Kiertoon

Tässäpä olisi muutamia kuvia näistä ylimääräistä talvivaatteista. Mukana myös pari välikauteen sopivaa vaatetta ja loppuun lisäsin kuvan myös meidän vaunuista sekä seisomalaudasta, joille ei enää käyttöä ole. Postitus on nyt vähän edullisempaa smartpost tarjouksen vuoksi ja kaikki paketit tulevat siis 4 euron kuluilla. Mikäli jokin näistä kiinnostaa niin tarjota voi sähköpostiin kaikkimitaolen(ät)gmail.com

Kuvien yhteydessä lisätietoja..

1. Ver de terre featherlight rusettitakki koossa 4 ja värissä rose powder. Yhdellä lapsella siistimmissä menoissa pidetty ja kerran pesty käytön  jälkeen. Muhkea ja lämmin (untuvatäyte) takki talveen. Muita käytönjälkiä en huomannut kuin aavistuksen tummentumaa hihojen suissa.
MYYTY!
 

 2. Ver de terre beige toppahaalari koossa 1,5y (vastaa 86 kokoa). Syynäsin läpi ja haalarissa ei ole käytönjälkiä kuin jalkalenksuissa. Polvet ja peppu erittäin hyvässä kunnossa, viime vuonna lunta oli niin paljon ettei kulumia tullut ja tämä oli käytössä parin muun asun ohella. Kerran pesty käytön jälkeen.
MYYTY!
3. Timberland Gore-tex talvikengt koossa 23 (sisämitta 14,8cm). Mielestäni siistissä kunnossa, käyttö näkyy sisäpuolen kankaan nyppyyntymisenä. 
MYYTY!
 4. Kuin uusi Ver De Terren navy toppaparka koossa 2 ja vastaa mielestäni 98 kokoa, on reiluhko. Luonnossa tasaisen tummansininen, mutta kuvaaminen oli vähän haastavaa, sama takki löytyy karvahupulla täältä. Kerran ollut hetken aikaa päällä, ei mitään moitittavaa.

 5. Ver De Terren doubleface fleecehaalari koossa 18kk (86). Väri tummanharmaa/vaaleansininen. Meillä pidetty vaunu-unilla, vastaava haalari on ollut käytössä joka koossa tähän asti ja on mielestäni kaikista paras fleecehaalari 🙂 Materiaali ei juurikaan nyppyynny pesuissa, sillä se on molemmilta puolilta samanlaista ja siis hiukan paksumpaa kuin normaalisti. Käytetty, mutta siisti.
MYYTY!

 6. Ticket to heaven windfleece takki koossa 92. Takissa on sinivalkoraidallinen trikoovuori ja pinnassa laminointi, pitää siis myös vettä ja tuulta kuten popin vastaavat. Kerran pesty, edelleen siisti.
MYYTY!

 7. Ver de Terre uusi tummanharmaa rusettitrenssi koossa 6. Veden-ja tuulenpitävä, kaunis malli joka menee siistimpänäkin takkina. Luonnossa tasaisen tummanharmaa (ja tummempi kuin kuvassa). mukaan tulee oma säilytyspussukka.

Ja sitten jos täällä lähiseudulla jollain on tarvetta/kiinnostusta vaunuille niin meiltä joutaisi nämä Gessleinin Vision malliset kokomustat yhdistelmävaunut nyt eteenpäin. Otettu käyttöön 06/11 ja käytetty oikeastaan vain ensimmäisenä vuotena aktiivisemmin, sen jälkeen ollut vain päiväunikäytössä. Säilytetty aina sisällä lämpöisessä. Renkaat ovat edelleen todella hyvässä kunnossa, sillä loppupeleissä enemmän olemme käyttäneet meidän rattaita ja näille ei kilometrejä kovinkaan paljoa ole tullut. Mukaan kuuluu sadesuoja, hyttysverkko sekä istuinosaan vaihdettava päällinen (musta sekin) jota emme ole koskaan edes käyttäneet. Niin ja tietysti sitten myös vauvankoppa. Kuvan vaunut ovat omien väritoiveiden mukaan teetetyt ja kaikki osat siis mustia. Vaunuja saa tulla katsomaan ja näissä siis vain nouto.

 Kuvan nappasin äsken, täytyy vähän pyyhkäistä pölyjä vielä pinnasta 🙂
Ja lisäksi meiltä löytyy tämä Lascalin buggyboard seisomalauta, joka käy käsittääkseni lähs kaikkiin vaunu-ja ratasmalleihin. Meillä tämä on ollut käytössä vain ensimmäisenä kesänä muutamia kertoja, ollut kiinni noissa vaunuissa sekä britaxin b-agile matkarattaissa. Näistä saa toki oikenkin kuvan mikäli haluaa ja nämä voin myö postittaa smartpostilla. Tallessa on alkuperäinen laatikko sekä kaikki osat ja ohjeet.

 • Anonyymi
  21.7.2013 at 17:32

  Varaisin tuon terren rusettitakin!!! <3 t. Leena

  • Sini
   21.7.2013 at 18:18

   Sain meilisi ja vastailinkin, takista on tullut useampi viesti ja tarjouksia voi jättää tässä vaikka pari pvää ja katsin sitten millä hinnalla menisi.

 • 5xmamma
  21.7.2013 at 17:57

  Harmaa VdT takki voisi kiinnostaa, jos vielä vapaana. Mikä olisi hintapyyntö

  • Sini
   21.7.2013 at 18:19

   Siitä on tullut yksi meili, mutta en vielä ole saanut vastausta. Olen ostanut takin alesta Tanskasta hintaan 65e ja hp olisi 50e. Laittelen sulle vaikka facessa viestiä jos edellinen ei ota ja jos edelleen olet kiinnostunut.

Lue lisää