Best Behavior

Lilla companyyn saapui pieni erä tanskalaiselta Best Behavior merkiltä ja tilasin sieltä lapsille kivat trikoopaidat syksyksi. Katselin samalla noita merkin omia kotisivuja ja sieltä löytyi myös kivoja naistenvaatteita (myös imetysvaatteita) sekä kauniita sisustustekstiilejä. Ihastuin kovasti alimmassa kollaasissakin näkyviin pussilakanoihin, mutta harmikseni huomasin, että nettikaupasta tulee postikuluja 34e per tilaus. Laitan pienen tiedustelun heille vielä sähköpostilla noista postikuluista, mutta sillävälin täytyy toivoa, että Lillaan tulisi jatkossakin merkin tuotteita. Ainakin nämä paidat vaikuttavat tosi laadukkaalta materiaalilta ja puuvillan mukana on hieman elastania, joten uskoisin pysyvän käytössäkin hyvinä.

Best behavior on 4 henkilön omistama pieni yritys ja kaikki merkin puuvillatuotteet ovat ökö-tex sertifikoituja ja tuotteiden myynnistä lahjoitetaan osa Intialaiseen lastenkotiin nimeltä Arni.

kuvat: best behavior
Jännä nähdä käyttäytyvätkö lapsetkin nyt paremmin merkin paidat päällään?! 😀

 • *Laura*
  14.8.2013 at 19:40

  Kivan näköinen tuo värikäs kuosi! 🙂

  • Sini
   15.8.2013 at 09:39

   Eikös!Piristää päivää kivasti!

 • Hippuli
  14.8.2013 at 20:07

  Kannattaa myös tsekata pussilakanoiden koko, tanskalaisten standardimitoitus pussilakanoille on muistaakseni aika radikaalisti paljon lyhyempåå kuin meillä, joten voi olla että ne eivät riitä koko peitolle.

  • Sini
   15.8.2013 at 09:39

   Huh, hyvä kun vinkkasit! En tajunnut edes tsekata kokoa noissa ja oikeassa olit, ne ovat pienempiä kuin suomessa.

 • Tiinakaisa
  15.8.2013 at 07:39

  Niin kiva on tuo paita!

  • Sini
   15.8.2013 at 09:40

   Niin on ja vaikuttaa laadukkaalta materiaaliltakin!

Lue lisää