Taupe it is!

Viime kerralla asukollaasissa oli melko synkkiä sävyjä, mustan lisäksi pidän kyllä paljon myös beigestä ja ruskeasta ja kokosin tähän toiseen kollaasiin taupen sävyisiä suosikkeja Fashionstoren valikoimista. Kollaasissa olevat laukut ovat kaikki nahkaa, guessiltä löytyy myös siis muitakin kuin keinonahkaisia asusteita ja itselläni on ainakin ihan hyviä kokemuksia näistä merkin nahkaisista tuotteista. Tänään saa lisäksi Fashionstorelta 20% alennusta koodilla 95688672, mikäli tarvetta on vielä vaikkapa uusille aurinkolaseille, niin kannattaa tsekata tuolta Ray-Banin valikoima! Kollaasin yhdet suosikit ovat omasta mielestäni nuo pitsiset tennarit, aika ihana vai mitä?

1. Liu Jo takki // 2. Ray-Ban aurinkolasit // 3. Guess pipo // 4. Liu Jo huivi // 5. Liu Jo takki //
6. Guess large zip // 7. Guess clutch // 8. Guess shopper bag // 9. Guess crossbody flap //
10. Guess medium hobo // 11. Guess tennarit // 12. Guess Vespa gold // 13. Guess Vespa rosegold //
14. Guess mini phantom

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

 • Rea H
  31.8.2013 at 10:38

  Ihania !! Millä sä teet näin hienoja kuvakollaaseja ?

  • Sini
   31.8.2013 at 14:54

   Eikös 😉 Teen ihan picasalla ja photoscapella nuo.

 • Melina / Minishow
  31.8.2013 at 17:32

  Kiitti vinkistä! (vai pitäiskö ennemmin harmitella, koska lompakko tyhjeni aika roimasti ://)

  • Sini
   31.8.2013 at 18:40

   Eipä kestä! Voi, mitä sä tilasit?

 • Pikku hiiri
  31.8.2013 at 18:00

  Noi Guessin laukut on tosi kivannäköisiä. Tämä onkin yksi mun lempiväreistä! Täytyy varmaan palkita itsensä jotenkin uurastuksesta syyskuun lopussa. Oletko muuten saanut sitä Guessin nuden väristä laukkua (Fashionstoresta) mitenkään pysymään puhtaana?

  • Sini
   31.8.2013 at 18:42

   No ehdottomasti palkitset! Itseään on hyvä hemmotella välillä 🙂 En ole tehnyt laukulle vielä mitään, pelkään että onnistun vain levittämään ne tahrat 🙁 Onneksi ne ovat siellä toisella puolella niin eivät hyppää niin silmään, mutta pitäisi kyllä koittaa joku keino keksiä niihin!

Lue lisää