Lauantain vinkit!

Huomenta!
Tässä lauantaille muutama alevinkki, päätin postata ne nopsaa tänne, sillä molemmat alet loppuvat huomenna. Booztilla on siis menossa super sale, jossa myydään aikaisempien kausien mallistoja tosi hyvillä aleprosenteilla. Suurin osa tuotteista oli 60% tai 50% alessa ja joitain myös 30% alessa.

Kollaasissa äidin kaappiin sopivia juttuja, mutta kannattaa ehdottomasti tsekata myös lastenpuoli! Lastenpuolella hajakokoja Nova Starista alle puoleen hintaan, tickettia jopa -60% ja anguluksen kenkiä sekä sofie schnoorin tossuja -50% alella. Tyttöjen aletuotteet näkyy täällä ja poikien täällä. Naisten aleosaston voi tsekata täältä. Sivuilla voi kätevästi ruksia merkit, joiden aletuotteita haluaa tsekata mikäli ei jaksa kaikkia aletuotteita käydä läpi.

Kollaasissa olevat tuotteet kaikki -50% tai -60% alella.

 1. Soaked in Luxury jakku // 2. Adax nahkalaukku // 3. Filippa K farkut // 4. Tommy Hilfiger farkut // 5. Bel sac nahkalaukku // 6. Dixie nahkanilkkurit // 7. Sofie Schnoor nahkaballeriinat //

Lastenpuolelle vielä toinen vinkki, nimittäin Stockmannilla on juuri nyt kaikki Reiman tuotteet -20% alennuksessa ja verkkokaupasta on ilmainen toimitus syyskuun loppuun saakka. Parkatakkeja löytyy myös mustana ja punaisena, toppahousuja, muutama haalarimalli sekä hyvä valikoima noita rukkasia. Rukkasia oli useammassa värissä niin isommille kuin babymallina pienemmillekin. Myös muutama malli Reiman talvikenkiä näytti sivuilta löytyvän. Reiman aletuotteet pääset näkemään tästä.

Viikonlopun aikana koitan käydä läpi noita kuvia pompin kutsuilta ja postata niistä tännekin ensi viikon alussa. Tänään tiedossa on taas herkuttelua kun menemme juhlimaan ihanan kummityttömme synttäreitä. Palaillaan ensi viikolla!

(postaus sisältää mainoslinkkejä)

 • -Emppu-
  15.9.2013 at 11:26

  Paljon kivoja alevinkkejä jakelet, kiitos! 🙂 Kysymys nyt ei varsinaisesti liity juuri tähän postaukseen, mutta mitä kokoa otit Aatulle Molon talvihaalarin ensi talveksi? Meillä poika nyt n. 90cm pitkä ja arvon kokoa vielä.. Vk-haalari Mololta löytyy koossa 98 ja oli jo keväällä ihan ok käytettävä. Nyt tuo 104 vaikuttaa kuitenkin järkyttävän suurelta talveksi. Oisko vinkkiä tähän siis. 🙂

  • Sini
   15.9.2013 at 15:13

   Otin sen polariksen koossa 98. Aatu on nyt 89cm pitkä ja tuo koko oli juuri sopiva. Meillä on myös se vk-haalari samassa koossa, uskoisin kyllä että se 104 olisi ollut ainakin meille liian pitkä lahkeista.

Lue lisää