pastellivärejä

Alkusyksystä tein h&m:lle pienen tilauksen, joka sisälsi enimmäkseen arkivaatteita itselleni. Tykästyin kovin nettikaupan sivuilla heidän erääseen toppaliiviinsä ja arvoin otanko tummansinisen vai beigen, beige sitten vei lopulta voiton. Tilauksessa tuli myös yhdet tosi kivat housut, joista voin kirjoitella joskus myöhemmin.

Hupparit ja farkut kuuluvat omassa kaapissani niihin eniten käytetyimpiin vaatteisiini, luottomerkiksi on kehkeytynyt hupareissa peak, ne kun säilyvät pesusta toiseen tosi hyvinä. Harvemmin kyllä mitään pastellivärejä käytän, mutta yhtenä päivänä asukokonaisuus oli varsin hempeä baby blue värisessä hupparissa, beigessä liivissä ja vaaleanpunaisissa tennareissa.

Toppaliivi on malliltaan ja materiaaliltaan tosi mukava, tuollainen kivan tyköistuva. Ja välillä on kyllä kiva mennä ulos sieltä omalta mukavuusalueelta ja kokeilla erilaisia juttuja,pastelliväritkään eivät lopulta hullummalta tuntuneet, vaikka yleensä pukeudun selvästi tummempiin sävyihin.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!
 • anna
  23.9.2013 at 06:45

  kiva asukokonaisuus! Itsekin tarvitsisin uuden hupparin. Niitä vain tulee niin harvoin ostettua, mutta tuollainen vaaleansininen voisi olla kiva väri!

  • Sini
   23.9.2013 at 20:57

   Kiitos!Mullakaan ei aikaisemmin tän väristä ole ollut, mukavaa vaihtelua!

 • La Petite Princesse
  23.9.2013 at 07:22

  Tosi kiva asu, tykkään kengistä 🙂

  Mä olen myös toppaliivien ystävä ja tänään aamulla kaivoin omani varastosta taas syysaamuihin. Peak on kyllä huppareissa ihan paras, yksi omani on viisi vuotta vanha ja ainoastaan hihan resorit on kuluneet.

  • Sini
   23.9.2013 at 20:58

   Tenskut on ihan parhaat, ostin keväällä kahdessa värissä ja käytetty on molempia paljon! Ja samaa mieltä peakista, ostaessa se kirpaisee, mutta mulla on vanhimmat kanssa varmaan viitisen vuotta vanhoja eikä käytönjäljet juurikaan näy.

 • Sari - MrsAgatha
  23.9.2013 at 07:55

  Tosi hyvin sopii sulle toi asu. 🙂
  Mä en henk.koht. osaa käyttää toppaliivejä ollenkaan mutta kivoja ovat muilla. 🙂

  • Sini
   23.9.2013 at 20:59

   Kiitos!

 • Elina /Elinamaista
  23.9.2013 at 08:42

  Kiva asu! Vaaleansininen huppari sopii kivasti liivin ja farkkujen kanssa.

  • Sini
   23.9.2013 at 20:59

   Kiitti!

 • Anonyymi
  23.9.2013 at 09:59

  Hei!
  Kiva asu sinulla,samantyylinen asu valikoituu myös usein itselle päälle näillä keleillä. Tykkään myös kovasti blogistasi, jonkin aikaa seuraillut mutta nyt vasta ensimmäinen kommentti tuli jätettyä. Hyvää syksyä! 🙂

  • Sini
   23.9.2013 at 20:59

   Just näihin keleihin kyllä passeli asu! Voi, kiva kun jätit kommenttia!Aina mukava kuulla uusista tyypeistä siellä ruudun toisellakin puolella. Samoin sinne!

 • Riitta
  23.9.2013 at 14:51

  Vau! Näytät ihan eri hyvältä vaaleissa väreissä! 🙂 Itsekin sorrun turhan usein mustaan tai tummansiniseen ja sitten ostoksilla mietin että pitäisi ostaa jotain muutakin väriä 😀

  • Sini
   23.9.2013 at 21:00

   Kiitos!Ja joo, niin tuttua! Mäkin ostan aina mustaa, sinistä tai beigeä 🙂

 • Anonyymi
  23.9.2013 at 15:45

  Moikka,

  Onpa taas tosi kivannäköinen arkikokonaisuus. Mulla on itselläni samat arkisuosikit, Peakin huppari ja farkut. Ja tietty noi Vagabondit;)

  Mä kävin henkalla sovittamassa pari viikkoa sitten myös toppaliiviä, tummansinistä, mutta se oli malliltaan erilainen ja jäi kauppaan. Tuo sun päällä oleva malli on kivan tyköistuva, joka kyllä sopii sulle nätisti, kun olet niin hoikka. Mun sovittama malli teki musta ihan michelin-akan-näköisen;( Vanha toppaliivini on ruskean sävyinen ja tällä hetkellä ruskea tökkii itelläni tosi pahasti. Eli se tummansininen on hakusessa.
  Ehkä jonain päivänä ne täydelliset bikerit ja hoikentava toppaliivi kävelee mua vastaan, hih;)

  Noista kuvista tulee ihanan syksyinen fiilis!

  -Mia

  • Sini
   23.9.2013 at 21:03

   Meillä on siis tässäkin sama maku 🙂 Vagabondit on kyllä niin hyvät, toivotaan että malli pysyy myynnissä pitkään!

   Mä en kanssa tykkää oikein semmoissta muhkeista toppaliiveistä, mulla on yksi vanha valkoinen, mutta se on jäänyt käyttämättä just sen takia kun on niin paksu ja tönkkö. Mä vinkkailen jos bongaan tummansinisiä, mutta muistelin että hilfigerillä oli ainakin joku malli. Tosin mulla ainakin toppaliivien käyttöaika jää aika lyhyeksi, että en viitsi sen vuoksi älyttömästi satsata ja kun edullisestikin saa tosi kivoja.

 • Eppusen kaapilla
  23.9.2013 at 17:28

  Jos tykkäät toppaliiveistä niin kannattaa testata joskus myös kevytuntsikkaliiviä. 🙂 Ne on mukavia autolla ajaessa tai kylmässä toimistossa. 🙂

  • Sini
   23.9.2013 at 21:04

   Kiitos vinkistä!Pitääkin testailla jossain!

Lue lisää