Ticket outdoor AW 2013

Ticketin topat saapuvat kauppoihin ihan piakkoin ja kokosin tähän vähän esimakua siitä mitä on tulossa. Kuosilliset haalarit eivät tänä vuonna oikein iskeneet minuun, kivoin noista on ehkä omasta mielestäni tuo tummanharmaa missä on mustat tähdet. Yksivärisissä haalareissa on jälleen aika paljon vaihtoehtoja niin kiiltävällä pinnalla kuin mattanakin. Itse tykkään kovasti tuosta oranssista ja petroolista ja mattana ne olisivat vielä enemmän mieleeni, myös mattamusta ja pinkki ovat helppoja yhdistää minkä kanssa tahansa.

Takkipuolelta löytyy paljon kivaa ja paljon keltaista! Keltaista löytyy niin asusteista, kurapuvuista kuin toppahousuistakin ja näitä on helppo yhdistellä keskenään. Tytölle aika herkullinen setti olisi keltainen toppatakki pinkeillä vetoketjuilla ja siihen kaveriksi nuo karkkipinkit toppahousut. Pojille tulee myös keltaista takkia, kaunista tummansinistä parkatakkia ja niihin sopivia pipoja. Kuvan vihreä näyttää myös mielestäni kauniin sävyiseltä ja alareunan puhvihelmainen tyttöjen takki on tosi nätti!

Mitäs te tykkäätte? haalareissa ja takeissa on paljon muitakin värejä, mutta kuvapaljouden vuoksi en kaikkia tänne laittanut. Löytyikö suosikkeja?

kuvat: Ticket outdoor kuvapankki
 • Eppusen kaapilla
  28.7.2013 at 09:40

  Meillä oli viime talvena Ticketin haalari, ja se oli kyllä huippu! 🙂

  • Sini
   28.7.2013 at 10:52

   Se babymallin on kyllä niin kätevä pukeakin!

 • Riikka - Hunajaista
  28.7.2013 at 09:45

  Mua jotenkin häiritsee, että Ticketiltä ei oo tullu mitään uutta kuosia vaan kukilla ja tähdillä mennään edelleen…olin ihan Ticketi-fani Siirin ollessa pienemempi mutta jotenkin ei vaan sytytä enää yhtään. Puvut on hyvälaatuisia ja kestävät kulutusta ja kosteutta hyvin. Mustana toki voisin puvun vielä hankkia. 🙂 Takkipuoli näyttää paljon raikkaammalle ja uudistuneemmalle 🙂

  • Sini
   28.7.2013 at 10:53

   Joo vähän sama juttu täällä. Olisi kiva nähdä joku ihan uusikin kuosi joskus. Haalareissa nuo yksiväriset on munkin suosikkeja ja takkipuolella on ihanan kirkkaita värejä!

 • titti
  28.7.2013 at 10:04

  Mä kans katselin näitä tos aiemmin ja tykkäsin kivoista väreistä 🙂 Ticket oli kyllä meillä ainakin viime talvena erittäin loistava puku, joten voisin hyvin hankkia meille tulevaan talveen myös Ticketiä!

  • Sini
   28.7.2013 at 10:53

   Juu laadultaan nämä on kyllä tosi hyvä jos muuten malli vaan sopii. Meillä ei Eeville istunut viime vuoden alesta ostettu haalari, tuskin haalaria nyt sitten enää hänelle hankinkaan vaan 2-osaisilla mennään.

  • titti
   28.7.2013 at 11:38

   No meillä vähän sama, ettei mikään haalari enää oikein ole hyvä eikä käytännöllinen. Mut kaksiosaiset on hyviä 🙂 voi ottaa toisen osan eri kokoa!

 • Johanna
  28.7.2013 at 10:09

  Nämä postaukset on suurin syy miksi tein blogitauon jälkeen paluun tänne takaisin! Tuli ikävä näitä ulkovaatejuttuja ja kanssa bloggaajien pohdintoja siitä "mitä meille tulee jne.." :). Kiitos siis taas postauksesta. Tällä hetkellä ajattelen että meille voisi tulla haalariksi ylärivistä tuo toinen vasemmalta..

  • Sini
   28.7.2013 at 10:54

   🙂 Tervetuloa takaisin! Tuo mainitsemasi kuosi/väri on kyllä varmasti tosi likaystävällinen ja kätevä hoidossakin!

  • Johanna
   28.7.2013 at 11:35

   Kiitos :). Juuri noin ajattelin itsekin, että on käytännöllinen haalari. Viime talvena meillä oli se kukkakuvioinen, ja tykkäsin siitä kovasti käytännöllisyyden ja kuosin vuoksi! Joka talvi meillä on ollut joku Ticketin haalari..

 • Anonyymi
  28.7.2013 at 10:23

  Osaatko sanoa, onko Ticketiltä tulossa rubberia fleecellä nyt syksyllä? Jossain olin sellaista näkevinään ja kovasti meille sellaista kaivattaisiin. 🙂

  • Sini
   28.7.2013 at 10:55

   Juu kyllä sieltä ainakin noiden kuvien mukaan on tulossa, yksivärisinä ja sitten raidallisina.

 • *riikka*
  28.7.2013 at 10:54

  Yksiväriset onkin raikkaannäköisiä, samoin tuo tumma tähtikuosi, nuo tyttökuosit on kyllä aika karmeita minusta..Meillä on tasaiseen tahtiin ollut Ticketiä ja kyllä se vaan hyvin kestää. Tulevalle talvelle meillä pitäisi olla haalariasiat kunnossa, joten ehkä tähteä tulee meille takin muodossa, mikäli sellaista löytyy.

  • Sini
   28.7.2013 at 11:51

   Joo nuo yksiväriset on myös enemmän mun mieleen. jemmassa on kyllä viime vuoden aleostoksina kukkahousut ja niistä tykkään kovasti.

 • Henna
  28.7.2013 at 11:34

  Mistä sä nää kuvat löysit? Haluisin nähä kaikki 🙂 yksiväriset mun suosikkeja, jospa kokeiltad ticketiä tänä vuonna ku viime vuonna oli reima, pop ja molo 😀

 • Rea H
  28.7.2013 at 12:13

  Ihan kivoja , pitää punnita mistä haalarit lähtee. Molemmilta uupuu 🙂 Onneksi nyt aurinko paistaa täydeltä terältä joten korkeintaan iukkarit päälle 🙂

  Kiitti hyv postaus taas silti !

  • Sini
   28.7.2013 at 18:37

   Joo onneksi vielä ei näitä tarvitse käyttöön ottaa 😀

 • Oliviah
  28.7.2013 at 14:43

  Onkohan oranssia tai petroolia tulossa ollenkaan Othellona, jommankumman voisi sinne alelistalle sijoittaa. Mielestäni matta on hiukan kestävämpää käytössä kuin tuo kiiltävä. Pojalla menee ainakin alkutalven viime vuotinen Cinder, viime vuoden alesta ostin Molo Kidsin blacknavyn, joka näyttää vähän liian sopivalta ja Tiksun mustan othello Northin, jossa on ministi valkoista. Yllättäen tuo musta tuntuu näin kesän "jälkeen" kivoimmalta. Asusteet vaikuttavat uudessa mallistossa myös kivoilta,samoin tyttöjen keltainen. Ehkäpä sitä sitten tytölle, kun Molo Kids on tämän talven jälkeen pois laskuista koulun aloituksen takia.

  • Sini
   28.7.2013 at 18:40

   Sain keväällä sen paperikuvaston noista ja katsoin siitä niin kaikkia samoja värejä tulee myös mattana othellona eli oli myös oranssi ja petrooli. Itse tykkäsin myös niistä ainakin niissä kuvissa ja sitten tuo perusmusta on yksi suosikeista. Molo kidsiltä näytti tulevan tänäkin vuonna se sama black navy, se on kanssa mun mielestä nätti väri. Hurjaa ajatella, että vuoden päästä teillä mennään kouluun ja meillä eskariin!!

 • Roosa
  28.7.2013 at 15:40

  TYkkään noista keltaisista ja pinkeistä. Meille taitaa tänä vuonna tulla viimeinen haalari, viime vuonna yritin jo luopua, mutta Telman mielestä haalari on päiväkodissa kätevä pukea.

  • Sini
   28.7.2013 at 18:41

   Mä luulen, että mä en Eeville täksi talveksi enää hanki haalaria ellei sitten Molo kidsiltä tule joku tosi kiva. Se kun tuntuu olevan se paras malli Eeville, on kivan kapoista mitoitusta.

 • Jonsku - Valoisaa vaaleaa
  28.7.2013 at 17:51

  Ihan kivoilta näyttävät, varsinkin keltainen takki pinkillä vetoketjulla ja housuilla. Toivottavasti keltainen on tarpeeksi räväkkä, kuvassa näyttää vähän turhan hailakalta 🙂 Jännä että sama kukkakuosi jatkuu edelleen.

  • Sini
   28.7.2013 at 18:42

   Mä tykkään kyllä tuosta kuvan keltaisesta, haluaisin että se on sellainen kirkas joka ei yhtään taita oranssiin.

 • Woops
  28.7.2013 at 20:12

  Ylärivin toinen vasemmalta on ihana! Mutta…toissatalvena meillä oli Ticketin haalari eikä se vaan ikävä kyllä kestä kuten Molon haalarit. Ainakaan meidän tehokäyttäjällä. Oli silloin Ticketin ja Molon haalari käytössä: Ticketin vähemmällä aran värinsä takia ja siitä huolimatta haalari oli täynnä karheumaa, lenksut rikki jne. kun taas Molon haalari enemmällä käytöllä uudenveroinen kankaanosalta, vain napeissa ja heijastimissa pientä merkkiä käytöstä.

 • Anonyymi
  29.7.2013 at 07:28

  Tuo keltainen takki pinkillä vetoketjulla on herkku. Kiitos postauksesta.

  Sinuna hankkisin Eeville haalarinkin. Nyt kun hän menee hoitoon, on tytön nopeampaa ja helpompaa pukea haalari itse päälleen. Meillä 5v neiti ja vaikka hän menee kotona 2-osaisella puvulla niin hoidossa ollaan haalari todettu kätevämmäksi.

  Toppapostauksesta huolimatta aurinkoista elokuuta sinulle ja perheellesi!

  t: Adoptioäiti

 • Minttu / MAMI GO GO
  29.7.2013 at 07:36

  Moi! Blogissa HAASTE! Lähde mukaan!! http://mamigogo.bellablogit.fi/2013/07/29/a-beautiful-body-haaste/

 • -stine-*
  29.7.2013 at 15:33

  Näyttää tosi kivoilta kaikki!

 • v.believeinyourdreams
  30.7.2013 at 17:27

  Ihania poimintoja olet tehnyt! Rakastan värejä lapsella. 😀 Meillä onneksi on Ticketit valmiina jo tytölle sekä syksylle että talvelle. Toivottavasti tällä(kään) kertaa ei mene pieleen kokoveikkaukset, yleensä olen aika tarkkaan osunut oikeaan (tuurilla). ;D

  Mukavaa alkavaa elokuuta!

  t. Born Grown

Lue lisää