Lastenpuoti tenavalinnan lukijatarjous!

Lastenvaatteiden nettikauppa Lastenpuoti tenavalinna on uudistanut verkkokauppansa ja tämän kunniaksi he tarjoavatkin mukavan lukijatarjouksen blogini lukijoille! Jos ostoslistallasi on ollut vielä esimerkiksi molo kidsin toppahaalari, kannattaa ale ehdottomasti hyödyntää!

Uudesta verkkokaupasta on pyritty saamaan entistä toimivampi ja asiakasystävällisempi. Uusina toimintoina kaupasta löytyy hyvä hakemisto, klikatessa esimerkiksi kategoriaa ”ulkovaatteet” ilmestyy sivun vasempaan reunaan hakemisto, jolla voi hakea tuotteita mm. tietyn koon mukaan. Päivityksen myötä kauppaan kehitettiin myös kanta-asiakasjärjestelmä ja rekisteröityessä kanta-asiakkaaksi jokainen tilaus kerryttää 10% bonusta. Kertyneet bonuspisteet voi käyttää sitten seuraavassa tilauksessa alennuskupongin muodossa. Tenavalinnassa on myös aina ilmainen postitus.

Mitäs sieltä tenavalinnasta sitten löytyy? Ainakin hyvä valikoima Molo kidsin ulkovaatteita! Tämän talven suosituimmaksi väriksi on tainnut nousta tuo ocean ice, mikä on kyllä tosi kaunis ja koot ovatkin huvenneet aika äkkiä. Tätä väriä nettikaupasta löytyy aika paljon eri tuotteista, mutta kokoja on rajoitetusti ja noiden osalta kannattaa ainakin olla nopea. Lisätilausta tietyistä väreistä on tehty, mutta valitettavasti ne eivät ehdi tämän lukijatarjouksen aikana saapumaan. Esimerkiksi noista yksivärisistä polaris haalareista alekoodilla saa 30 euron alennuksen ja lisäksi seuraavaan tilaukseen alennuspisteillä saa vielä 12 euron edestä. Itse tilasin nyt tuolta Eeville vielä tuon molo kidsin turkoosisävyisen pipon, joka menee kivasti myös sen pupuhaalarin kanssa. Kollaasissa poimintoja muutamista värivaihtoehdoista, kaikki molo kidsin ulkovaatteet voi kurkata täältä.

Lukijatarjouksena siis 20% alennus koko valikoimasta koodilla ”uudistus”.
Alennus on voimassa 5.9-9.9.2013 ja koodi käy myös alennettuihin tuotteisiin.

Tenavalinnaan on juuri saapunut myös kuorma Mini A Turen toppavaatteita ja sieltä löytyy mm. tuota kaunista violet ice sävyä ja rukkasia useammassa värissä. Aikaisemmin kirjoittelinkin, että nuo merkin rukkaset ovat meillä todettu kaikista lämpöisimmiksi ja vetoketjujen ansiosta ne ovat myös helppo pukea pienemmällekin lapselle. Aatulle tilasinkin merkin mustat rukkaset kun kerrankin kokoja vielä oli, musta ja tuo vaaleanpunainen tuntuvat olla suosittuja noissa rukkasissa! Tenavalinnasta löytyy myös hyvä valikoima Hatleyn laadukkaita yökkäreitä, ovat meillä kestäneet todella hyvin käytössä.

Toivottavasti koodista on iloa teillekin!

 • Kirsi
  5.9.2013 at 08:16

  Kiitos Sini! Nyt tuli päätös tehtyä ja meille on turkoosi haalari tulossa 🙂

  • Sini
   6.9.2013 at 07:01

   Jee, kiva kun oli hyötyä koodista!

 • Anonyymi
  5.9.2013 at 17:29

  Turkoosia tulossa meillekin, kiitos! Laura

  • Sini
   6.9.2013 at 07:01

   Olepas hyvä!Mitä tilasit?

 • Rea H
  5.9.2013 at 19:44

  Me hankittiin jo Molo kidsit 🙂 Molemmille haalarit. Pojalle atomic blue. Toi ocean on kuulemma tituleerattu tyttöjen siniseksi 😉 Tytölle on tulossa se tumman tumma lila Fig 🙂 Ihanaa kun puvut olivat netistä ostettunakin sopivat ja täyttivät kaikki odotukset. Suosittelen myös.

  🙂

  • Sini
   6.9.2013 at 07:01

   Oi, se fig on kuvissa ainakin tosi nätti!

 • Anonyymi
  6.9.2013 at 05:05

  Harmi ettei ollut takkeja.. Jos joku tietää alekoodeja jonnekin mistää saa takkeja niin vinkatkaa 🙂

  • Sini
   6.9.2013 at 07:02

   Juu ei tainnut olla kuin tuota turkoosia. Vinkkaan jos tulee vastaan alekoodeja!

Lue lisää