Ekat juoksukisat

Viime viikolla Aatu kävi osallistumassa ensimmäisiin juoksukisoihinsa! 

Tapahtui kentällä:

Kaksi innokasta juoksijaa
tallusti kohti kenttää, olimme hyvissä ajoin hakemassa jo numerolappuja
ja puoli tuntia siinä odottelimme sitten itse kisan starttausta. Tämän viikkoisia Hippo-kisoja silmällä pitäen kentälle voisi tähdätä n. 5 minuuttia ennen alkua, sillä Aatu juoksi pitkin nurmikenttää koko sen puolituntia mitä odottelimme ja olin ihan varma, ettei raukka jaksa enää itse kisassa juosta metriäkään.

Yhtäkkiä pikku sprintterin silmiin syttyi kirkas loiste ja hän huuti ja viisoi ”Pompimaan!” bongatessaan moukarihäkin ja luullessaan, että se on jättikokoinen trampoliini! No verkkohan se siinäkin on, mutta ymmärrykseen ei meinannut millään mennä, että kyseessä ei ole trampoliini. Pienet itkupotkuraivarit juuri ennen kisan alkua ja äidin lupaus, että ”juostaan eka ja isi tulee sitten sun kanssa pomppimaan” (kjäh kjäh!) ja näin kilpailija saatiin lopulta starttiviivalle…

Äiti venaili maaliviivalla ja sprintteri lähti matkaan. Aluksi kipitettiin suoraan äitiä kohti, mutta kuten kuvista näkyy, meidän pikku kilpailija päätti kesken kaiken lähteä huitelmaan ihan omille teilleen 😀 Pienen huhuilin jälkeen kisa jatkui ja kilpailija kirmasi jotain toista rataa pitkin maaliin. Kysyttäessä miten juoksu meni, Aatu kertoi juosseensa ”Toti lujaa!”

Juoksun jälkeen lupaukset oli lunastettava ja isi ja Aatu menivät pomppimaan moukarihäkkiin ( 😀 ) ja minä suunnistin Eevin kanssa tyttöjen juoksupaikalle. Eevi vanhana tekijänä juoksi tosi reippaasti koko matkan ja molemmat olivat innoissaan saamistaan palkinnoista. Eevi kertoi kyllä, että ”Ajattelin kyllä juosta niissä Hippo-kisoissa sitten vähän lujempaa”, että ilmeisesti ihan kaikkea ei noissa kesän ekoissa kisoissa vielä annettu. Tällä viikolla sitten uudestaan…

Mukavaa alkanutta viikkoa!
 • -Auroran&vaavin äiti-
  19.8.2013 at 08:19

  Mainio Aatu! 😀 Ja aika hyvä veto pistää isi pomppimaan 😉
  Voisimpa kuvitella, että meille käy samalla tavalla 2 veen kanssa, ensi viikolla olisi tarkoitus kisaura startata 😉

  • Sini
   19.8.2013 at 16:13

   Hah, joo ne oli varmasti hyvä pari siellä pomppimassa 🙂 Tsemppiä kisoihin!

 • Rea H
  19.8.2013 at 08:26

  Ihanat ja reippaat lapsukaiset siellä 🙂

  • Sini
   19.8.2013 at 16:13

   Oli ne niin innoissaan kyllä noista kisoista!

 • Sari - MrsAgatha
  19.8.2013 at 08:32

  Ihanat pikku-urheilijat! 🙂 Hyvä Aatu kun otti tilanteen rennosti, urheilua ei pidäkään ottaa liian vakavasti. 😀

  • Sini
   19.8.2013 at 16:13

   No ei niin, rennompi meininki on mukavaa!

 • -Satu-
  19.8.2013 at 08:58

  Suloiset viipottajat <3

  • Sini
   19.8.2013 at 16:13

   <3

 • Pia - Jotain tekemistä
  19.8.2013 at 09:20

  Ihana! 😀

  • Sini
   19.8.2013 at 16:14

   Eikös!

 • j.m
  19.8.2013 at 12:08

  Nää pienet kilpailijat on kyllä niin liikkiksiä 😀 Meillä ollaan kans laskettu öitä hippokisoihin jo pari viikkoa ja nyt siis enää kolme yötä! Poika 4 v. kertoi juoksevansa salamannopeasti ja voittavansa kaikki! Sitä odotellessa 😉 (ja ehkä tänä vuonna sitä Hippoakaan ei tartte enää pelätä, viime vuonna koko kisat meinasi mennä mönkään kun piti kytätä ettei se Hippo vaan tule liian lähelle)

  • Sini
   19.8.2013 at 16:14

   Eikä, ihana! Hih, eiks se motivois juoksemaan lujaa jos se hippo ajais takaa 😀

 • EBBA
  19.8.2013 at 15:40

  Hihi ihana Aatu 😀 Meilläki on torstaina ekat juoksukisat tiedossa. Jännää!

  • Sini
   19.8.2013 at 16:14

   Iik, tsemppiä!

Lue lisää