Yllättävät suosikit

Nyt kun näitä tulevia molo kidsin toppamallistoja on tullut katseltua useammassa paikassa, löytyi haalareista aika yllättävät suosikit! Olen aina ollut yksiväristen ulkovaatteiden ystävä, mutta joku näissä Molo kidsin printtihaalareissa kovasti viehättää. Olin heti ensi näkemästä sitä mieltä, että nämä ovat hienot, mutta en ihan tiennyt olisiko kuitenkaan meidän juttu. Näin tuossa eilen muutaman sovituskuvan tuosta ski resort kuosista ja haalari näytti siinä kyllä niin mageelta, että kyseinen kuosi nousikin omaksi suosikikseni näistä haalareista. Tuohon kuosiin on helppo yhdistää aika monenvärisiä asusteita, ehkä parhaiten sopii mielestäni oranssi ja sininen.

Kollaaseihin poimin kuvat Babyshopin sivuilta, sinne oli sopivasti saapunut myös asusteita Ticketilta ja esimerkiksi noita suosittuja tähtipipoja löytyy useammassa värissä.


Molo kids haalari // Ticket neulepipo // Ticket tähtipipo // Ticket ribbipipo // Molo kids pipo // Molo kids tupsupipo // Moonboots talvikengät // Molo kids printtirukkaset // Molo kids oranssit rukkaset // Mini A Ture rukkaset

Pupukuosi on jäänyt vähän kummittelemaan mieleen, sillä se näytti niin hienolta siinä pressikuvassa pienen tytön päällä. Aluksi mietin, että kuosi sopii paremmin juuri pienemmille lapsille, mutta nyt voisin hyvin kuvitella molemmilla lapsilla nuo printtikuosit. Tähän yhdistäisin asusteihin pinkkiä ja tuota pohjavärissä olevaa turkoosia, ainakin olisi väriä tulevaan synkkään talveen!

Molo Kids haalari // Ticket palmikkopipo // ticket tähtipipo // Molo kids raitapipo // Molo kids tupsupipo // Moonboots talvikengät // Molo kids turkoosit rukkaset // Molo kids siniset rukkaset // UGG talvikengät 

( postaus sisältää mainoslinkkejä)

Syksystäkään ei onneksi puutu väriä, siitä pitää huolen tämä rainbow kuosinen takki ja keltaiset asusteet. Aika niukkaa kyllä on tuo mitoitus näissä, takki on koko 104 ja ihan pidettävä ja housut koko 98 ja juuri nyt syksyn menevät. Täällä ainakin kelit vaihtelevat todella paljon, eilen oli 22 astetta ja todella lämmin ja aamulla taas sai vetää pipoa päähän ja hanskoja käteen, brrrr!

 • Anonyymi
  17.8.2013 at 11:33

  Mä olenkurkkua myöten täynnä kun kaikki hehkuttaa molon baatteita. Meillä kokemusta kahdesta ja materiaali haalarissamihan liian kestöämätöntä, eli heti polvet sen näköiset kun olisimjo vuoden vanha. Samoin heijastintarrat kanssa kukuvat eli hinta ja laatu ei mieleatäni kyllä kohdannet, tähtikuviokin kyllästyttää vaateissa ja sisustuksessa jo niin.

  Lilli

  • Sini
   17.8.2013 at 12:05

   Harmi kuulla, että et ole ollut tyytyväinen. Meillä on ollut 4 merkin toppahaalaria ja kaikki ovat kestäneet käytössä todella hyvin. Viime vuonna molemmilla oli ne tummanharmaat ja uudenveroisina lähtivät eteenpäin, tosin runsaan lumen vuoksi niitä ei tarvinut pestä kuin kerran käytön päätteeksi. Täällä ehkä haalarit joutuvat vähemmälle kulutukselle, sillä lunta on yleensä tosi paljon, mutta ainakaan jäisessä pulkkamäessäkään ei kankaaseen tullut kulumaa. Onneksi merkkejä löytyy monia muitakin ja kaikille varmasti jotain 🙂

 • N☆
  17.8.2013 at 11:48

  Ihanat syksyvaatteet! Väriä ei kyllä puutu 🙂

  • Sini
   17.8.2013 at 12:05

   Itse innostuin vasta nyt tuota rainbow-kuosista, tosi kiva!

 • Anonyymi
  17.8.2013 at 12:29

  oliko maksettu mainos, että onko nämä teille tulossa ilmaiseksi? 😉

  • Sini
   17.8.2013 at 13:32

   Heippa! Osaan kyllä edelleen mielipiteeni muodostaa ilman maksuakin eli ei, haalareita emme ole mistään ilmaiseksi saamassa 🙂 Yhtenä vuonna saimme kyllä molo kidsilta takin, mutta tänä vuonna en tiedä lähettävätkö testiin mitään. Riemusta kiljuen nämä kyllä ottaisin vastaan, ei sen puoleen. Tekstissä mainitaankin, että sisältää mainoslinkin ja se viittaa tuohon babyshoppiin.

  • Anonyymi
   17.8.2013 at 17:36

   ok, sori! Mä luulin, että se mainoslinkki tarkoittaa että teille on sponssattu nuo, siksi ajattelin varmistaa, niin on aidompi tuo arvio myös 🙂 Kiitos rehellisestä vastauksesta!

  • Sini
   19.8.2013 at 16:15

   Nuu nou hätä 🙂 Pahoittelut jos olin epäselvästi ilmaissut tuon!

 • Oliviah
  17.8.2013 at 13:15

  Kävin tänään Metsolassa hypistelemässä livenä näitä ja nuo printit on kyllä livenä vielä hienompia kuin kuvissa. Voisin hyvin kuvitella meille tuon Ski Resortin. Kangas oli tuossa mielestäni liukaspintaisempaa kuin yksivärissä. Todennäköisesti mennään kuitenkin jemmoilla alennusmyynteihin asti, jospa siihen mennessä kuulisi jo kommentteja materiaalin kestävyydestä näiden kuosillisten osalta. Puputkin olivat todella söpöjä ja olisi kohta 6-v:kin ottanut vaikka haalarin, kunhan olisi pupukuosia saanut.

  Molo Kidsin asuste mallistokin oli tänä vuonna tosi onnistunut. Ostin meidän black navy haalarin kaveriksi irokeesi neulepipon, joka oli tosi makean näköinen päässä. Toivottavasti tuo haalari nyt sitten menee ainakin alkutalven, kun 104 cm haalari ja viime viikon 3-v pituus 101 cm ei kuulosta kovin hyvältä yhdistelmältä. Tiksun oranssi ja petroolinturkoosi olivat myös hienoja livenä, yllättäen tykkäsin enemmän kiiltäväpintaisista versioista. Molo Kidsin oranssi taas oli mielestäni sellainen auringossa haalistuneen näköinen eli ei sitä meille ainakaan.

  • Sini
   17.8.2013 at 15:00

   Kiva kuulla, että livenäkin nuo vakuuttivat! Ainakin nissä farkkukuosissa vk-vaatteissa myös kangas on semmoista liukkaampaa kuin muissa, toivottavasti on kuitenkin yhtä kestävää.

   Toivotaan, että haalari mahtuu vielä teille, meillä noissa on aina ekana hihat jääneet lyhyiksi. Noita molempia tiksun värejä ihastelin kanssa malliston kuvissa, olen yleensä tykännyt itse enemmän niistä mattapintaisista, mutta täytyisi kyllä nähdä livenä nuokin. Harmi jos tuo molo kidsin oranssi ei olekaan sellainen kirkas kuin mitä kuvista ajattelin 🙁

 • Anonyymi
  17.8.2013 at 13:19

  Oliko se jossain blogissa niitä sovituskuvia

 • Anonyymi
  17.8.2013 at 13:20

  Edellinen jatkaa: siis painin saman probeelman kanssa kuosihaalarin suhteen…:)

  • Sini
   17.8.2013 at 15:01

   Moikka! Se oli valitettavasti facebookissa yhdessä suljetussa ryhmässä. Jos noita livenä näen niin voin napata kuvan myös tännekin!

 • anna
  17.8.2013 at 14:25

  tuo pupukuosi on kyllä yllättävän kiva, kun olen sen nyt useamman kerran nähnyt. Vai onkohan liian levoton kuitenkin, vielä ei osaa päättää 🙂

  • Sini
   17.8.2013 at 15:01

   Se on vähän siinä ja siinä. Yksiväristen asusteiden kanssa varmasti tosi kiva!

 • Anonyymi
  17.8.2013 at 14:27

  Tuo kanikuosi on aivan ihana! Harmi vaan, että on aika kalliinpuoleinen. Tulispa joku alennusprosenttikamppis 🙂

  • Sini
   17.8.2013 at 15:02

   Joo nuo printit on vähän kalliimpia, mutta ainakin aikaisempina vuosina ennen toppakelejä on noita koodejakin jo tullut jakoon!

 • Anonyymi
  17.8.2013 at 15:21

  Heh, mä täällä jo kovasti elättelin toiveita että nuo Molon kuosit olisivat useimpien mielestä ihan horror ja olisin sitten napannut meille tytölle hyvällä alella pupuhaalarin 😉 Saa katsoa jos ovatkin kovasti haluttuja ja aleen ei jää mitään… Meillä on niin hyvät jemmat toppaa, etten täydellä hintaa kykene millään ostamaan

  • Sini
   17.8.2013 at 16:14

   Joo sitähän ei tiedä, että uppooaako kuinka moneen nuo printit ja sitten, että paljonko jämyt ovat uskaltaneet ottaa niitä myyntiin. Toivottavasti aleenkin kuitenkin jäisi vielä jotain, tosin ainakin edellisvuosina aika huonosti just niitä tarvitsemia kokoja löytyi.

 • titti
  17.8.2013 at 15:48

  Mä tykästyin kans tohon pupukuosiin, mutta hiihtohissit ei sytytä (vielä). Mä oon niin haltioissaan rainbowsta, että luulen sen kuosin tulevan korvista ulos tammikuuhun mennessä 😀 Ennen en tykännyt siitäkään, mut nyt oon lämmennyt 🙂
  Meillä on muuten kans molon vaatteet säilynyt ihan priimana ja parhaan mallinen haalari hoikalle lapselle.

  Onpa hurjan pientä kokoa noi vk-kamat! Mä katselin et talven takit ja housut (castor ja pollux) taitaa olla kans aika naftia.

  • Sini
   17.8.2013 at 16:15

   Ai suhun ei hissit vielä iskenyt 🙂 No täsä on monta kuukautta vielä aikaa muuttaa mieltään 😀 Ja sama meillä, ei ole saatu käytössä kulumaan noita ja nuo vk housutkin on mun mielestä tosi kestäviä ja kivan mallisia!

 • - M -
  17.8.2013 at 16:27

  Kiva välikausisetti Aatulla! Mä voisin kuvitella isommalle pojalle ski resortista housut tai takin ja sitten toinen osa yksivärinen. Jotenkin en pysty kuvittelemaan kuosia omalle 3 v:lle. Tosin voi olla, että pienen totuttelun jälkeen mieli muuttuu. Sovituskuvia olisi tosiaan hauska nähdä.

  • Sini
   18.8.2013 at 19:01

   varmasti toimisi kivasti kanssa yhdistettynä yksiväriseen, jotenkin ne seeprahousutkin oli hauskat just yksivärien takin kanssa!

 • Anonyymi
  17.8.2013 at 17:32

  mä tilasin meidän 4 v pojalle heti ekojen joukossa tuon skiresort-haalarin. kuvissa oli jo ihana, mutta luonnossa nyt kotona aivan YYYBER magee!Iloinen olen vaan, jos muut eivät tykkää, niin ei tuu kaikilla vastaan. Meillä sitä kuosia rakastetaan, sekä äiti että poika ja lumisessa talvessa puku on aivan nappi :-). ja Molon haalareita ollut ennenkin meillä ja kestävät hyvin superkulutusta.
  -werkun äiti-

  • Sini
   18.8.2013 at 19:01

   Kääk, tämä sun kommentti vaan pahensi mun kuumetta tuon ski resortin osalta. Kiva kuulla, että on tosiaan livenäkin tosi ihana!

 • Anonyymi
  17.8.2013 at 18:38

  Viime keväiset Molot olivat pettymys. Niin meillä kuin kavereillakin on hajonneet jo parin viikon käytön jälkeen (silloin keväällä), osa reklattu ja rahat saatu takaisin 🙁 Kyllä harmitti. Etenkin tuo Rainbow oli haalarina aivan ihana, mutta hajosi käsiin. toppahaalarit ovat kestäneet ihan ok. Mutta viime keväisen seurauksena on toppakamat muuta merkkiä (tällä kertaa PoPia).

  Printtikuosit ovat piristäviä, kiva kun on välillä jotain uutta.

  • *Laura*
   17.8.2013 at 19:25

   Harmi kuulla että Rainbow viime keväältä oli laatupettymys – meillä kun on se nyt syksyksi. :/

   Kivat kollaasit Sini olet tehnyt!

  • Sini
   18.8.2013 at 19:02

   Voi ei!Meillä on kanssa se denim vk-haalari nyt syksyyn, toivottavasti kestää kovaa käyttöä kun tulee meillä hoitoon käyttöön.

  • Sini
   18.8.2013 at 19:03

   Toivottavasti Laura teidän oma kestää!Ja kiitti!

 • Sanni
  17.8.2013 at 20:18

  Minä tykkään tuosta pupusta, ehkä… 5v. neiti fanittaa ihan täysillä, mutta itse mietin, onto siinä kuitenkin jotain liikaa. Mutta luultavasti meille tulee pupuhaalari tai sitten se Molon mintunvärinen. Onneksi on vielä aikaa miettiä.

  • Sini
   18.8.2013 at 19:03

   Mulla on ihan samat suosikit, molemmat on niin kivoja!

 • Henna
  18.8.2013 at 06:33

  Mä oon ihan sekasin tässä talvivaateviidakossa, en osaa päättää 😀 ja sit taas pitäs olla nopee et saa sen minkä haluu… tuskin moloa, se oli viime talvena, ehkä hieman liian kapee meijän pojalle. Ticketiä mietin.. pitäs lähtee kaupoille. Onkohan lastenvaateliikkeissä jo topat esillä? Ois kiva päästä sovittelee.. mut ihan mielelläni ostasin kyllä käytetynkii 🙂

  • Sini
   18.8.2013 at 19:04

   Ticketit taitaa olla vasta tulossa, tai ei varmaan ihan kaikki ole esillä. Kuvaston perusteella se oranssi ja petrooli näytti kivoilta!

 • Piipa
  18.8.2013 at 08:50

  Talvivaatteita myös täällä pähkäillään, hankittuna ei ole kuin nuo ticketin tähtipipo harmaana ja sinisenä, ne on ihanat!

  • Sini
   18.8.2013 at 19:04

   Ne on kyllä kivat, meillä on se viime vuotinen sinipunainen!

 • j.m
  18.8.2013 at 09:38

  Mie olin kans eka että yäk, ei nappaa yhtään nuo printit, mutta nyt mitä enemmän niitä katselen, niin sitä enemmän alkaa kiinnostaa 🙂 Etenkin tuo ski resort sopisi meidän pojalle varmasti tosi hyvin! Mutta nuo pitää kyllä päästä livenä näkemään, niin kuin aina nuo molon värit saattaa olla ihan erilaiset livenä mitä kuvissa. Meillä oli viime talvena ekaa kertaa molon toppahaalarit ja olin kyllä tyytyväinen. Parasta se, että viime talvena haalari oli himpun reilu, mutta ei käytössä haitannut yhtään kun materiaali on semmoista notkeaa ja malli kapea, ja sama haalari menee tänä talvena vähintään alkutalven, riippuen miten paljon poika nyt kasvaa 🙂

  Ja harmi ettei tuosta ticketin tähtipiposta ollut nyt sitä samaa sinipunaista mikä oli viime vuonna, ainakaan babyshopissa ei ollut. Vai onko tietoa, onko sitä jossain/tulossa?

  • Sini
   18.8.2013 at 19:05

   Niin se mieli muuttuu ja silmä tottuu 🙂 Ja samat kokemukset noista haalareista, oon tykännyt kyllä kovasti. Ei mun mielestä tule tänä vuonna sitä tähtihattua kuin sinisenä, pinkkinä ja harmaana. Harmi 🙁

 • Anonyymi
  18.8.2013 at 13:34

  Alesta voisi hankkia ton pupu haalarin ensi vuodelle jemmaan, jos niit riittää siihen asti 😉

  SANNA S.

  • Sini
   18.8.2013 at 19:06

   Luulisi, että ainakin jotain kokoja jää. Toivottavasti just teidän tarvitsemaa sitten löytyisi!

 • Anonyymi
  18.8.2013 at 18:11

  Meillä on ollut parina talvena Burtonin haalareita, niissä sama henki kuin tossa skiresortissa

  • Sini
   18.8.2013 at 19:06

   Oi, tommosia en olekaan nähnyt!Täytyypä googletella..

 • emmi
  19.8.2013 at 10:51

  Mä jo meinasin tilaa ton pupuhaalarin tytölleni. Babyshopissa kun ekaa kertaa katoin babymallin haalari oli 118€, seuraavana päivänä 162€ ja nyt 146€. Ihmetyttää tuo hinnoittelu vai vaihteleeko siellä hinnat aina noin hurjasti????

  • emmi
   19.8.2013 at 12:21

   Piti vielä sanoa, et meidän pojalla on toi sama molon vk-setti (ja samat kumpparit) kuin Aatulla. En itekään oo ennen tykännyt tuosta rainbow kuosista, mut tuohon takkiin ihastuin. 🙂

  • Sini
   19.8.2013 at 16:18

   Ohhoh, onpas hinnassa ollut vaihtelua!Mun mielestä tuolla joskus seilaa vähän nuo hinnat, olisko kurssin takia, mutta ei kai noin paljoa pitäisi muuttua?! No sullapas on sitten hyvä maku 🙂 Ei vaan, tuo takki on kyllä ollut mun mielestä kiva muilla aikaisemminkin, mutta jotenkin en sitä silloin osannut meille ajatella, en tiedä miksi..

Lue lisää