Niitti clutch

Mukanani on viime aikoina keikkinut kiva konjakinvärinen niitticlutch jonka ostin joskus hyvällä alella Campadrelta. Laukku on ihanan pehmeää nahkaa ja sellainen sopivan lötkö ja huoleton ja sopii yhteen melko monen asunkin kanssa. Itsellä harvemmin tarvetta on millekään kovin juhlaville laukuille, enemmänkin tällaisille rennoille ja tässä on myös sopivasti kokoa, että mahtuu kaikki tarpeellinen mukaan. Laukku on merkiltään by Burin, itse merkistä minulla ei ole enempää kokemusta tai tietoa, mutta merkin kotisivuilta bongasin laukkujen lisäksi aika kivännäköisiä nahkakenkiä.

// Benetton // Vero Moda // Crocs // byBurin //
Tuossa jonkin aika kirjoittelin, että kaikista ennakkoluuloista huolimatta vaatekaappiini on päätynyt myös yksi jumpsuit. Itseasiassa tämän ostin jo viime kesän lopusta alesta, mutta käyttöä sille ei ole tulut vasta kuin tänä vuonna. Pelkällä jumpsuitilla oloni koin kyllä vähän alastomaksi ja sen kanssa (kodin ulkopuolella) olen pitänyt benettonin superohuita trikoojakkuja. Näitä ostin kaksin kappalein joskus 3 vuotta sitten benettonin loppualesta -70% hintaan ja tämä beige sekä toinen musta ovat yhdet suosikeistani omassa vaatekaapissani. Vieläköhän merkiltä löytyy vastaavia, olisi kiva saada vielä joku uusi väri syksyksi?

// Only // Vila // h&m // Vagabond // byBurin //

Tässä sama laukku vielä hieman tummemman asun kanssa. Kuvat napattu kesällä eräänä ”lapsivapaana iltana” kun olimme mieheni kanssa kaksistaan liikenteessä. Itse kuvauspaikka ei tosin osoittautunut kovin otolliseksi, sillä kimppuuni hyökkäsi joku hillitön ötökkäparvi ja kuvien ottaminen jäi siihen 😀 Nuo kuvissa olevat h&m:n nilkkapituiset slim farkut ovat osoittautuneet tosi hyväksi ostokseksi. Jossain valossa näyttävät nimittäin ihan nahkahousuilta, mutta semmoisia oikeita nahkapöksyjäni en jotenkin päälleni osaisi kuvitella, joten nämä ovat hyvä korvike.

 • Melina / Minishow
  15.8.2013 at 18:10

  Nyt sulla on toi jumpsuit päällä, ja näyttää huikeen hyvältä! Niin kuin nää muutkin asut sulla!

  • Sini
   19.8.2013 at 16:12

   Kiitos!joo ihmeen mukava tuo jumppis kyllä lopulta on!

 • Rea H
  15.8.2013 at 18:49

  Mikä tyyli lyyli , juuri kaivoin oman saman muotoisen laukun esille , josko laitan sen viikonlopun rientoihin :)) Toi malli on kaunis!!

  • Sini
   19.8.2013 at 16:12

   Katoinkin instasta, että sitä oltiin viihteellä 🙂

 • Willa Foxin Satu
  15.8.2013 at 19:52

  Tosi ihanan näköinen tuo jumpsuit! Ja laukku kanssa. 🙂

  • Sini
   19.8.2013 at 16:12

   Kiitos!

Lue lisää