Alekoodi Nova Stareihin

No niin, vihdoinkin olisi tarjolla sitä lupaamaani Nova Starin alekoodia! Tätä jo muutama ehti kyselläkin ja pahoittelut, että jouduitte odottamaan. Ajattelin, että on kiva postata näistä sitten kun ehdin ottamaan myös muutamia kuvia käytössä noista uuden malliston vaatteista. Tämä syksyn mallisto näytti kuvien perusteella tosi kivalta ja heti kun tulivat myyntiin, tein tilauksen hyväksi todetuista suosikeistani ja myöhemmin sain vielä valita muutaman jutun lapsille iiniMiinin valikoimista. Laitan vaatteista kuvat nyt tähän samaan postaukseen kaikki, kuvista tosin unohtui Aatun cargo housut kokonaan.

Viimeksi jo kehuinkin tuota Nova Starin collegemateriaalin laatua ja moni teistäkin oli samaa mieltä. Minulta on aikaisemmin mennyt ihan ohi, että merkillä on valikoimissaan myös collegehousuja (kai niitä on aikaisemminkin ollut?!) ja nyt ensimmäistä kertaa semmoiset löytyy meidänkin kaapista. Kangas on siis samaa kuin huppareissa ja näissä cosy chinoissa on kiva malli resoreineen ja taskuineen. Koot ovat näissäkin reiluja, mutta resoreiden ansiosta pieni reiluus ei haittaa ollenkaan. Onko teillä ollut näitä collegehousuja? Mitä olette tykänneet?

Väreinä löytyy tänä syksynä pink ja almost black, joista jälkimmäinen on tuollainen aika tummanharmaa. Tuolta iiniMiinin valikoimista löytyy myös näihin sopivia geggamojan trikoopipoja, pipoissa on ohut vuori ja menevät nyt syksyllä vielä pitkään!


Tässä kuva vuorellisista chinoista värissä berry, nämä menevät viileämmillä keleillä hyvin vielä ulkonakin ja kivat esimerkiksi toppaliivin ja hupparin kanssa. Alapuolella vielä collegehousut ja niihin sopiva raidallinen trikoopaita.

Ja nyt siihen alekoodiin eli iiniMiinista saatte 20% alennuksen kaikista vaatteista koodilla ”blogi20”. Kaupastahan löytyy Nova Starin lisäksi myös muita merkkejä, esimerkiksi Geggamojaa ja Maxomorraa. Alekoodi on voimassa 20.9.2013 saakka ja kauppaan pääsette tästä.

Nyt alankin täällä siivouspuuhiin, tänään järkkään ensimmäiset Pomp de Lux kutsuni ja tekemistä on vielä paljon! Postausta kutsuista varmasti tulossa vielä myöhemmin 🙂

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

 • Anonyymi
  13.9.2013 at 07:12

  Hei! Tekis mieli kokeilla tuota merkkiä mutta meillä ei ole sitä ennen ollut niin osaatko neuvoa minkälaista mitoitusta nuo on? Meillä 116cm pitkä poika 🙂 entä kestääkö nuo miten käyttöä ko joka housuissa tahtoo olla vähän ajan päästä polvet puhki. 🙁 voi se kyllä olla tuo ikäki että mikkään ei kestä..
  Kiitos jo etukäteen vastauksesta! 🙂
  T.Katariina

  • Sini
   13.9.2013 at 08:32

   Moikka!Nuo on mitoitukseltaan hiukan reiluja, ainakin housut siis. Koot menvätkin hassusti tuolla isommassa päässä eli 110 ja sitten seuraava on 120. Housuja voi kyllä hyvin pitää vähän reiluinakin resorien ansiosta niin ajattelisin, että jos poikasi on 116 pitkä niin 120 koko olisi jo pidettävä ja menisi sitten kauemmin. Meillä menee Eeville juuri vielä 104 koon housut, mutta kuvissa on jo seuraava koko eli 110 eikä nekään hullumman näköiset ole. Housut kestävät mielestäi tosi hyvin käyttöä, meillä noita onkin käytetty kuivalla kelillä ulkoilussa eikä ole menneet miksikään. Toivottavasti vastauksesta oli apua 🙂

  • Anonyymi
   13.9.2013 at 11:39

   Kiitos, oli apua! 🙂
   Tilasin koon 120 nuo kollarit ja farkut..katotaan nyt miten ne passaa pojalle päälle.:)
   T.Katariina

 • Minna
  13.9.2013 at 07:42

  Ihanat asut! Millaista mitoitusta ovat. Minkäkokoiset Eevin housut ovat? Meillä tyttö samanpituinen suunnilleen niin mietin kokoa.

  • Sini
   13.9.2013 at 08:33

   Alaosat on vähän reiluja. Eevillä on edelliset 104 kokoa ja semmoiset juuri sopivat ja nuo kuvissa olevat ovat 110, mutta eivät nekään mitenkään liian isot ole. Ehkä sama koko olisi teilleki hyvä!

 • Annu
  13.9.2013 at 18:02

  Asiasta kolmanteen:) Mä aina käyn tiirailemassa Aatun hiusten pituutta; meillä nimittäin Aapolla (täyttää joulukuussa kaksi) vähän samanlainen hiuslookki ja oon miettiny, koska raaskin leikata:)vanhemmilla on annettu olla "luonnotilassa"just kaksi vuotiaaksi…nyt ei raaskis millään pätkäistä:)

  • Sini
   14.9.2013 at 18:14

   Samaa mäkin olen miettinyt, en vaan ole vielä malttanut leikata. Nyt alkaa kyllä pituutta olla jo niin paljon, että kohta täytyy varmaan vähän siistiä ainakin 🙂

 • Anonyymi
  14.9.2013 at 17:41

  Onko noissa alimman kuvan farkuissakin vuori? Katsoin tuolta kaupasta ja siellä oli joku denim chinos nimellä, mietin vaan onko se juuri tuo? Noissa pinkeissä ainakin mainittiin puuvillavuori. Tollaset vuorilliset joustavat farkut olisi just tarpeelliset meidän syksyyn 🙂

  • Sini
   14.9.2013 at 18:14

   Juu nuo ovat ne winter chinot. Niitä ei tainnut tuolla iiniMiinissä olla, olen nuo vuorelliset tilannut oii:sta.

 • titti
  18.9.2013 at 15:02

  Piti tulla kurkkiin vaatteiden mallia täältä, kun muistin vilaukselta nähneeni 🙂 Minkä mittainen Eevi on? Mitä kokoa toi huppari on? Mietin olisko meille 104 vai 110cm. Jossain kyllä luki, että ovat reilua mitoitusta et toi 104 voisi olla sitten sopivan reilu jo…hmm.. 🙂 Kivalta näyttää tämä uus mallisto, ihastuin heti kun tuli myyntiin. Aiemmin en oo kovinkaan innostunut 🙂

  • Sini
   18.9.2013 at 19:15

   Eevi on nyt jotain vajaa 110cm ja tuossa 110 koossa on hyvin kasvunvaraa, mutta voi jo pitää hyvin. Aatun huppari taas on 104 ja siitä resori hihoissa kerran käännetty, mutta ei muuten mitenkään liian iso eli oliskohan teilläkin sitten se 110 koko jo pidettävä ja menisi kauemminkin?

  • titti
   22.9.2013 at 07:36

   Olisitko ehtinyt mittaamaan jommasta kummasta (tai vaikka molemmista) huppareista hihan sisäpituuden sekä olka-helma mitan? Kiitos tosi paljon jos viitsit 🙂 Onko toi Aatun raitapaita 92/98 vai isompi? Näihin tuli ihan pakkomielle 😀

  • Sini
   25.9.2013 at 10:40

   Anteeksi kun kesti, unohdin kokonaan!
   Eli hihan sisät 34cm ja 36 cm ja olka-helmat 47cm ja 49cm. Ja Aatun paita on 92/98 juu!

Lue lisää