Sprused Goose

Heippa!
Täytyypä vinkata täällä brittiläisen nettikaupan Spruced Goosen alekoodista. Tuolla kaupassa myydään toinen toistaan ihanempia merkkejä, etenkin tytöille valikoima on suuri ja sieltä löytyy mitä suloisempia mekkoja ja hameita ym. Merkkeinä on edustettuina mm Monnalisa, Lili Gaufrette, Kate Mack, Tutu du mondre, Mayoral, eliane et Lena. Kaikkia merkkejä/tuotteita ei tietääkseni suomesta saa ja kyseinen nettikauppa on luotettava, olen sieltä tilannut muutaman kerran aikaisemminkin.

Meillä tämä syksy on aina juhlia juhlien perään ja yhdet niistä on Eevin synttärit. Tuolta löytyikin nyt kaunis synttärimekko Eeville ja monta mekkoa jäi vielä vähän kummittelemaan mieleen. Sävyissä löytyy paljon hempeän vaaleanpunaista ja sitten mustaa, punaista ja harmaata. Tummat sävyt kyllä näyttävät näin syksyisin aina kauniilta ja joulunaikaankin tuolta löytyisi aika monta kaunista vaihtoehtoa. Jos siis juhlavaatteille on tarvetta niin kannattaa alekoodi hyödyntää!

Postikulut tuolta ovat 8£ ja yli 100£ tilaukset tulevat postikuluitta. Koodilla ”prefall” saa siis -15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista ja koodi on voimassa 3.10.2013

Spruced Goosen valikoiman voi kurkata tästä ja heidän facebook sivuilta löytyy osasta tuotteista myös noita katalogikuvia, joissa nakyy mallit vähän paremmin!

Löytyikö mitään must have juttuja? 🙂
 • Annika /Karkkipurkki
  26.9.2013 at 07:50

  Kiitos vinkistä, täytyykin käydä kurkkaamassa :))

  • Sini
   29.9.2013 at 16:11

   Olepas hyvä!

Lue lisää