Pitsihelma ja benettonin syksyä

Kävin kamerasta läpi viime aikaisia kuvia ja ennen Pompin kutsupostausta ajattelin kirjoitella eräästä superihanasta pitsimekosta ja benettonin syksyn mallistoista.

Tämän harmaan mekon bongasin kun katselin benettonin katalogikuvia heidän nettisivuillaan ja samalla harmittelin kun meidän lähellä ei merkin liikettä ole ja vähän huonosti tahtoo netistäkin löytyä noita tuotteita. Päädyin kuitenkin googlettelemaan benettonin mekkoja ja sieltähän se ihailemani pitsihelmakin tuli vastaan ja muutaman päivän päästä paketti olikin jo noudettavissa postista. Kyseisestä mekosta löytyy tästä postauksessa nuo katalogikuvatkin, mutta nappasin pompin kutsuilla myöa muutaman kuvan mekosta käytössäkin. Yläosa on mukavaa trikoota ja alaosassa on pitsiä ja sen alla satiininen alushame. Menee hyvin juhlissa, mutta samalla on tosi mukava päällä eikä mikään ”liian hieno”.

Jos joku muukin ihastui niin näitä löytyy siis Anton&Ninan nettikaupasta, suora linkki kyseiseen mekkoon tässä. Benettonilta löytyi paljon muitakin kivoja vaatteita, toinen ihailemani mekko oli tämä kaunis röyhelöinen juhlamekko. Ai niin ja kokoasiasta sen verran, että Eevillä on tästä koko S (120cm) ja osoittautui oikeaksi kooksi, vähän niukkoja ehkä siis mitoitukseltaan.

Ja sitten niihin katalogikuviin. Minulle tuli vähän valinnanvaikeutta mitä kuvia tänne laittaisin, sillä joka mallistosta löytyi monta ihanaa kuvaa. Etenkin tuo baby-puoli on aina niin suloinen, harmi kun ei näille käyttäjää enää ole. Miten suloisia ovatkaan nuo pikkuiset tossut ja rusettitakit, eivät ehkä kovin käytännöllisiä, mutta niin ihania 🙂

Toddler-osastolla oma suosikkini oli juurikin tuo pitsimekko ja näitä onneksi löytyi sitten myös isompien osastolta ja koot menevät aina kokoon 160cm saakka. Myös alemman kuvan valkoiset asut ovat todella kauniit!

Isojen puolelta löytyy myös pitsiä sekä kauniita runsaita neuleita ja takkeja monessa tyylissä. Oma suosikkini näistä on tuo musta villakangastakki, jossa on edessä suloinen frilla!

kuvat:benetton
Mitäs te sanotte benettonin syksystä?
 • Marika
  15.9.2013 at 17:36

  Benettonilla on tosi onnistunut mallisto. Suomen myymälöissä on vaan niin häviävän pieni osuus siitä. Käytiin keväällä Roomassa, ja kaverin kanssa oltiin Benettonin myymälässä kuin lapsi lelukaupassa. Ihania, isoja myymälöitä, ja niin loppuun asti mietittyjä kokonaisuuksia, huoh :).

  • Sini
   15.9.2013 at 19:17

   Niin munkin mielestä!Ja samaa olen harmitellut kun kaupoissa on paljon perusjuttuja, mutta noita kauniita mekkoja yleensä tosi vähän. Voih, varmasti aika mahtava valikoima siellä Roomassa!

 • Tanja
  15.9.2013 at 17:50

  Benetton kyllä yllättää usein positiivisesti! Tuo musta villakangastakki ON kuaniin mallinen.

  • Sini
   15.9.2013 at 19:17

   Niinpä!

 • Johanna
  15.9.2013 at 18:12

  Ihana mallisto, tykkään paljon 🙂

  • Sini
   15.9.2013 at 19:18

   Sama 🙂

 • Anonyymi
  15.9.2013 at 18:21

  Hih, meillä sama mekko Benettonilta, niin suloinen. Meillä myös koko S ja neiti 5,5v.
  Tykkään myös päiväkotikäytössä Benettonin leggareista ja trikoopaidoista.

  -Milla-

  • Sini
   15.9.2013 at 19:18

   On kyllä suloinen! Ja mäkin tykkään myös niistä perusvaatteistakin, hyvä hinta-laatusuhde!

 • Täti Ruskea
  15.9.2013 at 18:25

  Mä oon tykännyt Benettonin lastenvaatteista meidän esikoisen vauvaiästä alkaen, josta on pian 13v! Poikien äitinä en ole päässyt juurikaan ihastelemaan tyttöjen vaatteita, mutta onneksi Benettonilla on poikienkin vaatteet kivoja. Erityisesti pidän ns. klassikkovaatteista, kuten sammareista, neuleslipovereista, paitapuseroista, pikeekauluksellisita pitkähihaisista paidoista, villakangastakeista/duffeleista, tikkitakeista ja neulepipoista & -huiveista. Osa meidän vaatteista on ollut jo kaikilla neljällä pojalla ja vielä jää nuorimmankin jälkeen jollekin. Hintalaatusuhde on kohdillaan. Tällä hetkellä harmittaa se, että esikoinen käyttää nyt suurinta kokoa ja osa niistäkin on jo jäänyt pieniksi. Helsingin Kampin myymälän mittataulukossa mainitaan myös koko 3XL eli 170cm, mutta sitä ei kuulemma Suomeen tilata 🙁 Noista uusista tykkäsin erityisesti tosta untuva/tikkitakista, joissa on duffelinapit ja ruskeana kiitos 😉 Olis niin kiva kaupunkitakki.

  • Sini
   15.9.2013 at 19:19

   Benettonilla on minunkin mielestä aina kauniita klassisia vaatteita. Ja monesti poikein puolelta löytyy juurikin noita suloisia sammareita, slipareita ja takkeja vaikka kuinka. Semmoinen duffelinappinen takki olisi kyllä aivan ihana!

 • Laura
  15.9.2013 at 18:44

  Onpa kyllä kaunis mekko! Ja muutenkin onnistunut mallisto Benettonilla.
  Onko Eevi minkä pituinen? Mietin minkä kokoisen mekon tilaisin meidän neidille, vaikka harmikseni juurikin tuo S-koko oli jo loppu ja uskoisin sen olevan sopivin…

  • Sini
   15.9.2013 at 19:21

   Ihan tarkkaa pituutta en tiedä, mutta vajaa 110cm suunnilleen. Tuo mekko S koko vastaa mun mielestä aikalailla 116 kokoa ja meille olisi varmaankin juuri mennyt se pienempikin kun hihoissa ja helmassa on kuitenkin pituutta hyvin. Tuossa mallikuvassa tytöllä on tuo mekko vähän lyhyempänä ja toimii kivasti niinkin, ehkäpä se xs koko voisi vielä sopia teille? Itse halusin vain mahdollisimman pitkäikäisen tästä ja ei ainakaan ihan heti käy pieneksi.

  • Laura
   15.9.2013 at 20:12

   Kiitos infosta. Meidän neiti on jotain 115 cm (käyttää 122 cm vaatteita) eli M-koko olisi varmaan sopivin. Mutta sekin näköjään myyty juuri loppuun… harmi. No, ehkä löydän tämän mekon vielä jostain.

  • Sini
   16.9.2013 at 07:21

   Voi harmi. Hei, mutta Johanna tuossa alla vinkkasi, että Kajaanin liikkeestä löytyisi ja postittavat myös tuotteita 🙂

 • -Satu-
  15.9.2013 at 19:18

  Todella kaunis tuo pitsihelmainen mekko ja muutenkin Benettonin syksy näyttää kivalta. Tuo musta villakangastakki olisi aivan täydellinen meidän isommalle neidille.

  • Sini
   16.9.2013 at 07:21

   Musta takki olisi kyllä teidän neidille niin täydellinen!

 • Willa Foxin Satu
  15.9.2013 at 20:15

  Onpas onnistunut mallisto, kiitokset esittelystä! 🙂

  • Sini
   16.9.2013 at 07:21

   Eipä kestä 🙂

 • Johanna
  16.9.2013 at 05:15

  Heippa!

  Meillä on myös tuo mekko. Meidän 125cm pitkällä 7-vuotiaalla on koko M ja hihoissa on vielä kasvunvaraa, helma on lyhyempi. Vinkiksi niille jotka etsivät omaa kokoaan, että Kajaanin Benettonilla on tuota mekkoa ja he lähettävät myös postissa, jos sinne soittaa. Siellä taisi olla tuota mekkoa myös mustana 🙂

  • Sini
   16.9.2013 at 07:22

   Kiitos vinkistä, mustana varmasti myös nätti!

 • Vauhtivekaroiden äiti
  16.9.2013 at 06:06

  Ihana mekko!

  Ja kivalta näyttää Benottonin mallisto, meidän pojat tykkäisivät varmasti maastokuosista 🙂

  • Sini
   16.9.2013 at 07:23

   Maastokuosia olikin useammassa vaatteessa pojille, huppari näyttää kyllä kivalta!

 • Mammis
  16.9.2013 at 06:46

  Benettonilla on aina niin kauniita vaatteita 🙂 Tämän vuotinen lasten pitkä untuvatakki oli kyllä mulle pettymys. Viime vuotinen oli paljon kauniimman mallinen ja värit oli myös paremmat.

  • Sini
   16.9.2013 at 07:23

   Juu edellisvuoden mallit ovat olleet kauniimpia, en oikein tykkää siitä kaksirivisestä napituksesta noissa uusissa.

 • Anonyymi
  16.9.2013 at 14:24

  Minäkin eksyin tänä syksynä pitkästä aikaa benettonin liikkeeseen ja musta tuli ihan fani sillä sekunnilla! Olisin voinut ostaa vaikka mitä, tyydyin sitten ihanan keltaisiin trikoopaitoihin sekä tytölle että pojalle 🙂 Aiemmin ne ei ole herättäneet mussa suurta mielenkiintoa, joten kai tuo syysmallisto oli niin osuva 🙂

  -jm

  • Sini
   19.9.2013 at 19:59

   Noin siellä tuppaa aina käymään 🙂

 • Niina
  19.9.2013 at 19:47

  Moi!
  ihana toi puna-musta ruudullinen takki tuolla pikku pojalla. Onko myös Benettonin? kun ei tunnu löytyvän mistään… 🙂

  • Sini
   19.9.2013 at 20:00

   Munkin mielestä se on söpö!Olettaisin, että on myös benettonin, mutta en itsekään sitä googlella löytänyt kyllä. Vinkkaan tänne jos tulee vastaan!

Lue lisää