@Vaasa

Vähän perästä laahaavat nämä minun postaukseni, mutta viime kuussa kävimme muutaman päivän kyläilyreissulla Vaasassa serkkujen luona. Mennessä vielä ilma oli todella viileä, mutta onneksi seuraavat päivät olivatkin sitten varsinaisia hellepäiviä ja suurimman osan ajasta taisimmekin olla pihalla. Lapset olivat tietysti innoissaan kun tykkäävät serkuista kovasti, he kun ovat jo hiukan vanhempia ja varsinkin Eeville serkku on varsinainen idoli. Kovaksi hitiksi nousi myös SingStar peli, jossa Eevi oli elementissään Antti Tuiskun biisin tahdissa ja sitten porukalla pelasimme mm. melko haastavaa tanssipeliä, jossa minä en pärjännyt yhtään 🙂


Yhtenä päivänä suuntasimme koko sakki Wasalandiaan. Omasta käynnistä olikin aikaa varmaan se 20 vuotta, mutta ei se paikka ollut siitä kovinkaan paljon muuttunut. Tuollaisille pienemmille siellä kyllä oli laitteita ihan kivasti, että meidän muksut saivat aikansa kulumaan hyvin, mutta hiukan isommille lapsille siellä ei kovinkaan monta ”hurjaa” laitetta ole. Pääsymaksukin tosin on edullinen verrattuna niihin muihin isompiin huvipuistoihin, ranneke maksoi 16 euroa ja sillä pääsi kaikkiin laitteisiin. Erillistä pääsymaksua ei tosin ole vaan myös vanhemmat joutuivat myös ostamaan rannekkeen, itse jossain tilapäisessä mielenhäiriössä menin Viikinkilaivaan ja muistin taas siellä istuessa miksi en noissa laitteissa enää käy…hyi kamala! Tukkijoki oli kyllä ihan hauska, se oli se oma suosikkilaite pienenäkin.


Tuona päivänä puistossa oli aika vähän porukkaa ja juurikaan ei jonotella tarvinut. Vuoristorata ja tukkijoki olivat einoat, johon oli hiukan pidempi jono. Aatu tykkäsi eniten sellaisesta robotista, jonka sisälle sai mennä istumaan, siellä olisi varmasti viihtynyt vaikka koko päivän.

Eevi taas on melkoinen hurjapää noissa huvipuistoissa ja menisi ihan jokaiseen laitteeseen. Itku tuli kun isoon viikinkilaivaan ei päässyt, mutta siellä tivolissa oli myös siinä sekä siinä vapaapudotuksessa ja kivaa kuulemma oli.

  Puistoreissu osui Aatun päiväuniaikaan ja loppuajasta herran ilme oli tällainen: booooriiiing!

Yksi päivä oli todella kuuma ja mikäs sen hauskempaa kuin olla vesisotaa! Kokoonpanolla tytöt vs. pojat saimme kunnon pelit pystyyn ja mukavan virkistyksen ennen ajomatkaa kotiin 🙂 Mukana kotiin tuotiin iso laatikollinen serkun vanhoja barbeja ja niillä on nyt sitten leikittykin ahkerasti.

Yhtenä päivänä pyörähdimme myös kaupoilla ja sieltä mukaan tarttui jo hiukan syksyisempiä sävyjä Cubukselta ja popilta sekä itselle huppari peakin alesta.

Huppari in action via instagram.
Koitan jossain vaiheessa kirjoitella parista muustakin viime aikoina tehdystä reissusta ja voisin myös postailla noista mini rodinin uuden malliston vaatteista joku päivä. Rusetit ja pingut olivat mielestäni tosi ihania livenäkin!
 • Nikka
  8.8.2013 at 10:07

  Minulla taitaa olla kymmenen vuotta edellisestä Wasalandia käynnistä. Mutta kiva kuulla, että pienille lapsille siellä voisikin olla puuhaa, joten täytyypä laittaa käyntilistalle. Jos nyt tänä kesänä enää ehtii…

  Me käytiin maanantaina Vaasan lähellä Stundardissa. On tosi idyllinen paikka ja lapsillekin riitti mielenkiintoisia juttuja.

  Siitä täällä tunnelmaa näkyvissä:
  http://sopivasekoituskaikkea.blogspot.fi/2013/08/hiukan-erilainen-huvipuisto-stundars.html

 • Sari - MrsAgatha
  8.8.2013 at 11:36

  Kivoja kesäkuvia! 🙂 Mäkin olen käynyt joskus lähemmäs 20 vuotta sitten Wasalandiassa, oli ihan kiva paikka jos oikein muistan. 🙂
  Muuten kiva tää blogin vähän uudistunut ulkonäkö ja uusi banneri! 🙂

Lue lisää