NopsuPopsun pipoja

Toteutettu yhteistyössä NopsuPopsun kanssa

Olen saanut tehdä NopsuPopsun kanssa yhteistyötä jo useamman kerran ja viimeisin olikin kesällä heidän black&white malliston tiimoilta. Nopsun pipot ovat meillä olleet niin äidin kuin tytönkin suosikkeja ja tällä kertaa postailenkin nyt noista uusista talvipipoista.

Sofia teki jälleen kerran todella kauniit hatut
talvihaalareihin sopivissa sävyissä ja kummallakin lapsella näkyy
kuvissa uusi tupsupipo talviversiona. Näissä on on päällinen velouria ja sisäpuolella lämmin fleecevuori, saatavilla myös välikausiversiona ilman tuota fleeceä. Malli on hyvin korvat suojaava ja värivaihtoehtoja löytyy useita. Tehosteena edessä raita ja takaa löytyy tietysti se tupsu! Pinkissä on tosi nätti sävy ja se sopii niin hyvin tuon pupuhaalarin kanssa. Tupsun ja raidan halusin valkoisena, mutta varmasti tosi nätti olisi myös turkoosina tai päinvastaisena värityksenä valkoisella pohjalla. Eevi on itse kyllä niin ihastunut tuohon pupuhaalariinsa ja täytyy sanoa, että omasta mielestänikin se on tosi hieno!

Aatulla on kuvissa sama malli mustalla pohjalla ja oransseilla yksityiskohdilla. Olisi toiminut myös tosi hyvin oranssillakin pohjalla, mutta ajattelin meillä olevan mustalle enemmän käyttöä kun sopii monen kanssa. Ski resortin kanssa sopisi todella hyvin myös sininen ja oikeastaan melkein mikä tahansa muukin väri. Mitäs te muut olette tämän kanssa yhdistäneet?

Noista haalareiden kokomerkinnöistä olenkin saanut muutamia kyselyitä, Eevin haalari on tosiaan 116 koko ja Aatun 98 ja näyttäisivät olevan juuri nappikoot heille täksi talveksi. Eevin pituutta en tarkalleen tiedä, mutta vajaa 110cm ja Aatu on 90cm.

NopsuPopsun verkkokaupasta löytyy paljon muitakin kivoja vaatteita, kannattaa kurkata esimerkiksi tämä tyylikäs Lindbergin musta parkatakki ja juuri tulleena uutuutena on suloinen pupu pipo. Sisävaatteista uutuuksien puolelta löytyy mm Gugguuta ja ulkovaatteista löytyy mm. molo kidsin toppaa.

NopsuPopsun Sofia halusi vielä antaa lukijoilleni 20% alekoodin, joka käy kaikkiin toppatakkeihin, toppahaalareihin, hanskoihin sekä noihin kuvissa näkyviin tupsupipoihin. Koodi on voimassa sunnuntaihin 22.9.2013 saakka. Niin ja se koodi on siis ”ulkoilu”. Mikäli haluat tilata samaan tilaukseen muitakin kuin aleen oikeuttavia tuotteita, täytyy ne valitettavasti tehdä eri tilauksena, mutta samassa paketissa varmastikin tulevat kun laittaa maininnan.

 • Hanna
  19.9.2013 at 05:31

  Haalari näyttää Eevin päällä kyllä tosi nätiltä, pitäskö meidän pupu fanille tilata tuo haalari 🙂 nättejä pipoja niin kuin aina. Pupu hattua kävin kurkkimassa, osaatko sanoa onko siinä nauhat vai ei?

  • Sini
   19.9.2013 at 15:35

   Pupuhatussa ei varmaankaan ole nauhoja, mutta varmasti halutessaan siihen semmoiset saa. kannattaa laittaa meiliä Sofialle!

 • Anonyymi
  19.9.2013 at 05:37

  En olekaan ennen kommentoinut, mutta nyt on niin ihanat haalarit ja pipot että pakko kehua 🙂
  Voi kun itselläni olisi vielä yhtä pienet lapset niin nuo samat voisi olla meilläkin hankintalistalla.
  Kiitos monipuolisista ja mukavista postauksista 🙂
  -Elina

  • Sini
   19.9.2013 at 15:36

   Kiva kun tykkäsit ja kiitos kommentista!

 • titti
  19.9.2013 at 05:37

  Jännä miten Aatulle näyttää niin sopivalle tuo puku 🙂 Lapset on niin eri mallisia! Meillä viime syksynä oli niin hurjan iso se 98cm ettei sitä voinut oikein käyttää ja 92cm oli samassa pituudessa (+92cm) parempi. Nyt taas toi 98cm on saman mittaiselle jotenkin oudon kittana vaikka periaatteessa tilaa onkin. Kauniit setit teillä talveen :)!

  • Sini
   19.9.2013 at 15:37

   Juu koko vaikuttaa kyllä ihan passelilta Aatulle. Niin ne vain ovat eri mallisia kaikki 🙂 Kiitos!

 • avista
  19.9.2013 at 05:56

  Aivan superihanat asut teidän lapsilla. Hattuja ja kenkiä myöten. Nyt taidan ensimmäistä kertaa tilata Nopsupopsun pipot lapsille. Minkäkokoinen pipot teidän lapsilla on?

  • Sini
   19.9.2013 at 15:38

   Kiitos! Molemmille olen pipon tilannut n 50 koossa, olisikoan se sitten tuo M koko. Kannattaa vaikka vielä kysäistä Sofialta, itse kerroin vain päänympäryksen 🙂

 • Jadore
  19.9.2013 at 07:49

  ihanat setit lapsilla. Nuo haalarit on kyl tosi herkut, vaikka alkuun niitä hieman karsastinkin.

  • Sini
   19.9.2013 at 15:38

   Ne on kyllä kivat!

 • Anonyymi
  19.9.2013 at 11:29

  Ihanat ovat ja kiva ihastella. Kyllä äitä kelpaa esitellä. Ainoa vaan että tämän talven topat ovat ottaneet sellaisen nousukiidon mitä hintoihin tulee ettei meillä keskituloisillakaan ole näihin enää mahdollisuuksia. Teidän topat 180 e/ kapale ja asusteet päälle. Meillä nelilapsinen perhe joten summan voi kertoa neljällä. Ei sitten niin mitään tolkkua sanon minä…

  • Sini
   19.9.2013 at 15:40

   Juu hinnat ovat kyllä noisseet viidessä vuodessa aika hurjasti, muistelin juuri Eevin ekoja haalareita tiksulta ja ne oli aika paljon edullisempia kuin nykyään. Sama juttu näyttää olevan kyllä joka merkillä 🙁

 • Willa Foxin Satu
  19.9.2013 at 12:02

  Sulla on taito asustaa tosi kivasti! Nytkin asusteet tekee haalareista vielä sata kertaa kivemmat!

  • Sini
   19.9.2013 at 15:40

   Kiitos!

 • Marika
  19.9.2013 at 15:01

  Tuo pupuhaalari on ihana! Katselin sitä liikkeessä, mutta kun meillä ei ole kenellekään toppatarpeita, josko sitten ensi vuoteen. Nuo kuosihaalarit vaatiikin rauhalliset yksiväriset pipot :).

  Voi kun Sofialta tulisi alekoodi myös muihin talvipipoihin, meillä niin simppelit haalarit, että hatuissa saa olla sitten enemmän jujua/väriä.

  Onko sulla muuten talveen muita haalareihin stemmaavia kenkiä? Tuli meinaan pupuhaalarista mieleen heti Bisgaardin pinkit talvikengät :). Ne on tosi söpöt!

  • Sini
   19.9.2013 at 18:08

   Ehkäpä aleen jää juuri teidän kokoa, toivotaan! Tuolla bannerissa näkyvällä koodilla "kaikkimitäolen" saa edelleen 10% alennuksen kaikista tuotteista. Kenkiä ei ole vielä, mutta varmasti ne pinkit tuon kanssa tulee, bisgaardeja olen juuri katsellutkin, että ihanat ovat 🙂

  • Marika
   19.9.2013 at 18:59

   Oho, nyt vasta huomasin. Mä luen blogeja iPhonella, ja en näe mitään mainoksia/bannereita. Hyvä kun mainitsit! 🙂

  • Sini
   19.9.2013 at 19:57

   Kiva jos tuosta oli apua!

 • Anonyymi
  19.9.2013 at 16:18

  Mistä tilasit haalarit? Mitkäs nuo pinkit kengät on? Kivat asusteet olet valinnut. Jännityksellä odotan käyttökokemuksia miten tuo matsku kestää kun on erilaista kuin yksivärisissä! Onko teillä mitkä muut haalarit alkutalven keleille, kun ei oo lunta?

  • Sini
   19.9.2013 at 18:10

   Eevin oma on tilattu babyshopista ja Aatun yhteistyön tiimoilta NopsuPopsusta. Kengät ovat crocsit, niistä tuleekin juttua vielä myöhemmin kun ehdin kuvaamaan ja kirjoittamaan, mutta nappasin nopeasti noiden haalareiden kanssa kuvaan kun ei viitsinyt sukkasilteen pihalla hyppiä 🙂 Materiaali vaikuttaa kyllä paksummalta noissa printtihaalareissa kuin kevään vkhaalareissa (denim), toivon että ovat yhtä kestäviä kuin ne yksivärisetkin!

  • Sini
   19.9.2013 at 18:11

   Ai juu ja Eevillä on 2-osainen setti myös ja Aatulla on mini rodinin haalari.

 • Karro
  19.9.2013 at 17:21

  Olisi ollut kiva nähdä noita pipoja edestäpäin. Toivottavasti jossain asukuvassa jatkossa näkyy 🙂

  • Sini
   19.9.2013 at 18:12

   Varmasti näkyy kuvissa vielä myöhemminkin, nyt vähän kiireessä otin vielä kun päivänvaloa oli niin kuvat ulkona eikä edestä tainnut tulla yhtään kuvaa napattua.

 • Eppusen kaapilla
  19.9.2013 at 17:21

  Hei, mitkä noi Aatun kengät on? Onko ne ne toppasaappaat? Olen noita katsellut E:lle ja mietin että ovatko hyvät talveksi? 🙂

  • Sini
   19.9.2013 at 18:13

   Juu ne on ne. Me ollaan käytetty syksyllä/alkutalvella noita, ei mitkään pakkaskengät, mutta menee ennen kuin siirrytään villavuorellisiin kenkiin. semmoiset hyvät loskarit 🙂

 • *Laura*
  19.9.2013 at 19:11

  Onpas ihanat setit nämä, pipot käy tosi hienosti haalareihin! 🙂

  • Sini
   19.9.2013 at 19:57

   Kiitos!

 • Maria
  19.9.2013 at 20:24

  Kauniit setit! Nuo printit alkavat miellyttää silmää koko ajan enemmän ja enemmän. Pupu on ihana. Jos sitä jää aleen niin voi olla, että nappaan siitä meille ensi talveksi.

  Onko teillä kokemusta Crocsin talvikengistä? Ovatko lämpimät? Mietin pakkaskenkää Viking Goretexien kavereiksi, loppusuoralla Crocs ja Kuoma. Kuoma on varma, mutta ah, niin tylsä. Haluaisin nuo Crocsit, mutta niissä mietityttää a) lämpimyys ja b) liukkaus.

  • Sini
   20.9.2013 at 19:52

   Juu se on ihana, kannattaa ehdottomasti napata! 🙂
   Meillä on ollut viime vuonnakin samat kuin nyt nuo mitkä kuvissa ja niitä pidimme paljon syksyllä ja alkutalvesta. Mitkään pakkaskengät nuo eivät ole, koska sisällä ei ole kärjessä mitään vuorta, ainostaan tuo varsi on paksumpi. Kuomat toimisat noista vaihtoehdoista varmasti paremmin pakkasilla, nuo ovat hyvä loskakeleillä. En nyt ajatellut mitään gore-tex kenkiä talveen ostaa vaan mennään noilla ja sitten pakkasilla nahkakengillä. Lapset noista tykkäävät kyllä itse kun ovat niin helpot pukea. Eivät minusta mitenkään erityisen liukkaat olleet, pohjassa on niissä urat, mutta tosiaan talvella käytimme eniten nahkakenkiä villavuorella.

Lue lisää