Niilo Ilon uusi ilme

Niilo Ilosta kysyttiin voisinko postata heidän uudistuneesta verkkokaupastaan, jonka avajaiset ovat itseasiassa tänään! Verkkokauppa on saanut uuden selkeän ja modernin ilmeen ja etusivulta näkee jo ensi silmäyksellä useiden merkkien uutuudet, tarjoukset sekä eri kampanjat. Niilo Ilon merkkivalkoima on myös laajentunut, uutuuksia on mm. Gugguulta, indikidualilta ja aarrekidilta. Postikuluja on myöskin porrastettu ja edullisimmillaan postikulut ovat 1,90 euroa.Yli 100 euron tilaukset tulevat nyt postikuluitta.

Yksi suuri muutos on uusi kanta-asiakasohjelma Ilona. Rekisteröityessä kanta-asiakkaaksi Ilonaan saa aina 10% alennuksen yli 30 euron arvoisista normaalihintaisista tilauksista. Lisäksi kanta-asiakkaat saavat säännöllisiä, vain kanta-asiakkaille suunnattuja erikoistarjouksia. Mikäli olet aikaisemmin jo rekisteröitynyt Niilo Ilon kanta-asiakkaaksi, päivittyvät tiedot automaatisesti uuteen järjestelmään.

Uuden verkkokaupan avajaisten kunniaksi Niilo Ilo tarjoaa koko valikoiman 20% alennuksella koodilla ” ILO”. Tarjous on voimassa 29.9.2013 saakka, koodia ei voi käyttää lahjakortteihin eikä outlet tuotteisiin. Uudistuneeseen verkkokauppaan pääset tästä.

Ja sitten ei muuta kuin hyvää viikonloppua kaikille!

 • Marika
  20.9.2013 at 05:24

  Iso jee! Varsinkin tuo hattuvalikoima on vakuuttava, me like 🙂

  • Sini
   20.9.2013 at 19:52

   Eikös, yhden hatun tilasin meillekin!

 • Anonyymi
  20.9.2013 at 07:42

  Onkohan crocsille tulossa sun kautta alekoodeja (esim. -20%)??? Himottas lapselle ja itselle kengät, mutta ovh on aika paljon..

  • Sini
   20.9.2013 at 19:53

   Moika!Voin laittaa sinne meiliä ja kysyä olisiko saatavissa joku alekoodi tännekin! Palaan asiaan!

 • Anonyymi
  20.9.2013 at 18:54

  Hei, Onko teillä kokemusta Crocsin talvikengistä? Katsoin nettikaupassa Kids’ Winter Puff Bootseja. Onkohan ne oikeasti talveen riittävän lämpimät? Vai ovatko nämä juuri ne, mitä teidän lapsilla oli syksyllä, eivätkä olleet vedenpitävät varresta?

  Kuomat on kaikessa hirveydessään jo valmiina kuivia pakkaskelejä varten. Goretexejä ei huvittaisi ostaa, kun koulussa ne kuitenkin kuumennetaan pilalle kuivauskaapissa tai käsketään laittamaan kumpparit jalkaan loskakelillä.

  Kiitos kivasta blogista!

  Terveisin, Vakiolukija naapurimaasta

  • Sini
   20.9.2013 at 19:57

   Moikka! Tuosta mallista ei ole meillä kokemusta, mutta olettaisin sen olevan aika samanlainen kuin nuo meidän nykyiset ja viime vuotiset. Niissä ei siis ole vuorta, varressa vain toppaus. Ja meillä tosiaan syvemmässä lätkössä meni vedet tuosta reunasta sisään eli eivät täysin vettä pidä, tuo kärkiosa on samaa kuin kumppareissa. Noita meillä on pidetty syksyn viileämmillä keleillä ja loskakeleillä, eivät tosiaan kovin lämpöiset ole ja kunnon pakkasilla ei noilla mun mielestä pärjää. Meillä on kovemmilla pakkasilla pidetty villavuorellisia nahkakenkiä. Itse tykkään kyllä noista, vaikka eivät täysin vedenpitävät ole, mutta kunnon kura/vesikeleille laitetaan sitten kumpparit.

Lue lisää