä Vaasaan meren rannalle, mutta ei tuonnekaan liian pitkä matka olisi. Näyttäisi olevan mukavasti kaikkea tekemistä tuossa ympäristössä.

  • Sini
   16.7.2013 at 20:56

   Juu tuolla on paljon muutakin puuhaa kuin uimista ja tuo ranta on lasten kanssa niin kiva!

 • Sara.
  15.7.2013 at 06:22

  Siis voi ei! ihan huippu posti 😀 Tuolla mä vietin kaikki lapsuuden kesät polskutellen ja se oli maailman paras uimaranta. Olispa ihana päästä tuonne omienkin lasten kanssa.

  • Sini
   16.7.2013 at 20:56

   Eikä! Tulkaa joskus ja sit ajelette meille kylään!

 • anna
  15.7.2013 at 07:39

  tuttuja maisemia. Lapsena varsinkin on tullut kesällä vietettyä monia hellepäiviä Kalajärvellä 🙂 ja uimakoulukin on tullut käytyä tuolla! Minustakin tuntuu välillä, että vauhtia riittää, vaikka meillä on vain yksi lapsi! Hienot nuo uimaasut.

  • Sini
   16.7.2013 at 20:57

   No tämäpäs olikin monelle tuttu paikka 🙂 Joo vauhtia kyllä riittää, välillä taas (äidillä) hermoja ei 😀

 • Jadore
  15.7.2013 at 09:41

  Kivalta paikalta näyttää! Ihanaa että olette päässyt nauttimaan uimisesta. Meilläkin muu poppoo on ahkerasti käynyt rannalla, valitettavasti itse olen ollut vain töissä. Noh ehkä sitten kesälomareissulla otan kaiken takaisin ja olen perheen pahin vesipeto? Ehkä 😀

  • Sini
   16.7.2013 at 20:57

   Toivottavasti sustakin ehtii vielä kunnon vesipeto kuoriutua 😀 Ja toivotaan, että loppukesästä vielä olisi kunnon lomakelitkin!

 • Eedith
  15.7.2013 at 12:57

  Veikeetä, mäkin olen polskinut tuolla lapsena! 🙂 Käytiin useana kesänä tuolla karavaanaroimassa.

  • Sini
   16.7.2013 at 20:57

   Ai sinäkin!!

 • Rea H
  15.7.2013 at 21:31

  Näitä kesä kuvia katselee niin mielellään 🙂 Kesä, älä lopu koskaan!!!

  • Sini
   16.7.2013 at 20:58

   Niinpä, saisi nyt tulla pikkaisen lämpöisemmät kelit taas!

Lue lisää