Lasten oma kirjakerho digitaalinen satukirjasto

* Yhteistyö Lasten oma kirjakerhon kanssa

Kirjat ovat ihania! Olen pienestä pitäen tykännyt lukea paljon ja tykkään myös omille lapsille kirjoja ostaa. Minulla on myös tallella kirjoja omasta lapsuudestani ja niitä olemmekin nyt yhdessä lasten kanssa lueskelleet. Ainut ongelma alkaa olla, että säilytystila loppuu kesken. Lapsilla kirjat ovat tuossa lastenhuoneen hyllyssä ja välillä sieltä aina karsin vanhimpia pois, nytkin alahyllyt ovat kuitenkin aivan täynnä kirjoja.

Kirjoissa, kuten monessa muussakin asiassa, on hypätty aivan uudelle aikakaudelle ja nykyään monia kirjoja on mahdollista hankkia sähköisessä versiossa. Itse en ole koskaan aikaisemmin näitä sähköisiä kirjoja lukenut, mutta nyt pääsimme tutustumaan uuteen Lasten kirjakerhon digitaaliseen satukirjastoon.

Monille teistä onkin varmasti Lasten kirjakerho tuttu ja perinteisen kirjakerhon lisäksi heiltä on tullut markkinoille nyt myös digitaalinen versio. Digitaalinen satukirjasto toimii iPadilla ja valikoimiin lisätään joka toinen viikko lisää luettavaa ja katseltavaa. Asentaminen oli helppoa, sovellus ladattiin AppStoresta ja sisään kirjauduttiin ensimmäisen kerran noilla kirjakerholta saaduilla tunnuksilla ja sen jälkeen ei tarvitsekaan muuta tehdä.

Digitaalisen satukirjaston valikoimasta löytyy n. 100 kirjaa ja valikoima päivittyy siis koko ajan. Puolet kirjoista on luettu ääneen, joten pienemmät lapset voivat kuunnella kirjoja ihan itsekseenkin. Hakemistosta voi hakea kirjoja suosikkihahmojen mukaan tai eri teemojen mukaan. Valikoimista löytyy luettavaa ja kuunneltavaa monen ikäisille lapsille ja mukana on niin klassikoita kuin uudempiakin tuttavuuksia.

Ei varmastikaan ole yllätys, että ihastuneita huokauksia pääsi meidän neidillä tämän prinsessa-osion johdosta. Tähän on koottu kaikki prinsessa sadut ja sieltä löytyykin katseltavaa monen moneksi päiväksi!

Pikkumiehille löytyy oma Cars-osio, josta voi seurata niin Martin kuin Salamankin seikkailuja.

Perheen pienimmille on Minikirjat- osio, josta löytyy lyhyempiä satuja kuvitettuna iloisilla ja värikkäillä kuvilla. Mukana oli monta meidänkin perheessä vauva-aikoina luettua kirjaa!

Erikseen on vielä Puuhat-osio, josta löytyy palapelejä ja muistipelejä eri vaikeusasteilla. Kuvissa näkyy prinsessapalapeli ja muistipeli (muistipeli tuossa kuvassa vaikeimmalla osiolla), mutta eri teemoja on monia ja niitä autoja löytyy myös! Meillä Eevi tykkää pelata muistipelejä muutenkin, joten hän oli tästä erityisen innoissaan.

Me jatkamme täällä palveluun tutustumista ja jos te haluatte myös tutustua niin kurkatkaa tuossa alla olevassa linkissä oleva tarjous. Vaikka itse tykkään kirjoista ihan konkreettisina kirjoina, niin oli tämä digitaalinen satukirjasto paljon monipuolisempi kuin mitä osasin odottaa ja meillä kumpikin lapsi on tykännyt hurjasti tästä! Mikäli olet jo tavallisen kirjakerhon jäsen, niin tuolla tarjouksessa on kohta jonka ruksimalla saa palvelun vielä vähän edullisemmin.


Tutustu uuteen digitaaliseen Lasten Omaan Kirjakerhoon. Saat yhden kuukauden maksutta!
Tutustumisjakso on kolmen kuukauden mittainen ja sen hinta on 9,90 euroa kuussa. Saat yhden kolmesta kuukaudesta maksutta.

Ps. Edellisestä postauksesta löytyy nyt ne pom de lux kutsujen tarjoilujen reseptit 🙂

(postaus sisältää mainoslinkin)

 • Kippuralla
  30.9.2013 at 17:35

  harmi kun meillä on android padi :/ muuten oltaisiin kyllä heti lähdetty mukaan tuohon

  • Sini
   2.10.2013 at 07:43

   Toivottavasti ne kehittäisi tuon adroidillekin tulevaisuudessa!

 • Melina / Minishow
  30.9.2013 at 20:02

  Mä meinasin jo aiemmin lähteä tähän mukaan Buzzadorina, mutta Minea on vielä niin pieni, ettei harmi vaan jaksa oikein keskittyä.. Tai näinköhän jaksaa koskaan ;)!
  Mun blogissa on sulle muuten kiva haaste.

  • Sini
   2.10.2013 at 07:43

   Kiitos haasteesta, täytyykin osallistua!

 • Mari
  1.10.2013 at 18:58

  Heippa, onko tuo sinusta suunnattu alle kouluikäisille vai löytyykö isommillekin jotain? Mietin olisiko tuosta iloa omalle tokaluokkalaiselle.

  • Sini
   2.10.2013 at 07:44

   Tuolla oli sanottu, että 6-vuoteen saakka. Toisaalta puolet kirjoista on semmoisia, että niitä ei ole ääneen luettu, että voi itse lukea. Jos disneys saduista tykkää niin sitten varmasti vielä uppoaa!

Lue lisää