Instassa

Heippa!
Löytyykö täältä muita instagramiin koukuttuneita? Itse olin (jälleen) vähän myöhään herännyt tämän suhteen ja alussa en muistanut koko instaan mitään päivittääkän. Viimeaikoina kamera taas on jäänyt vähemmälle käytölle ja olen huomannut napsivani enemmän kuvia puhelimella, se kun kulkee aina kätevästi mukana. Jotenkin niin ihanan helppoa ja nopeaa ja ei haittaa, vaikka kuvatkin ovat vähän epätarkkoja (varsinkin näin megasuurennettuna). Meidän instasta löytyy enemmän niitä arkisia juttuja, kuvia puistoreissuilta ja päivän puuhista sekä enemmän niitä ”dagens” asuja. Meidän tunnari on @kaikkimitaolen ja kertokaa ihmeessä kommenttilaatikkoon teidänkin tunnareita jos semmoinen löytyy, tulen mielelläni kurkkaamaan!

Tässä joitain kuvia viimeajoilta tuolta instan puolelta.

 Rodinin vihreä rusetti, neidin suosikkeja!

 Molo kidsin autopaita, pikkumiehen suosikkeja!

 Molo Kidsin syksyn printtejä, sirkuskuosi on ihana!

 Molo kidsin syksyn leggarit, malli sopii tosi hyvin hoikemmallekin lapselle.

 Yhtenä päivänä testailtiin talvikamoja, Molo kidsin parker 98 vaikutti juuri sopivalta.

 Kauppoihin on ilmestynyt näitä ihania Marimekon sisustusjuttuja. Pinottavat puiset laatikot näyttivät tosi hauskoilta, nämä toisivat lastenhuoneeseen kivasti väriä. Kaupoista löytyy myös puisia palapelejä sekä värikkäitä puisia palikoita.

 Mökkireissun tunnelmia. Ihanan hiljaista.

 Muovailupuuhissa. Onko kellään muutes vinkkejä kuinka muovailuvahan saa irti vaatteista? 😀

Puistossa, littlephantin leggarit, myös yhdet suosikeista.
Tällä viikolla blogin puolella vielä kuvia uudesta rodinin mallistosta, joka ilmestyy muutaman päivän päästä sekä jossakin vaiheessa tulossa on myös kuvia tuosta Molo Kidsin ski resort kuosista ”livenä”. Vinkkaanpa vielä, että tämän viikon ajan NopsuPopsusta saa kaikkiin Molo Kidsin haalareihin vapaavalintaisen NopsuPopsun pipon kaupan päälle. Sofia teki meille ski resortin kaveriksi talviversion tuosta tupsupiposta ja siitäkin kuvia vielä myöhemmin, mutta tosiaan kaikkia pipomalleja on varmasti mahdollisuus saada myös talviversiona!

 • EBBA
  27.8.2013 at 12:10

  Me ollaankin jo kavereita Instassa 🙂 Toi Rodinin rusettikuosi on niin ihana vihreänä. Meiltä löytyy esikoiselta tuo mekko. Sopii ku nenä päähän! 🙂

  • Sini
   27.8.2013 at 19:48

   Niin ollaan 🙂 Mekkona se on varmasti myös ihana!

 • Nanna S
  27.8.2013 at 13:39

  IG on kyllä loistava sellainen matalan kynnyksen paikka, kun ei tarvitse sanoja juurikaan sovitella. Minut löytää instasta nimerkillä n4nn4s.

  • Sini
   27.8.2013 at 19:49

   Mä seuraankin sua jo, ihailen teidän kotia 🙂

 • Rea H
  27.8.2013 at 17:39

  Just ihastuin ja postasin noista Marimekoista 🙂 kurkin teitä instassa 😉

  • Sini
   27.8.2013 at 19:49

   Noi on ihania!

 • Tanja
  27.8.2013 at 17:58

  Mä yritän ja yritän sitä Instaa, mutta en vieläkään ole päässyt sisään siihen.Ja inhoan sitä puhelimen kameraa..:/. Mutta jatkan yrittämistä. Ja teidän kuulumisia on ihana lukea sieltä!

  • Sini
   27.8.2013 at 19:50

   No mut hei sä oot niin pro kuvaaja, että noiden instan kuvien laatu ehkä tökkii sulla? Mut yritä, mä kyllä seuraan! 🙂

 • Anonyymi
  27.8.2013 at 18:40

  Ohi aiheen, mutta olen miettinyt miksi puhut aina Eevistä "hoikempana lapsena"? Ensinnäkin Eevi näyttää täysin normaalipainoiselta lapselta. Toiseksi vierasta jatkuvaa lapsen painon kommentointia, vaikkakin noin rivien välissä. Pojan koosta ei koskaan olekaan kommentteja…

  • Sini
   27.8.2013 at 19:55

   Heippa! Harmi, että olet saanut tuollaisen käsityksen. Totta, Eevi on ihan normaalipainoinen, mutta rakenteeltaan siro ja yleensä ongelmana on ollut löytää housuja ja legginssejä, jotka pysyisivät jalassa. Ja varsinkin jos niissä ei ole säätöä. En siis tiedä onko mallit housuissa vain isoja, mutta tuolla halusin enemmänkin vinkata muille, että kyseiset housut pysyvät hoikemmankin (ei laihan!) lapsen jalassa. En koe itse tuota sanaa painon arvostelemiseksi, en vain tiedä miten muuten asian ilmaisin, sillä tosiaan useimmat ilman kiristystä olevat housut eivät pysy ylhäällä. Ja hoikempi vertaus ei todellakaan liity poikaani mitenkään, en siis vertaa heitä keskenään vaan yleensä rakenteeltaan hoikempiin lapsiin. Hoikka sanan miellän ihan eri asiaksi kuin laiha sanan.

 • Henna
  29.8.2013 at 11:01

  Ihana tuo parka 🙂 Taitaa olla vanhempaa mallia? vai enkö oo vaan huomannu sitä..

  • Sini
   30.8.2013 at 10:26

   Juu tuo on viime vuoden mallia, mutta samaa parkatakkia löytyy tänäkin vuonna mallistosta!

Lue lisää