Pikku Mineassa varaston tyhjennys!

Pikku Mineassa on nyt meneillään varaston tyhjennys ja kaikista kaupan tuotteista saa nyt 30% lisäalennuksen koodilla superale30. Tämä koskee siis myös jo alennettuja tuotteita (suurin osa tuotteista jo 30%-40% alessa muutenkin). Alennuksen saa yli 30 euron ostoksista eikä tarjous koske skip hopin tuotteita eikä sisätossuja. Alennuskoodi on voimassa 14.7.2013 saakka!

Me lähdetään nyt testailemaan Eevin kanssa uutta pyörää, kävimme tänään pyöräkaupoilla hakemassa isomman menopelin ja neiti kallistui aika yllättävään värivalintaan! Instagramista voi kurkata millainen pyörä sitten kotiin kannettiin 🙂

 • Jadore
  11.7.2013 at 19:55

  Eevillä samanlainen pyörä kuin meidän Nellalla. Ihanan pirteän värinen ja hyvin sillä opittiin ajamaan ilman apupyöriä, sekös se tärkeintä 🙂

  • Sini
   11.7.2013 at 20:34

   Se on mustakin ihanan pirtsakka! Apparit saatiin jättää jo kauppaan, Eevi oppi tuossa alkukesästä polkemaan pikkuisemmalla pyörällä ilman niitä ja hyvin sujui tuolla isommallakin.

 • Rea H
  11.7.2013 at 20:26

  Onko kokemuksia noista Höön haaremeistä. Niiden leggarit on ainakin ihania ja passaa pojallekin hyvin.. Oiskohan nuo kivat?

  • Sini
   11.7.2013 at 20:35

   Ei valitettavasti ole. Olen niitä ja leggareita kyllä ihaillut kanssa, vaikuttavat kivoilta! Meillä on ne nopsupopsun vähän vastaavat ja ne ainakin on mukavat käytössä, uskoisin materiaalin olevan samaa noissa höönkin omissa..

 • Rea H
  11.7.2013 at 21:43

  Hmmm… joo okei. Pitäisköhän housu pulan sattuessa kokeilla sitten sitä nopsupopsua , hoksasin mistä puhut juu 🙂

  Hei asiasta toiseen, se diy banderolli , mikä vilisi tuolla sun aijemmissa teksteissä, voiko siihen tehdä jonkun tekstin jälkeen uuden eri tekstin, siis meinaan voiko kirjaimia / merkkejä poistaa / käyttää uudelleen? Se musta teidän lasten huoneessa, joka on myynnissä ainakin siellä Konglomeratilla? Kivaa viikonloppua 🙂

  • Sini
   14.7.2013 at 21:32

   Anteeksi, unohdin vastata tähän 🙂 Juu siis kirjaimet on yhdessä sellaisilla niiteillä tai mitä ne on, jossa ne hakaset käännetään levälleen sieltä takaa. Ja ne voi iroittaa ja kiinnittää uudelleen. Kirjaimia tuossa paketissa oli tosi paljon, ainakin 3 tai 4 aina samaa ja noista siis piisaa kerralla useampaankin paikkaan banneri!

Lue lisää