Syksyn sävyjä

Jassun tavoin myös minä rakastan syksyä, ehdottomasti paras aika vuodesta! Ihaninta on kun ilma on yhtäaikaa kirpeä ja lämmin ja ulkona tarkenee vielä neuletakilla tai hupparilla. Kun aurinko lämmittää poskia ja kun ulkoilun jälkeen on oikeasti virkistynyt olo. Syksyn lähestyessä myös ne kaikki murretut ja luonnonläheiset sävyt alkavat taas näyttää kivoilta. Ruskean eri sävyt ydistettynä keltaiseen ja oranssiin, niitä löytyykin nyt taas melkein jokaisesta mallistosta!

Tässä lapsukaisten kaapista jo hieman syksyä, Aatun settistä huppari ja takki onkin ollut käytössä jo keväällä ja Eevin asu on löytö huutiksesta. Bisgaardin konjakinväriset saappaat ovat uskomattoman pehmeää nahkaa ja melkeinpä toivoisin, että itselläni olisi samanlaiset!

Mini Rodinin safarikuosi on ollut yksi lemppareistani ja takin ostin aikoinaan alesta jo jemmaan. Tämä kuva on napattu jo keväällä, edelleen tykkään tuosta takista sekä hupparista todella paljon ja onneksi molemmat mahtuvat vielä nyt syksylläkin.

Viininpunainen saapuu syksyllä aina rytinällä naistenmallistoihin, mutta hiukan pienemmällä volyymilla lapsille. Ainakin noita kuvissa näkyviä raitoja löytyy popin uutuuksista. Cubukselta ostamani ohut neule on päässyt jo muutaman kerran päälle, hiukan pettynyt kyllä olen materiaaliin joka nypyyntyy tosi äkkiä, mutta toisaalta niin edullisella hinnalla en kovin paljoa paidalta odottanutkaan. Aikaisemmin en ole koskaan pitänyt viininpunaisesta ja päätin ostaa kokeeksi yhden edullisen paidan, ei harmittaisi niin paljoa mikäli en kokisikaan väriä omakseni. Viininpunanen on kuitenki aika helppo yhdistää monen värin kanssa ja täytyy ehdottomasti katsella syksyn mallistoista vielä joku vähän enemmän käyttöä kestävä yksilö.

Paljon murettuja ja maanläheisiä sävyjä löytyy tulevasta Pomp de Luxin syysmallistosta, joka julkaistaan siis 26.8. Näyttääpä tuollakin vilahtavan vähän myös viininpunaista ja paljon okraa. Näitä pääsenkin hypistelemään syyskuussa livenä kun pidän ensimmäiset pompin kutsuni.

Olettekos te jo varanneet kutsuja? Ja löytyykö muita syysihmisiä?

 • Tessa
  10.8.2013 at 13:30

  Vitsit miten ihanan näkönen vaatetus söpöllä pojalla! Sopii ihan älyttömän hyvin nuo värit! Meillä oli haalari ja takki safaria, mutta möin ne pois keväällä, kun en osannut meijän vaaleilla lapsilla käyttää. Samoin keltanen Pico sai Sisun näyttämään ihan sairaalta;D

  • Sini
   13.8.2013 at 10:46

   Kiitos! Mä tykkään tuosta safarista tosi paljon. Keltainen takki meni meiltäkin eteenpäin jo..

 • titti
  10.8.2013 at 18:19

  Kivoja asuja ja kauniita sävyjä 🙂 Mä innostuin tosta viininpunaisesta ja ocrasta ja po.pilta niitä meille tulikin 🙂 Tosi kivoja ja loppuviimein aika unisex sävyjä!

  • Sini
   13.8.2013 at 10:47

   Popilla olikin kivoja juttuja syksyyn, se viininpunainen raitasetti on tosi nätti!

 • Willa Foxin Satu
  10.8.2013 at 21:12

  Todella kauniit syksyiset setit olet koonnut, ihanat etenkin nuo saappaat. 🙂 Mulla on myös jo Pompin kutsut varattuna, heti elokuun loppuun. 🙂

  • Sini
   13.8.2013 at 10:47

   Saappaat on mustakin ihanat!Mukavia kutsuja sinne!

 • Jadore
  11.8.2013 at 14:38

  Syksy näyttää aika houkuttelevalta. 🙂

  • Sini
   13.8.2013 at 10:47

   🙂

 • -Jassu-
  11.8.2013 at 21:34

  Jep jep, syksyihmisiä ollaan! 😉

  Onpa hauska tuo karvaliivisetti! Ruskea onkin mun lemppari väri syksyyn, vuodesta toiseen.

  • Sini
   13.8.2013 at 10:48

   Mulla on beige ja ruskea kanssa suosikkeja syksyllä!

Lue lisää