Mihinkäs sitä nainen raidoistaan…

Yksi tämän kesän parhaista aleostoksista on varmastikin ollut tämä Marimekon Rola bola-hame. Tätä löytyy myös monivärisenä versiona, mutta tämä mustavalkoinen on enemmän omaan makuuni. Ai niin ja onhan tämä todella mukava päällä plus, että tästä löytyy taskut! Jes, kädet taskussa-minä tykkää 🙂

Malli tässä on melko kapeahko ja itse tykkään pitää tämän kanssa sitten hiukan löysempää yläosaa, testasin alimmassa kuvassa pelkän topin kanssa ja ei se hassumpi niinkään ole, mutta olo oli kieltämättä niin kuin nakinkuoressa 😀 Yksi kiva yhdistelmä on vielä musta juhlavampi yläosa+korot ja niiden kanssa tämä menisi oikein hyvin myös pikkaisen siistimmissäkin menoissa, vaikka muuten tämä itsellä tuota arkihameen virkaa toimittaakin. Jos joku muukin tykkää, niin googlettelin tämän ja alesta näyttäisi löytyvän vielä ainakin marimekon omasta nettikaupasta.

Tasaraita, yes or no?

Kuvat on ylläri ylläri otettu silloin kun vielä oli lämmintä, todellisempi tämän hetkinen fiilis välittyy näistä instagramin kuvista 🙂 Nyt on onneksi luvattu taas lämpöisempää keliä ja me suuntaamme muutamaksi päiväksi Vaasaan, nykäiskää hihasta jos satutte törmäämään!

 • Kerttu / Modernisti Kodikas
  22.7.2013 at 19:21

  Tuo hame on aivan ihana ja itsekin sitä Marimekon alessa sovittelin. Valitettavasti minun ruumiinrakenteelle se oli aivan mahdoton. Mutta sinulle se on aivan kuin tehty! Näytät kuvissa kauniilta. Toivottavasti tosiaan kelit pian lämpenevät, menee usko koko kesään 😉

  • Sini
   25.7.2013 at 19:03

   Voi kiitos!Hame on nytkin taas päälläni, onneksi ne helteet tuli taas ainakin hetkeksi!

 • Heidi
  22.7.2013 at 19:24

  Tosi kiva hame, mukavan näköinen!

  • Sini
   25.7.2013 at 19:03

   Kiitos, mukava se onkin!

 • Evelina
  22.7.2013 at 20:13

  Hahah, klikkasin tuonne Marimekon sivuille ja voin kyllä sanoa että kohtalaisen paljon paremman näköinen sun päällä kuin sen mallin :D!

  • Sini
   25.7.2013 at 19:04

   Hah, voi kiitos Evelina 😀 Joo itse en ehkä yhdistäisi ainakaan ihan samalla lailla..

 • Eppusen kaapilla
  22.7.2013 at 22:06

  Hieno hame! Mulla on tosta tasaraidasta nyt kesämekko, jonne mahtuu jopa the maha. 🙂

  • Sini
   25.7.2013 at 19:04

   Oi, the maha! Se sun mekko oli kanssa ihana!

 • Anonyymi
  24.7.2013 at 18:19

  Ihana hame! Varmasti mukava päällä! Toivottavasti hamekelit tulevat pian takaisin… t.Helmin äiti

  • Sini
   25.7.2013 at 19:04

   sitä se on ja jes, ne tuli ainakin hetkeksi!

Lue lisää