Ti-Ti Nallen talossa

Terkkuja Ti-Ti Nallen talosta, missä kävimme kyllä jo muutama viikko sitten. Talohan sijaitsee Ikaalisissa ja on meiltä ihan kohtuullisen ajomatkan päässä, joten ihan päiväreissuna ollaan nämä vierailut aina tehty. Viime vuonna emme muistaakseni käyneet ollenkaan ja Eevillä on ehkä nyt jo se ”pahin” Ti-Ti Nalle innostus mennyt ohi, mutta Aatu tykkää meillä niistä nalleista kovasti. Ajattelimme, että ehkäpä vielä yksi kerta käydään moikkaamassa ja sitten varmaan piisaa 🙂 Vähän sama juttu muutes oli muumimaan kanssa, olemme käyneet siellä nyt kolmena kesänä peräkkäin ja ehkä sekin alkaa olla jo nähtynä. Muumijutuista voin kirjoitella myöhemmin vielä lisää..

Talo oli pysynyt aika samanlaisena kuin mitä muistinkin, joitain pieniä uusia juttuja oli tullut lisää, tai sitten emme viime kerralla niitä vain huomanneet 😀 Meidän vierailupäivänä tuolla ei mitenkään älyttömästi ollut porukkaa ja puuhahuoneissakin sai touhuja suht rauhassa. Aatu taisi tykätä eniten maalaamisesta ja nikkaroinnista, kumman keskittyneesti ja rauhassa maalasikin tauluaan. Ajattelin kyllä, että räiskisi vaan menemään värejä mihin sattuu, mutta ei 🙂

Talossa oli taas joitain esityksiä ja pihalla sai käydä ruokkimassa lampaita yhdessä nallejen kanssa. Lopussa suuntasimme vielä talon kellarissa olevaan kahvilaa ja siellä temppuradalla lapset olisivat viihtyneet varmasti monta tuntia. Ti-Ti Nallen talo on mielestäni ihan kiva paikka käydä ja sijaitsee kauniissa ympäristössä järven rannalla. Mikäli kauempaa tulee, vieressä on Ikaalisten kylpylä jonka hotellissa voi kätevästi yöpyä. Olen joskus kauan sitten ollut tuolla kylpylässä, mutta en enää kyllä muista millainen se oli.

Nalleja piti halata ainakin sata kertaa ja Aatu olisi ollut innokkaana menossa lavalle myös esiintymään heidän kanssaan. En tiedä mistä nuo Ti-Ti Nallet ovat hänelle niin tärkeiksi tulleet, itse ohjelmia ei ole katsonut juuri ollenkaan, mutta unileluksi ei nykyään kelpaa mikään muu kuin joku nalleista.

Jonkimoista yhteiskuvaa koitin myös saada aikaiseksi, mutta harvemminhan ne onnistuvat. Toinen karkaa ja toinen seisoo sormi suussa ja itse pyörin jossain taustalla. Noh, näillä mennään 🙂

 • La Petite Princesse
  13.8.2013 at 17:04

  Aivan ihanat paidat ipanoilla <3

  • Sini
   13.8.2013 at 18:42

   Kiitos, henkkamaukan kesämallistosta 🙂

 • *Laura*
  13.8.2013 at 18:11

  Ihan paras yhteiskuva! 🙂

  • Sini
   13.8.2013 at 18:42

   Tsih, tommosia ne on aina 😀

 • Anonyymi
  13.8.2013 at 18:15

  Mistä nuo ihanat paidat on? Mä haluun kans meiän muksuille 🙂

  • Sini
   13.8.2013 at 18:43

   Nuo on h&m:n kesämallistosta sieltä tyttöjen puolelta. Napeissa on vähän pinkkiä lankaa, mutta malli on muuten ihan unisex ja hyvin menee Aatullakin 🙂 Oli myös edulliset, neuleet maksoivat muistaakseni 9,90e.

 • Mari
  13.8.2013 at 18:34

  Sulla on kyllä niin suloiset lapset ja aina nätisti puettuna :).

  • Sini
   13.8.2013 at 18:44

   Voi kiitos <3

 • -Satu-
  13.8.2013 at 21:03

  Ti-Ti Nallen talo olisi varmasti meidänkin lapsukaisten mieleen. Täytyi heti googlettaa kuinka pitkä matka täältä olisi sinne. Monta sataa kilomertriä. Miten täältä voikaan olla pitkä matka kaikkialle? 😀

  • Sini
   15.8.2013 at 09:41

   Voi höh! Musta tuntuu kyllä kanssa, että täältä on aina niin pitkä matka joka paikkaan.

Lue lisää