mustavalkoista ja puistopuuhiaKävimme eilen joka kesäisessä MLL:n järjestämässä lastentapahtumassa tuossa läheisessä puistossa ja kivaahan siellä taas oli. Ilma vaan oli harmittavan viileä ja olisimme varmasti viihtynyt pidempäänkin jos keli olisi ollut vähän parempi. Puisto on järven rannalla ja siellä kävi todella kova tuuli, itse olin ainakin liikenteessä aivan liian vähäisellä vaatetuksella, kotona kun ilma tuntui vielä niin lämpöiseltä.

Nappasin ennen lähtöä myös nopean asukuvan, mustavalkoisella linjalla mentiin jälleen. Olen tykännyt kvasti tuosta Vilan raitapaidasta, hiukan ohutta materiaaliahan se on, mutta oikein passeli kesäkeleille. Kaula-aukon olen todennut tosin pikkaisen liian löysäksi itselleni ja alle täytyykin vetäistä toppi, avonaisuus häiritsee eritysesti kun joutuu nostelemaan tai kumartelemaan.

// Vila // Dr. Denim // COS //
 
 
Puistossa lapsille esiintyi taikuri-lehmä 😀 Paikalla oli myös eläimiä, joita lapset saivat silittää, pallonheittoa, kasvomaalausta, esterata keppihevosille ym.
 
 

Esteradalla Aatu oli elementissään. Nauroi ja juoksi hevosen selässä ja yritti päästä esteiden yli. Ihana huomata kuinka pienistä asioista ne lasten ilot syntyvät, aina ei tarvitse olla mitään niin hienoja laitteita vaan ihan perusjutut piisaavat.

Pallonheitossa palkintona oli lakuja kaikille. Aatu heitti myös kaikki pallot heti koriin (siitä 10cm päästä!) ja sai lisäpalkinnoksi vielä leikkitatuoinnin.

Välillä vähän tankattiin mehulla ja kekseillä ja mentiin takaisin puistoon leikkimään. Leikkikavereitakin riitti ja ihanaa kun Aatu Aatu menee porukassa niin hyvin, tuota syksyllä alkavaa hoitouraakin ajatellen. Itseasiassa näistä kahdesta Aatu on se joka rohkeasti lähtee viipottamaan omille teilleen eikä juurikaan minun perääni ole. Tämä on huomattu mm. siinä, että karkailee kotoa yksin pihalle mikäli ovi ei ole lukossa.

Kotiin lähdettiin suupielet hymyssä sekä perhonen poskessa. Kesäkuu tuntui menevän yhdessä hujauksessa ja tuntuu, että emme tehneet oikein mitään erityistä. Rannalla olemme olleet aina kun kelit ovat sallineet, lapset haluaisivat joka päivä uimaan ja olisivat siellä iltaan asti. Kesän aikana olisi tarkoitus ainakin lähteä lomailemaan Vaasan suuntaan, vierailla muumimaassa ja varmasti viettää muutama päivä Helsingissäkin ihmettelemässä menoa. Syksyyn olemme suunnitelleet lomareissua hiukan kauemmas, määränpää ja ajankohta on kyllä vielä auki, mutta jotain sopivan lentomatkan päässä olevaa.

Mitäs suunnitelmia teillä on kesälle? Hei ja kysäisen tässä samalla, että tietääkö joku myydäänkö Tomi Traktori hahmoja vielä jossain? Meillä on nyt noussut suureksi suosikiksi sadepäivinä nuo Tomi dvd:t ja kirppikseltä olen löytänyt sen traktorihahmon, mutta muita hahmoja ei ole tullut vastaan mistään. Olen nähnyt kuvia myös sellaisesta Tomi Traktori maatilasta, harmi kun en sellaistakaan ole mistään löytänyt. Mikäli jollain noita leluja pyörii ylimääräisenä niin voisin kyllä mieluusti niitä ostaa, meilillä tavoittaa!

 • Anonyymi
  3.7.2013 at 18:44

  Hei päästääkö noi mustat dr denimit sulla väriä..? Kun monet ovat moittineet.

  • Sini
   3.7.2013 at 18:51

   Juu kyllä niistä ekassa pesussa lähtee, samoin tummansinisitä et olen pessut erikseen. Mulla on kahdet mustat ja toisia pidetty paljon enemmn ja ne on myös haaleammat. Haalistuu kuitenkin onneksi tasaisesti ja on ihan kivat haalistuneenakin..

 • Sara.
  3.7.2013 at 19:09

  Huikkaa, jos tulette Helsinkiin ja ehditte moikkaamaan. Olisi tosi kiva nähdä taas 🙂

  • Sini
   3.7.2013 at 20:01

   Ilman muuta!varmaan tässä kuussa tullaan, mun äiti on nyt reissussa mut sit kun kotiutuu. Ja nähdään ihmeessä! ihana nähdä sun masukin 🙂

 • Willa Foxin Satu
  3.7.2013 at 21:02

  Huippu tuo taikurilehmä! 😀

  • Sini
   4.7.2013 at 20:57

   Hahaa, se oli kyllä hauska!

 • Nanna
  4.7.2013 at 06:43

  Meillä poika rakastaa Tomi traktoria, mutta eihän niitä leluja enää mistään saa kun olivat jonkinlainen hitti 10 vuotta sitten. Huuto.netissä niitä on tasaisin väliajoin (tai ainakin itse Tomia ja lava-auto Reetua), mutta itse olen löytänyt edullisemmin kirppiksiltä.

  • Sini
   4.7.2013 at 20:57

   Joo sen kulta-aika taitaa olla jo ohitse 😀 Huutiksessa jotain on, mutta hinnat ja postit on aika kovat yhdelle lelulle..

 • minna
  4.7.2013 at 06:52

  Ootko katsonut Tomi Traktori-leluja ebaystä? Itse löysin muutama vuosi sitten pojalle sieltä isomman setin, jossa oli mukana "lato". Meillä ne lelut on olleet pitempään jo leikkimättä ja talvella kun muutettiin väliaikaiskotiin rakentamisen ajaksi, mietinkin että olisin laittanut ne myyntiin mutta en sitten vielä raskinutkaan jos 3 v. tyttö niistä vielä innostuisi.. Nyt ne on pakattuna jossain varaston perukoilla, mutta syksyllä kun päästään muuttamaan, jos eivät leikkeihin pääse, niin myyntiin lähtee.

  • Sini
   4.7.2013 at 20:58

   Tsekkasin äkkiä, mutta monikaan ei suostunut postittamaan ulkomaille 🙁 Voi, setti kuulostaa kivata ja jos niin käy, että jää tarpeettomaksi niin vinkkailehan!

 • Pikku Purli
  4.7.2013 at 15:11

  Aika massiivinen tuo kani, tai sitten hauska kuvakulma 🙂

  • Sini
   4.7.2013 at 20:59

   Se oli kyllä ISO! Tai ne, niitä oli kaksi. En noin isoja ole koskaan nähnyt, mutta toki kuvakin on otettu aika läheltä ja matalalta.

Lue lisää